Ademwerk en Sjamanendrum Workshop | B-Mind Trainingen

Verdiepings 2-daagse

Ademwerk & Sjamanendrum Workshop

Verdiepings 2-daagse

Deze dagen maken je authentiek binnen jouw ademwerk en zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van de ander.

Ga met ons mee voor een transformerende tweedaagse ademwerk- en sjamanistische drumervaring. Gedurende twee dagen duik je diep in de eeuwenoude beoefening van ademwerk, waardoor je verbinding kunt maken met je innerlijke zelf en emotionele blokkades kunt loslaten. Onder leiding van ervaren facilitators onderzoek je verschillende ademhalingstechnieken om de natuurlijke genezende vermogens van het lichaam te helpen activeren.

Dompel jezelf bovendien onder in de krachtige ritmes van sjamanistisch drummen, die al eeuwenlang worden gebruikt om veranderde bewustzijnstoestanden teweeg te brengen en toegang te krijgen tot spirituele wijsheid. De combinatie van ademwerk en sjamanistisch drummen creëert een krachtige omgeving voor persoonlijke groei en zelfontdekking.

Deze meeslepende retraite vindt plaats in een serene natuurlijke omgeving en biedt de perfecte achtergrond voor uw reis van zelfonderzoek. Gedurende de twee dagen word je ondersteund door een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die ook op zoek zijn naar positieve transformatie.

Door deel te nemen aan deze retraite verkrijg je waardevolle hulpmiddelen voor het omgaan met stress, het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een diepere verbinding met je authentieke zelf. Ga met ons mee op deze diepgaande reis naar innerlijke vrede en emotioneel welzijn door de kracht van ademwerk en sjamanistisch drummen.

Wat ga je doen in deze 2-daagse verdieping

Deze dagen maken je authentiek binnen jouw ademwerk en zorgen ervoor dat
jij je onderscheidt van de ander.

Dag 1

 • Je gaat je eigen sjamanendrum maken die je kunt inzetteen binnen het ademwerk. Een bijzondere ervaring waarbij je een drum met een eigen persoonlijke intentie maakt. De doorsnee van de drum en de huid stem je af op jouw wensen.

 • Je maakt een drum met een 13-kantig lichtgewicht cederhouten frame, dat staat voor de 13 hoofdgewrichten in ons lichaam. De drum heeft een eigen spansysteem, waarmee je de drum snel op de juiste toon kunt brengen.

 • De drum wordt voorzien van een lederen handvat, wat ervoor zorgt dat de drum in je hand rust tijdens het drummen. Hierdoor ontstaat er een eenheid met de drum

Dag 2

 • Deze dag leer je samenwerken met je eigen drum binnen het ademwerk. Je leert de toepassing van ritmes binnen de verschillende fases in een ademreis en je gaat praktisch aan de slag met je eigen drum. Tevens is er deze dag de mogelijkheid voor een check-up van je drum.

De volgende onderdelen komen oa aan bod:

 • Inzet van jouw drum bij zowel yin als yang ademtechnieken.

 • Energie reinigen met behulp van jouw drum

 • Creëren van veiligheid en gronding via ritme

 • Activatieritmes om emoties te ontladen

 • Een sessie afsluiten met de drum

Informatie

Programma ademtraining

 • Dag 1 - 10:00 - 17:00 uur

  Je gaat je eigen sjamanendrum maken die je kunt inzetteen binnen het ademwerk. Een bijzondere ervaring waarbij je een drum met een eigen persoonlijke intentie maakt. De doorsnee van de drum en de huid stem je af op jouw wensen.

 • Dag 2 - 10:00 - 17:00 uur

  Deze dag leer je samenwerken met je eigen drum binnen het ademwerk. Je leert de toepassing van ritmes binnen de verschillende fases in een ademreis en je gaat praktisch aan de slag met je eigen drum. Tevens is er deze dag de mogelijkheid voor een check-up van je drum..

Praktische informatie

Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: € 649,-

Inclusief lunch, koffie, thee en alle materialen.

Trainers: Marij en Linda

Locatie: Vlindertuin, Sint Antoniusstraat 45 in Heythuyse.

Parkeren: gratis

Aanmelden Verdiepings 2-daagse Workshop

Contactformulier

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet