Detoxen – verslag 9 – citroensapkuur | B-Mind

Detoxen – verslag 9 – citroensapkuur

Dag 9 – hallo gezondheid!

Vandaag weer eens mijn bloeddruk opgemeten. Door het drinken van al dat zoute water was ik wel benieuwd of dit effect had op mijn bloeddruk. Jeetje wat een score: 100/72 (beste categorie). Mijn hartslag was 42; leven het ontslakken! Gisterenochtend dronk ik zoals iedere ochtend weer mijn liter zout water. Gek genoeg gebeurde er toen niks.. mijn lichaam absorbeerde het zoute water gewoon. Ik hoefde niet naar het toilet en ervoer ook niet echt problemen. Vanochtend ging het weer als vanouds en jawel de jackpot; welkom slakken. Ongelooflijk dat deze pas na 9 dagen het lichaam verlaten. Er komen dan gelijk allerlei scenario’s in mij op zoals slakken die dan bij aanvang van de kuur zeggen: “jongens het wordt ruw.. vasthouden alsof je leven ervan afhangt, het wordt erop of eronder, wie wil overleven volgt mij… daar komt het zoute water… BUKKEN…” Het geloof in deze kuur wordt mijns inziens bevestigd. Het is lastig om te geloven dat korte kuren van bv 4 dagen detoxen, hetzelfde effect kunnen hebben. Wat er bij deze kuur gebeurt is dat je darmen resetten alsmede de weerstand van je systeem. Niet voor niets zijn gezonde darmen de ruggengraat van je weerstand en gezondheid.

BMIND-detox-the endWelbevinden: vroeg in de morgen werd ik wakker met buikkrampen; de thee deed weer zijn werk. Ik ben de dag dan ook maar vroeg begonnen. De hele dag heb ik me verder prima gevoeld, soms nog wat suf maar dat kan ook komen doordat ik net even de regelmaat miste in het drinken van het sapje. Wel was het deze morgen erg lastig om mijn lichaamstemperatuur op peil te houden. In de middag werd dat minder maar dat kon ook niet anders met 22 graden in de herfst! Mijn tong kleurt langzaam roze en mijn gewicht is bijna 2,5 kilo minder dan toen ik startte. Ik had gehoopt mijn gewicht op peil te houden maar die 2,5 kilo is blijkbaar de ondergrens van wat iedereen dus afvalt door deze kuur. Het einde van de kuur nadert. Jihaaa!

Gewicht: 64,8 kg (start 67,1 kg)
Cijfer voor energieniveau: 8

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet