#4 - Sayang - Ik hou van je | B-Mind

#4 – Sayang – Ik hou van je

Lief klein meisje. Kom eens hier. Kruip uit je schuilplaats en kom bij me. Dan kan ik je omarmen, knuffelen, liefhebben. Onvoorwaardelijk. Je bent zo welkom. Ik wil je graag geven wat je zo gemist hebt. Jij mag ontvangen. Open je hart maar.

Lief klein meisje. Kom eens hier en geef mij je hand. Dan lopen we samen naar de spiegel om elkaar in de ogen te kijken. Ze zijn de vensters van je ziel. Durf je het aan? Dan zoeken we naar het oude verdriet, het gemis en de pijn. En naar de liefde. Jouw liefde. Die je mag ontvangen en geven. We doen het samen. Ik ben bij je.

Lief klein meisje. De tijd is gekomen dat je voor jezelf uit mag komen en dat je uit jezelf kunt komen. Misschien zelfs moet komen. De tijd is rijp. Te lang heb je je niet gehuilde tranen in jezelf gehuild. Ik snap je als geen ander. Je was zo kwetsbaar.

Lief klein meisje. Je mag er zijn. Omarm jezelf. Omdat je het waard bent. Kijk samen met mij naar jezelf en ontdek jezelf. Zie dat je groot geworden bent. Je hebt jezelf verborgen gehouden. Maar het is tijd om los te komen, om je te bevrijden van wat jou al die tijd beknelde.

Lief klein meisje. Je mag er zijn. Wat je ook doet en laat, wat je zegt en wat je zwijgt. Het mag er allemaal zijn. Geen oordeel, geen verwijt. Het is.

Lief klein meisje. Diep van binnen weet je. Wees stil en luister naar jezelf. Voel je warme hart. Verwelkom jezelf met liefde. Deel uit en ontvang. En kom telkens terug bij jezelf.

Lief klein meisje in mij.

Ik hou van je.
Sayang

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet