Detoxen – verslag 7 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 7 – citroensapkuur

Dag 7 – Verlangens naar eten komen terug

Vandaag heb ik me nog eens verdiept in de drie opbouwdagen na de kuur. Ze adviseren om met een sinaasappel te beginnen. Achteraf kijk je een koe in de kont.. en had ik het lezen van de opbouwdagen nog even moeten uitstellen. Voor ik het wist was ik over allerlei lekkere dingen aan het nadenken die ik binnenkort weer mag eten. Verlangens naar eten kwamen opeens sterk terug en met moeite kwam ik terug in het ‘NU’. We mogen nog drie dagen…


BMIND-detox-postponedietWelbevinden: de dag begon goed, alhoewel ik een lichte hoofdpijn had was het vertrouwen er dat het lastigste achter de rug was. Vandaag was ik helderder en kon ik makkelijker focussen, ik voelde me sinds 7 dagen eindelijk weer bijna zoals voor de detox. Het viel mensen zelfs op: “je ziet er gelukkig beter uit…. ik heb me zorgen om je gemaakt, je zag er slecht uit deze week.” Ik heb vandaag even mogen proeven aan het resultaat van het ontgiften. Bij een fitheidtest die ik vandaag bij een sportschool heb gedaan haalde ik bijna het record met sit-ups; ik had er 100 in 60 sec (het record stond op 105). Conditie uitstekend! Toen ik ging zitten en wilde opstaan ging ik wel bijna tegen de vlakte… Mijn tong begint minder wit te worden en vandaag had ik voor het eerst met momenten weer controle over mijn thermoregulatie (geen koude ervaringen of rillingen meer). Mijn gewicht is iets gedaald maar dat zou kunnen komen door de inspanning van de fitheidstest.

Gewicht: 65,2 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 7,5

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet