Osho Kundalini Meditatie | B-Mind

Osho Kundalini Meditatie

De Meditatie duurt een uur en heeft vier fases van elk 15 minuten. Je hoort aan de muziek wanneer de fase overgaat in de andere fase.
Ga ontspannen staan met je voeten op heupbreedte. Zet je knieën van het slot. Je kunt je ogen open of dicht houden.

1e fase: 15 minuten
Ga losjes staan en laat je lichaam schudden. Voel daarbij de energie vanuit je voeten naar boven komen. Wanneer je lichaam een beetje begint te trillen, help dan mee maar doe het niet. Laat alles los en word het schudden. Geniet ervan, sta het toe, ontvang het maar forceer het niet. Als je het forceert wordt het een oefening. Je schud wel maar alleen aan de oppervlakte. Het dringt niet diep in je door. Van binnen blijf je onbewogen als een steen, een rots. Jij blijft de manipulator, degene die het doet en het lichaam gehoorzaamt je wel. Het gaat niet om het lichaam maar om jou. Wanneer ik zeg “schud” , bedoel ik daarmee dat je de harde kern in je, dat blok steen van binnen op zijn grondvesten laat schudden , zodat de kern vloeibaar wordt, zodat die smelt. En wanneer die vloeibaar wordt , volgt je lichaam vanzelf. Dan is er niemand die schud, dan is er alleen het schudden zelf. Dan doet niemand het, maar gebeurt het zonder dat er iemand is die het doet.

2e fase: 15 minuten
Dans……..net zoals je het voelt. Laat het lichaam bewegen zoals het wil. Dansen betekent dat de energie die nu helemaal over je heen verspreidt is kan veranderen in gelukzaligheid en vreugde.

3e fase: 15 minuten
Sluit je ogen en wees stil, zittend of staande. Observeer, wees getuige van wat binnen in je gebeurt. De energie krijgt zo de gelegenheid te stromen via de ruggengraat naar boven en blijft daar opgeslagen.

4e fase: 15 minuten
Ga liggen met gesloten ogen en wees stil.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet