Detoxen – verslag 2 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 2 – citroensapkuur

Dag 2

Opstaan met hoofdpijn. Na een koude douche wordt dit minder en kan de dag starten. Oké, de komende dagen mag ik de dag starten met het drinken van 1 liter zoutwater (spoelen van mijn darmen). Het spoelen schijnt bij deze kuur een belangrijk element voor succes te zijn…. Ook hier onwennig (een liter??) maak ik een liter lauw water gemengd met 2 theelepels zeezout klaar. Hoe snel moet ik dit drinken? Ik besluit om een halve liter ineens te drinken en 5 minuten later de ander helft. Mmm dit valt best mee.

Welbevinden: BMIND-detoxen-dag2-tong In de middag zakt mijn energie duidelijk in. Het detoxen begint te werken en mensen merken reeds op dat ik er ‘niet florissant’ uitzie. Ook beginnen mensen weg te draaien als ik praat; gevalletje van slechte adem…. Mijn tong is helemaal wit en voelt licht geïrriteerd. Mijn borst brand en ik ben een beetje misselijk. Ik besluit een uurtje te gaan liggen. In de avond voel ik me al weer iets beter alhoewel een lichte hoofdpijn blijft sluieren. Als afsluiter weer de laxerende thee. Ik begin me er al bijna op te verheugen.
Samenvattend was deze dag duidelijk lastiger dan gisteren. Bij het avondeten zit iedereen te genieten van frietjes (voor ons geen gezondheidsdogma’s 😉 terwijl ik lurk aan mijn sapje… Morgen mag ik nog de minimarathon lopen….. we gaan ervoor.
Gewicht: 65,5 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 5,5

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet