B-Mind coach | B-Mind

"Wij hebben het antwoord"

“Voor het eerst vind ik het ook fijn om met opdrachten aan de slag te gaan, dit was bij vorige therapeuten anders. Dankjewel hiervoor!.”

Duurzaam veranderen door de B-Mind Methode

Wij helpen je om de beste versie van jezelf te worden. 

B-Mind Coaching

“It’s not how you start, it’s how you finish.”

In mijn coaching kijk ik allereerst naar jouw potentie: wordt deze niet of nog onvoldoende aangesproken? Coaching is maatwerk,  het traject wordt afgestemd op waar jij staat, op jouw kennis en kunde. Natuurlijk staat jouw vraag centraal. Ik neem echter ook de vrijheid om dieper te graven. Wat is de vraag achter de vraag?

Mijn expertise ligt op het vlak van gezondheid.  Om snel en effectief resultaat te behalen, kan ik putten uit meer dan 33 methodes en technieken die ik me eigen heb gemaakt. Hieruit is ook de B-Mind Methode ontstaan. Uit onderzoek blijkt dat 80% van je gezondheid wordt bepaald door je leefgewoonten (epigenetica). Ik coach jou om je leefgewoonten duurzaam aan te pakken op weg naar een betere gezondheid, balans en geluk.

De B-Mind Methode wordt ondersteund door het boek “HEELWEEK’. HEEL staat voor Herkennen, Erkennen, Ervaren en Loslaten. De methode is een belangrijk instrument bij mijn coaching en beslaat vier kwadranten van communicatie en vitaliteit. Nieuwsgierig naar de methode? Lees gratis het eerste hoofdstuk uit het boek

Academy Stephen Covey

Wat mijn klanten zeggen

Tevreden over het bereikte resultaat 94%
Positieve beleving van het traject 100%

Recensies

Ongeveer 5 maanden geleden ben ik gestart met een coaching traject bij Jerome. Op dat moment had ik de indruk dat het leven meer mij leefde, dan ik mijn leven. Ik had behoefte aan handvatten, waarmee ik dat patroon kon doorbreken. In een aantal gesprekken heeft Jerome mij,zelf laten ontdekken waar mijn draaiknoppen zitten en hoe ikzelf weer de regie kan pakken. Aan de hand van zijn boek Heelweek ben ik op zoek gegaan naar de voor mij echt belangrijke dingen en heb ik geleerd hoe ik die prioriteit kan geven. Wat daarbij erg prettig was, was dat ik uit de aangedragen diverse oplossingen zelf de juiste kon zoeken, met experimenteren zoeken naar wat het best past. Jerome, bedankt voor de fijne en rustige manier waarop je mij hierbij hebt geholpen.
Als je mijn ontwikkeling afzet tegenover de initiële coachvraag dan zijn we wel heel veel verder gekomen! Ongelofelijk! Jij ging meteen al de diepte in, wat maakt dat ik een stuk verder in mijn ontwikkeling ben gekomen. In en na jouw sessies gebeurde er altijd zo veel met me. Jerome, nogmaals bedankt voor je inspirerende coaching.
Jij maakt je coaching effectief door te werken met meerdere leerstijlen. De dromer wil het zien en de denker wil theorie/ verdieping, de doener wil actie en doen, de beslisser wil een rode draad in het programma zien en modellen en grafieken en rijtjes. Jij hebt het vermogen om deze door elkaar te laten lopen zodat je snel leert en alles beter beklijft.
Mijn coachvraag was: “Worden wie ik kan zijn”. Na 6 gesprekken, vele inzichten, veranderingen en een mooi proces kan ik stellen dat ik nu ben wie ik kan en wil zijn. Mijn ’10 habits for success’ koester ik. Dank je voor alles! Ik ga je bij iedereen aanbevelen.
Samen met B-Mind heb ik aan mijn arbeid-rust verhouding gewerkt. Door middel van zijn methode en trainingen lukt het mij nu om beter uit te rusten op de momenten dat het moet en daardoor beter te presteren in trainingen en wedstrijden.
Je bent voor mij een inspiratie en ben zo dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent. Ik heb door jou coachingsessies de kracht gekregen mijn eetstoornis aan te pakken.

Wanneer coaching

"The greatest deception men suffer is from their own opinions."

Mijn coaching helpt je om de juiste balans te vinden tussen lichaam en geest, leert je hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren, geeft je inzicht in jouw handelen en leert je hoe je mindful kunt leven. In mijn sessies ben je zelf aan het werk. Ik stel vragen en spiegel jouw inzichten. Graag verwar ik mijn cliënten waardoor ze snel kunnen groeien in hun proces. Door het inzicht dat je krijgt, ben je in staat duurzaam te veranderen. Jij bepaalt altijd je eigen proces, ik wijs alleen de richting aan.

Zeven voorbeelden van veel voorkomende vragen aan mij:
  • Kun je mij helpen met mijn gezondheid of mijn ziektebeeld?
  • Kun je mij helpen om in balans te blijven of te komen?
  • Kun je mij helpen om het beste uit mezelf te halen?
  • Kun je mij helpen om meer daadkracht te tonen?
  • Kun je mij helpen om weer focus te hebben?
  • Kun je mij helpen om bij mezelf te blijven?
  • Kun je mij helpen om patronen te doorbreken?

Wat is het proces?
Het eerste gesprek is een intake (kennismakingsgesprek). Dit gesprek is extra en GRATIS. In dit gesprek wordt de coachvraag helder gemaakt en bepalen we samen of het zinvol dan wel wenselijk is om een coachtraject in te gaan. Sessies worden standaard ingepland om de 3 tot 4 weken. Bij uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden.

Over Jerome Wehrens

Jerome Wehrens in Balans

Jerome begeleidde meer dan 10.000 mensen en beheerst meer dan 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen. Na 15 jaar als manager te hebben gewerkt, heeft hij ervoor gekozen om van zijn hobby zijn werk te maken. Veel van zijn kennis er ervaring komt samen in zijn methode waarin hij inmiddels ook mensen opleidt.

“Vanuit mijn kracht en passie motiveer ik mensen om een leven in balans te vinden. Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar het leven gekeken. Op mijn 20e brak ik mijn rug en maakte ik mezelf de belofte dat ik voor de rest van mijn leven alles zou doen om lichaam en geest in balans te houden. Die belofte heb ik gehouden.”

 

B Mind Wim Hof Methode Balans Eindhoven Mental Toughness Yoga Coaching Trainingen 2 e1715092989769

Wil je jouw coachings skills verbeteren of een B-Mind coach worden?

Jerome begeleidde meer dan 10.000 mensen en beheerst meer dan 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen. Na 15 jaar als manager te hebben gewerkt, heeft hij ervoor gekozen om van zijn hobby zijn werk te maken. Veel van zijn kennis er ervaring komt samen in zijn methode waarin hij inmiddels ook mensen opleidt.

“Vanuit mijn kracht en passie motiveer ik mensen om een leven in balans te vinden. Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar het leven gekeken. Op mijn 20e brak ik mijn rug en maakte ik mezelf de belofte dat ik voor de rest van mijn leven alles zou doen om lichaam en geest in balans te houden. Die belofte heb ik gehouden.”

 

B Mind Wim Hof Methode Balans Eindhoven Mental Toughness Yoga Coaching Trainingen 2 e1715092989769

Wil je jouw coachings skills verbeteren of een B-Mind coach worden?

Leer coachen vanuit je intuïtie

Leer coachen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak

Leer coachen met tools van de B-Mind Methode om snel en effectief  resultaat te behalen

coaching e1376400073424

Een goede coach heeft geleerd om te communiceren op alle lagen, zijn eigen schaduwkanten heeft onderzocht en doorleeft. Hij heeft veel ervaring opgedaan door te anderen te helpen en bezit de juiste tools om iemand te helpen.

Wordt gecertificeerd B-Mind Coach
Breng jezelf en andere mensen duurzaam in balans. Tijdens deze opleiding staat de B-Mind Methode centraal. Je leert het fysieke, emotionele te combineren met het spirituele. De methode is ontstaan uit een rijke verzameling van technieken, zoals: NLP, Buteyko, Shinrin Yoku, ZEN, Familie opstellingen,  Hypnose, Natural Movement, Mindfulness, Yoga, Systema en is waar mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke kennis. De methode wordt met succes toegepast bij particulieren en in het bedrijfsleven. De basis voor B-Mind Coach is in veertien dagen aan te leren.

Je leert:
• je eigen ontwikkeling naar een hoger niveau tillen en te leven vanuit passie en balans
• mensen één op één coachen met behulp van de B-Mind Methode
• groepen in 1 dag de basis van de B-Mind Methode bij te brengen

Waarom kiezen studenten voor deze opleiding?
Studenten kiezen voor deze opleiding omdat de B-Mind methode zo ervaringsgericht en breed toepasbaar is. Deelnemers roemen de niet dogmatische en speelse benadering van de methode en ervaren het als een inspiratie voor hun gezondheid en welzijn die een blijvende positieve verandering tot stand brengt. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding, leert buiten de gebaande paden te denken en te luisteren naar je intuïtie.

“Intuïtief voelt Jerome aan wat een groep nodig heeft en aankan, ook individueel. (…) Wat een fijn gevoel als je je grenzen kunt verleggen in de aanwezigheid van iemand die ten volle in je gelooft en die eerder weet dan jij tot wat je in staat bent.”
Dominique Stulens

Voor wie is de opleiding bedoeld?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die een stap wil maken in zijn persoonlijke ontwikkeling én wil leren hoe je anderen kunt helpen naar meer geluk en balans in het leven. Op voorhand stellen wij geen selectie eisen omdat wij erin geloven dat iedereen unieke gave heeft. Het lesmateriaal is grotendeels op HBO-niveau. In een intake zullen we bepalen of we je geschikt achten voor de opleiding.

De B-Mind methode. Make that change.

Binnen de B-Mind Academy wordt je in 9 maanden opgeleid tot gecertificeerd B-Mind Coach.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet