Balance Yoga - actief onthaasten | B-Mind
Jerome Wehrens in balance

Balance Yoga – actief onthaasten

Union of the senses through the mind ~B-Mind

Bereik de top in jezelf en niet die van een ander ~B-Mind

Ontstress via Yoga!

Balance Yoga is een unieke combinatie van verschillende Yoga vormen en is een concept van B-Mind.
De oorsprong van Balance Yoga ligt bij Yin Yoga, Tibetaanse Yoga en Hatha Yoga. Het is laagdrempelig en erg geschikt voor beginners in de Yoga. In deze vorm ligt er meer nadruk op rust vinden in het lichaam, onthaasten en ontstressen en minder op lenigheid. Lenigheid is een gevolg en niet het doel. Na 1 les zal je direct resultaat ervaren!

Gun jezelf deze les, die je als een APKtje voor het lichaam en geest gezien mag worden.

Bmind_Balance_OntStress_Coaching_ManOnRockDag: Woensdagen (geen lessen in schoolvakanties)
Tijd: 20:00 – 21:00
Locatie: Cyclamenstraat 1
Kosten:

 • Een losse les kost 15 euro
 • De lessen zijn te volgen met een knipkaart, 10 lessen voor € 125,-
 • De knipkaart is een familiekaart
 • De knipkaart is tevens te gebruiken voor de Adem & Meditatie lessen op woensdag.

Kom een keer langs voor een gratis proefles!


Strippenkaart kopenAanmelden

Yoga is het stopzetten van de werveling van de geest. ~Pantanjali

Yoga maakt niet alleen je lichaam, maar ook je geest leniger. Via de yogamat een beter mens worden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Nu alleen nog uitvinden wat voor jou de beste manier is.

Eeuwenoud
De immense populariteit van yoga – toch al een eeuwenoude methode uit India – is redelijk makkelijk te verklaren. Een oase van rust in de drukte van het dagelijks leven, die vastzittende spanning van lichaam en geest kan oplossen: dat is toch geweldig? Want aan die hectische maatschappij kunnen we niet zoveel doen, maar met yogabeoefening kun je wel leren je gevoelens en gedachten daarover te ‘managen’. Daardoor laat je je niet meer zo meeslepen door je emoties en drukte in je hoofd en kun je opkomende stress in je lichaam beter herkennen, zelfs vóór het gaat vastzitten in je lijf. Ondanks alle verschillende stromingen en scholen zijn alle yogi’s en docenten het over één ding eens: yogabeoefening is een compleet systeem om lichamelijk én geestelijk fit te blijven.

Beginnen = doén
Maar hoe begin je of pak je opnieuw op? Doe het in elk geval rustig aan: het is beter één avond in de week één les te volgen en dat vol te houden, dan fanatiek drie keer per dag op de mat te liggen en er na een tijdje al genoeg van te hebben. Yogaliefde bouw je langzaam op, en: alles is goed. Het is een kwestie van nieuwsgierig zijn, onderzoeken en gewoon dóen. Kom een keer langs en ervaar de kracht!
Bron: Happinez

  “Ik heb al veel Yoga vormen beoefend maar jouw vorm is uniek en erg prettig! Fijn om weer een heerlijk ontspanmoment in de week te hebben om tot mezelf te komen! ~Mieke”
  “Als ik binnenkomt in de les ervaar ik altijd meteen een aangename rust. Na de les ga ik heerlijk ontspannen naar huis. ~Moniek”
  “De Yoga zoals jullie die geven zorgt ervoor dat ik me makkelijk kan ontspannen en mijn stress verminderd. Sinds kort slaap ik weer redelijk en ik overweeg ook de adem en meditatie les bij jullie te gaan volgen. ~Bart”
  “Je hebt een erg aangename manier van lesgeven. Een prettige stem en goede begeleiding. Ik had nooit eerder yoga gedaan maar kon gelijk goed meedoen en rust ervaren. ~Lisette”
  “Sinds de lessen denk ik door de dag heen vaak aan de aanwijzingen die je tijdens de les geeft; glimlach van binnen en adem zacht in en uit. ~Hugo”
  “Ik merk dat de oefeningen een gunstig effect hebben op mijn zenuwstelsel en metabolisme. Mijn lichaam word ook langzaam soepeler. ~Syl”
  “Wat brengt mij de Yoga van B-Mind? Door yoga leer ik nu steeds beter stil te staan bij mezelf en kan ik beter ontspannen door bewust te letten op mijn ademhaling. Wat ik daarnaast het fijne van yoga vind is dat ik het voor mezelf doe, in mijn tempo wat bij mij past. Zo als je tijdens de les ook steeds aangeeft: ‘bereik de top in jezelf en niet van een ander’. Ik laat nu veel makkelijker los! Dank je! ~Dieneke”Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet