Detoxen – verslag 3 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 3 – citroensapkuur

Dag 3 – mens sana in corpora sana

In de ochtend glimlacht weer een liter zout water naar me, ik drink het nu op binnen 5 minuten. Vreemd vind ik ook vandaag weer dat ik niet meteen naar het toilet hoef; pas na ruim 1,5 uur. Het drinken van alleen sap blijft soms nog wat onwerkelijk. Een feestje van vrienden heb ik vandaag maar eens overgeslagen omdat ik dat pure kwelling voor mezelf vond. Ik droom zelfs over eten. In mijn dromen was ik stiekem allerlei dingen aan het eten…. Vandaag was mijn energie weer wat beter en heb de minimarathon eenvoudig kunnen lopen. Tijdens het rennen deden de endorfine en dopamine weer uitstekend hun werk en wilde ik sneller en verder lopen. De afstand was 2,5 kilometer en de gedachte om er 5 van te maken ging door mijn hoofd. Toen ik later thuis zat en mijn energie inzakte was ik weer blij dat ik mezelf niet overschatte… De middag nog wat licht gesport (bewegen is uitstekend voor het detoxen) en vervolgens lekker knus de bank gevonden. Ben nu bijna 2 kilo kwijt in drie dagen…


Welbevinden: BMIND-detoxen-rennen Vanmiddag geen hoofdpijn meer. Wel nog steeds problemen met mijn thermoregulatie (het steeds koud hebben). Mijn tong is nog mooi wit wat aangeeft dat mijn lichaam nog aan detoxen is. Als de tong roze gaat kleuren zou het proces voltooid zijn. Mijn energieniveau is vandaag weer wat hoger maar fluctueert. Dag 3 zou bij de lastigste dagen horen, dit was voor mij niet het geval. Wel merk ik dat de geestelijke uitdaging met verlangens groter is dan de lichamelijke: mens sana in corpora sana (een gezonde ziel in een gezond lichaam)… We mogen nog even maar ik ga de uitdaging graag aan. 🙂
Gewicht: 65,2 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 6,5

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet