Detoxen – verslag 5 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 5 – citroensapkuur

Dag 5 – gewicht is stabiel

Lastige dag vandaag…. opgestaan als een vaatdoekje. Het plan was om vroeg in de ochtend te gaan zwemmen in natuurwater, in plaats hiervan heb ik mijn nachtrust verlengd. 😉 Het was vandaag een lange dag, die ik zo goed mogelijk wilde doorstaan. Na het extra uurtje nachtrust voelde ik me iets beter. Het effect van het één-tweetje van de laxerende thee in de avond en het spoelen in de ochtend, was vandaag maximaal. Het heeft 4 dagen geduurd voordat ik geen stoelgang meer had en dat gezien mijn snelle stofwisseling…. De sapjes zijn voor mij nog steeds prima te verdragen.


Welbevinden: BMIND-detoxen-weightAfgelopen nacht heb ik slecht geslapen door buikpijn. Met vriendelijke aandacht en aanwezigheid heb ik de pijn kunnen verzachten; fijn die mindfulness. 🙂 Na het ‘spoelen’ in de ochtend was de buikpijn weg. Mijn tong is nog steeds wit maar het begint te minderen. Mijn lichaam lijkt zich ook iets beter te kunnen warmen. Mijn energie in de ochtend zou ik op een 5 willen zetten. In de avond was ik hersteld en zat mijn energie rond een 7,5. Met plezier heb ik weer mijn vaste les ‘adem en meditatie‘ kunnen gegeven. Toch zou ik gezien de ontwikkeling van de dag mijn gemiddelde energieniveau van vandaag op een 6 willen zetten. Mijn lichaam heeft hard mogen werken om de toxische stoffen op te ruimen. De weg naar beter lijkt langzaam in te zetten…

Gewicht: 65,5 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 6

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet