Masterclass Mediteren | B-Mind

Master Your Mind

“Het is fascinerend om te zien dat we ons brein en ons welzijn kunnen veranderen door te focussen”, aldus onderzoekster Britta Hölzel.

Many have gone before you and told me how to meditate. Never, however, has anyone expressed it so clearly. Thank you. Oli Que

Stop met scrollen

Deze training is gemiddeld met een 9.3 beoordeeld!

Herken je één van onderstaande punten?

 • Ik ben onrustig
 • Ik heb stress
 • Ik kan me lastig focussen
 • Ik sta altijd ‘AAN’
 • Ik slaap slecht
 • Ik heb gezondheidsklachten
 • Ik ben snel boos
 • Ik ben erg emotioneel
 • Ik ben depressief
 • Ik voel een onbalans tussen lichaam en geest
 • Ik kan slecht leren

Dan is deze workshop voor jou!

Als je iedere week mediteert ga je ook echt veranderingen bij jezelf opmerken. Je ervaart meer rust, je voelt je gelukkiger, je slaapt beter, klachten kunnen verdwijnen en zelfs intelligentie kan toenemen. ~ Neuroreport 2005

In deze masterclass:

  • Verdiep ik jouw kennis over hoe je jouw mind kunt afremmen
  • Leer ik je een aantal krachtige bio-hacks
  • Krijg je inzicht in wetenschappelijke effecten van meditatie
  • Beoefening je de krachtigste technieken zoals ZEN, Vipassana, Mindfulness en TM
  • Leer je welke techniek voor jou werkt
  • Help ik je om zelf effectief aan de slag te gaan (welke houding, herken weerstand, tips etc.)
  • Help ik je om onthaasten en focus-oefeningen een plek te geven in je leven
  • Gaan we ontspannen!

Inclusief GRATIS meditatie app:

Meditatie kan al binnen acht weken leiden tot structurele veranderingen in het menselijk brein. Dat hebben Amerikaanse wetenschappers aangetoond. Als mensen gedurende acht weken ongeveer 30 minuten per dag mediteren neemt de hippocampus toe en de amygdala neemt juist af.
Sara Lazar: "veranderingen in breinstructuur kunnen verklaren waarom mensen zich door meditatie beter voelen en ze kunnen ontspannen." Het beoefenen van meditatie wordt geassocieerd met een gevoel van rust en lichamelijke ontspanning, maar daarnaast zorgt meditatie ook voor cognitieve en psychologische voordelen.

Hoe master ik mijn mind

Als zeven jarige jongen bedenk ik mijn eerste meditatie om in een nogal onveilige jeugd mijn balans te kunnen behouden. Wanneer ik op 20- jarige leeftijd mijn rug breek en 100 dagen eenzaam op een zolder lig, leer ik mijn geest nog verder te temmen. Daarna ga ik op zoek naar effectieve methodes die mij verder helpen.

De mind ‘afremmen’ is voor mij een manier van leven geworden, maar ook een fantastisch instrument om balans te houden. Ik vind er rust door, het geeft me focus en versterkt mijn gevoel van gelukkig zijn. Mijn kracht zit erin dat ik zowel geloof in wetenschap als in spiritualiteit. In deze masterclass breng ik beide werelden bij elkaar en kan ik putten uit een rijke bron van kennis en ervaring.

Wat vorige deelnemers zeggen

Wat een inspirerende workshop. Ik heb me geen moment verveeld. Fijn hoe je een palet van technieken aanbiedt waaruit je kunt kiezen. Ik mediteer al langer maar ik heb weer veel bijgeleerd. Dank je wel voor deze fijne dag.
Ik was kritisch bij aanvang van deze masterclass omdat je mijn inziens niet in een dag kan leren mediteren. Echter, knap hoe je mij in deze dag hebt laten ervaren wat meditatie nu precies is. Die 9.3 gemiddeld is precies wat het waard is!

Praktische informatie

Locatie: Tarwelaan 56 Eindhoven
Tijd: 10:30 – 16:30
Kosten: € 99 euro* – Inclusief gezonde vegetarische lunch
Benodigd: kleding waar jij je prettig in voelt
Parkeren: gratis
*voor bedrijven exclusief BTW

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet