Geleide meditatie - Beste IK- | B-Mind

Geleide meditatie – Beste IK-Deze korte meditatie maakt gebruik van hypnose technieken om dieper liggende lagen (onderbewustzijn) te activeren.

Door hypnose technieken toe te passen bij meditatie is het mogelijk om gebieden van lager liggende lagen (veelal Theta gebieden: zie ‘Kan ik de diepte van meditatie verwoorden?’) te benaderen. Je kunt zo gedachten vanuit het onderbewustzijn halen naar het bewustzijn.
Deze meditatie plant het zaadje voor een betere ik (zo mogelijk ;). Geniet van de rust die het je kan geven….

 

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet