Wekelijkse adem en meditatie les | B-Mind
BMIND Mindfulness MindBalance any age

Wekelijkse adem en meditatie les

Als meditatie een medicijn was, dan was het een billion-dollar blockbuster. ~ dr. Norman Rosenthal (studie naar Circulation)

Op verzoek van onze leden hebben we een meditatie uurtje. Mediteren in een groep is krachtig! Je kunt dit vergelijken met twee gitaren die tegenover elkaar staan. Als je een snaar aanslaat op de ene gitaar produceer je een geluidsgolf die een snaar van de andere gitaar laat trillen. Meditatie in een groep werkt op dezelfde manier. Tevens zorgt een wekelijkse meditatie ervoor dat je oefent en dat het mediteren steeds makkelijker gaat. Mediteren is als het trainen van spieren. In plaats van spieren train je het neurale netwerk.

Leave your front door and your back door open, let thoughts come and go. Just don’t serve them tea!

Business_MeditationAls je iedere week mediteert kun je na acht weken ook echt veranderingen bij jezelf gaan opmerken. Klachten kunnen verdwijnen, meer rust, geluk en zelfs toename van intelligentie. Hersenmassa neemt toe als je dagelijks mediteert (gebieden die toenemen: Insula, Brodman 9 en 10, Somatosensorische cortex) ~ Neuroreport 2005

Meditatie gebeurt bij ons naar keuze op stoelen, in lotus zit, kleermakerszit en of op matjes. De meditatie die wij beoefenen is krachtig en laagdrempelig. Voor de eerste keer kan een lange meditatie lastig zijn maar je zult zien dat je snel vooruitgang gaat boeken.
Iedereen is welkom.

Dag: Dinsdagavond
Tijd: 21:00 – 22:00
Locatie: Korenbloemstraat 33, Eindhoven
Kosten: per blok van 4 maanden: 125 euro (7,80 euro per les!)

 

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet