Masterclasses en Workshops | B-Mind

Bij B-Mind bieden we coaching, workshops en trainingen.

MAKE THAT CHANGE

Master Your Breath

Fundamentals & Practitioner

Dagworkshops of ONLINE
Leer de geheimen van ademhaling kennen en toepassen
Niet goed geld terug garantie

Voor wie:
Effectieve en toonaangevende ademtraining! Geschikt voor iedereen die meer over ademhaling wil leren. Veel therapeuten volgen deze training.

Wim Hof Methode

Basis cursus WHM

Dagworkshop
Leer hoe je de methode juist toepast
Niet goed geld terug garantie

Voor wie:
Wil je alles uit de methode halen en je immuunsysteem versterken dan is deze belevingsdag geschikt voor jou!

MEER INFO

Buteyko Breathing

Basis/gevorderde Ademtraining

Dagworkshop of ONLINE
Leer de wetenschappelijk onderbouwde methode toepassen
Niet goed geld terug garantie

Voor wie:
Iedereen met adem of gezondheidsklachten (kan los van de basis training gevolgd worden). ASTMA en COPD patiënten die hun medicijnen willen afbouwen!

MEER INFO

Master Your Mind - ONLINE

Basis/gevorderde cursus voor balans en geluk

Live ONLINE
5 avonden
Niet goed geld terug garantie

Voor wie:
Ben je herstellende van een Burn-out of opzoek naar meer balans en rust dan is deze training voor jou. In deze training combineer ik ademhaling, mindfulness en Shirin Yoku. Het zijn drie krachtige methodes die speels, interactief en wetenschappelijk onderbouwd geoefend zullen worden.

Recensies

Beste Jerome, heel erg bedankt voor de inspirerende dag. Veel vragen zijn beantwoord en je hebt mooie dingen meegegeven. De manier waarop je het doet, vanuit je hart, geeft inspiratie, vertrouwen en veel meer. Wim is misschien de meester, maar ik voel mij bij jou veiliger…. Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, maar sommige dingen zijn niet met woorden te beschrijven …
Ik was kritisch bij aanvang van deze masterclass omdat je mijn inziens niet in een dag kan leren mediteren. Echter, knap hoe je mij in deze dag hebt laten ervaren wat meditatie nu precies is. Die 9.3 gemiddeld is precies wat het waard is!‘Dat fix ik later wel…’ “Ergens voelde ik allang dat ik verkeerd ademde, maar ik had zoiets van ‘dat fix ik later wel’. Jammer genoeg was ik me totaal niet bewust van de schade die ik mezelf hierdoor toebracht. Ik vond het schokkend en best pijnlijk om te horen dat na 8 weken verkeerd ademhalen je adem zijn weg niet meer terug weet. Het ontdekken van het zelfhelend vermogen van je ademhaling was voor mij letterlijk en figuurlijk een hele opluchting. Omdat ik mijn adem altijd ‘bij me heb’, kan ik hier nu steeds weer bewust op terugvallen als dat nodig is.”
Scroll naar top

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet