Voor bedrijven | B-Mind

Bedrijfstrainingen

Voor positieve, productieve en vitale medewerkers

Voor bedrijven

Lezingen

Interactieve lezing over de methode uit het boek Heelweek, in een week in balans. Met technieken die direct toepasbaar zijn op het dagelijks leven.

Masterclass

In de (maatwerk) workshops wordt rekening gehouden met zowel management doelstellingen als beleving van deelnemers.

Opleiding

Breng bestaande bedrijfsprogramma's naar een hoger niveau door onze ademhaling- en vitaliteitsopleidingen.

Inspiratie

Ik geloof erin dat mensen altijd te motiveren en te inspireren zijn. Mijn workshops en trainingen zijn een belevenis en geeft nog weken lang gespreksstof in een organisatie.

Vitaliteit

Vitaliteit van je werknemers verhogen, ziekteverzuim verlagen en de omgang met stress verbeteren binnen je bedrijf? Boek een lezing, workshop of (online) opleiding voor je medewerkers.

Xperiences

In een life-changing programma van meerdere dagen zet ik leiders in hun kracht.

Offerte aanvragen

Recensies

Jerome heeft een zeer indrukwekkende workshop gehouden tijdens de Alka® klantendag. Gedurende de dag heeft hij een publiek van 200 personen (retailers uit de drogistenbranche) interactief meegenomen in zijn "Heelweek". We hebben lovende woorden ontvangen van een groot aantal deelnemers aan de dag, Op speelse en originele wijze haalde hij de deelnemers uit hun comfortzone en verleidde hij hen tot allerlei "helende" oefeningen met elkaar. Jerome is in staat om een workshop te geven waar de mensen iets aan hebben en van kunnen profiteren gedurende hun "gestreste" leven. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen als inspirator voor grote en kleine groepen!
Jerome heeft voor ons team van jonge ambtenaren een workshop samengesteld met als thema ‘Mentale fitheid’. Door goed overleg vooraf sloot deze workshop perfect aan op ons ochtendprogramma, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Door een mooie combinatie van informatie, inspiratie en ervaringen zijn wij individueel en als team een stukje fitter! Genoeg stof tot nadenken ook, waardoor we met veel plezier op deze bijzondere ervaring terugkijken.

Nogmaals bedankt voor je interessante gastcollege. De studenten waren unaniem erg positief over jouw college.  

In het portfolio vragen we te reflecteren op welke gastcolleges eruit springen en dan wordt jouw gastcollege vaak genoemd. Ze geven aan dat ze geboeid zijn door jouw persoonlijk verhaal en ze hebben in de gaten gekregen dat ze zichzelf klem denken, Bv door de oefening met de ballon. En de ademhalingsoefening boekte ook meteen succes, dus dat vinden ze ook mooi om te zien dat je met kleine stapjes ook al wat kunt bereiken. Je hebt ze echt aan het denken gezet en van sommige horen we ook terug dat ze daarna een andere mindset hebben. Hopelijk mogen we je in de toekomst nogmaals benaderen?

Testimonial

Vitale medewerkers

B-Mind_Eindhoven_Gezondheid_Lezing
B Mind WHM Wim Hof Methode Eindhoven Powerhouse040 Jerome Wehrens Entrance
IMG_20180127_193348_4

B-MIND For BUSINESS

Houden jullie je medewerkers in balans door ze de juiste tools en inzichten aan te bieden? 

In Nederland ervaren 89% van de mensen het werk als iets dat gedaan moet worden omdat het gevraagd wordt. Slechts 11% voelt zich actief betrokken. ~Studie van onderzoeksbureau Gallup

Met een daling van 1% ziekteverzuim bespaar je al meer dan 400 euro per medewerker per jaar. Het loont dus om een gezonde leefstijl te stimuleren. Zeker als je daarmee langdurige ziekte of burn-out kan voorkomen. ~Berekening CapGemini

 Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 1 minuut borstademhaling net zo veel energie kost als een gewicht van zestig kilo boven je hoofd tillen ~ Ingrid Del Ferro

It’s not how you fall down, it’s how you stand up ~ Muhammad Ali

 

Klanten

Wat zou ik voor jullie kunnen betekenen?
Eneco logo
KPN Logo.svg
ABN AMRO Logo new colors.svg
1280px Philips logo.svg
UWV log icon
politie logo
logo afas
Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet