Open oog meditatie | B-Mind

Open oog meditatie

Open oog meditatie, ook wel bekend als OEM (Open Eye Meditation), is een effectieve vorm van mediteren omdat de geest bezig is om zich te richten op twee verschillende dingen tegelijk aan beiden kanten van het gezichtsveld.

Het is een stuk eenvoudiger dan het klinkt: Open oog meditatie is net zoals het suggereert, mediteren met je ogen open. Contemplatie van de werkelijkheid. Alle facetten van meditatie met gesloten ogen gelden ook bij deze meditatie (bv gedachten accepteren en er naar kijken zonder er emoties bij te voelen etc). Leegte ervaren door focus.

Bij open oog meditatie kijk je met elk oog naar een object en blijf je de focus naar dit object houden. Je observeert met de hele geest. Je kunt hierdoor eenvoudig een nieuw bewustzijnsniveau creëren. Je kunt met deze meditatie een snelle afgifte ervaren van zorgen en of ongemak.

Volgens de spirituele wereld is het een manier van tijdreizen en benadert het dezelfde dimensies als Derde oog meditaties. Je kunt met deze meditatie net als met Derde oog meditaties je paranormale bewustzijn vergroten.

Goede richtlijn voor deze meditatie is het dagelijks beoefenen met een duur van 5 tot max 30 minuten.

Deze meditatie behoort net als de Ohm meditatie tot een van mijn favorieten en is een fantastische manier om eenvoudig een diepe meditatieve staat te bereiken. Je kunt zelfs gebruik maken van de OEM-techniek terwijl je luistert naar je favoriete meditatie-cd 😉 of tijdens het doen van ademhalingsoefeningen.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet