Detoxen – verslag 6 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 6 – citroensapkuur

Dag 6

Het valt mensen op dat ik tijdens het eten zo aanwezig ben. 🙂 Tja, mijn volle aandacht kan naar alles behalve eten gaan. Dit geeft ruimte voor andere ervaringen en veel mindfulness. Het hongergevoel ervaar ik over het algemeen niet, als ik trek krijg drink ik ‘het sap’.
Ik spreek nu geregeld mensen die gedetoxed hebben en zo enthousiast zijn over het feit dat ze steeds helderder werden in hun hoofd. Dit heb ik zelf nog niet mogen ervaren.. eerder wat meer moeite om te focussen. Het gewicht is tot op het ons hetzelfde als gisteren en lijkt nu inderdaad stabiel. Volgens de statistieken vallen mensen door deze detoxkuur gemiddeld tussen de 2,5 en 5,5 kilo af. Maar dan moet je wel iets af te vallen hebben natuurlijk. 🙂


BMIND-detox-Veterinarian-Diet
Welbevinden
: Qua energie was het vandaag tegenovergesteld aan gisteren. Het begon goed en gaande de dag zakte mijn energie in. Een afspraak die ik in de avond had staan om de B-MIND app (app voor de Android komt op de markt) af te ronden, heb ik maar verzet. Mijn lippen voelen aan alsof ik net koorts heb gehad. In de middag was ik zelfs een beetje rillerig. Mijn tong is nog steeds niet roze. We zetten wederom in op morgen. Maar eerst…nog mijn favoriete laxeerthee! 😉

Gewicht: 65,5 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 6,5

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet