Testimonial deelnemer B-Mind Academy | B-Mind
Het mooiste dat je kunt worden ben je zelf!

De B-Mind Academy

Alleen inzicht leidt naar duurzame oplossingen.

Iets minder dan twee jaar geleden stond mijn leven stil omdat ik stil stond. Ik had een baan waarop ik na ruim 8 jaar was uitgekeken en voelde me uitgeblust. Toen ik die baan had opgezegd en nog aan het bijkomen was van een turbulente periode besloot ik met Jerome Wehrens mee te gaan naar Ibiza voor een van zijn Xperience reizen. Ik kende hem al van een workshopdag Wim Hof Methode, waaraan ik in 2016 met veel plezier had deelgenomen. De week die ik met hem en een mooie groep andere mensen op Ibiza meemaakte, heeft me voorgoed veranderd. Naast het startschot voor een grote stap in mijn persoonlijke ontwikkeling kreeg ik hier uit eerste hand mee hoe Jerome mensen in groepsverband en individueel coacht om meer uit zichzelf te halen en als het ware de beste versie van zichzelf te kunnen worden. Geleidelijk werden er zaadjes geplant die mij naar mijn nieuwe levensdoelen hebben geleid.

Ik was altijd al een empathisch en sensitief persoon geweest. De meeste voldoening uit mijn eerdere werk in bewindvoering en inkomensbeheer haalde ik uit het helpen en begeleiden van mensen en met ze communiceren op basis van gelijkheid. Ik kreeg hier altijd mooie feedback van de mensen op terug. Deze doelgroep die zich vanwege financiële problematiek in de samenleving minderwaardig behandeld voelde, wist mijn benadering erg te waarderen. Toch had ik het gevoel dat mijn invloed slechts een druppel op een gloeiende plaat was en hoe langer ik het werk deed, hoe zwakker die persoonlijke voldoening werd. Op mijn opvolgende arbeidsplaats werd me dit steeds duidelijker. Inmiddels had ik er een tweede Xperience reis met Jerome op zitten, dit keer naar Oostenrijk, waarbij ook mijn vriendin Tess mij vergezelde. Wederom een prachtige en persoonlijk verheffende ervaring. Veel van de gezondheidsbevorderende technieken die Jerome onderwijst, waaronder meditatie, verschillende ademhalingstechnieken en koudetraining, had ik inmiddels in mijn leven opgenomen.

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Jerome met een nieuw onderwijsprogramma B-Mind coaches wilde gaan opleiden, klikte er van alles voor mij. Ik wist acuut dat ik hieraan wilde deelnemen, omdat dit was wat ik zocht. De mogelijkheid om uiteindelijk werk te kunnen doen dat naadloos op mijn persoon aansluit, waarbij ik veel persoonlijk contact met mensen én een bak energie krijg is een droom die uitkomt.

Inmiddels is de opleiding 3 maanden onderweg. We gaan samen en individueel door een mooi authentiek proces heen waarbij leren en lol doorlopend hand in hand gaan. Iedereen, mijzelf incluis, is zichzelf op zijn of haar eigen manier al tegengekomen. Dit zijn de waardevolle momenten van ontwikkeling! Volgens de materie van het boek HEELWEEK ga je op een interactieve manier op de studiedagen en thuis je eigen blauwdruk analyseren en onderzoeken waar jouw pijnpunten liggen. Daarnaast komen mooie coachingstechnieken aan bod die je gaat oefenen. Door het prachtige groepsproces van gelijkgestemden die samen deze reis maken is er te allen tijde begrip voor eenieder en ruimte om te leren, met humor en plezier.

Wanneer ik terugkijk op deze relatief korte periode en me realiseer hoeveel ik nu al heb gehoord, gezien, gelezen, onderzocht en geleerd, dan kan ik alleen maar supertevreden zijn en met diezelfde energie doorgaan. De positieve veranderingen in mezelf voel ik nu al.

Daniel V, 22 mei

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet