NL Xperience - HEELWEEKEND | B-Mind
BMIND WimHofMethode TaiChi training

NL Xperience – HEELWEEKEND

Wil je de Wim Hof Methode echt ervaren en begrijpen? Laat je dan tijdens dit weekend geheel onderdompelen in de Wim Hof Methode! Het gehele programma draait om deze specifieke methode van Wim Hof. Je leert hem in 3 dagen helemaal begrijpen. Daarnaast gaan we ook aan de slag met mindfulness, meditatie en lichaamswerk. Ook is er tijd voor spel, lol en ontspanning!

Dit weekend is met een 9,2 gemiddeld beoordeeld!

BMIND WimHofMethode Mindset trainingTijdens deze 3 intensieve dagen leer je op een wetenschappelijke manier beter ademen, je leert hoe je meer rust kan vinden en hoe je hierdoor je gezondheid kan verbeteren. Het is het beste wat je ooit voor je gezondheid hebt gedaan!

Wat is een goede gezondheid waard?

Datum: 19 – 21 oktober
Locatie: Zwolle
Aantal: max 16 personen
Kosten: 599 euro

 • inclusief: eten, overnachting en toegang tot wellness center
 • exclusief: drank, consumpties wellness center

 

Aanmelden voor dit weekend:

De perfecte combinatie van inspiratie en uitdaging!”

“Ik had de power van gelijkgezinden weer nodig om back on the track te komen, na de geboorte van mijn zoontje. Dit is gelukt!
De technieken in het koude water pas ik nu dagelijks toe en voel echt het verschil voor dit weekend en na dit weekend. Ik heb enorme sprongen gemaakt met jullie!
Mezelf heb ik paar kleine doelen gesteld (babysteps):

 • Elke dag de komende drie weken 2 minuten planken
 • Elke dag de komende drie weken 5 minuten focussen
 • 2 x per week 20 minuten retentie-ademhaling
 • Elke dag ademhalingstechniek met benen in de lucht
 • Koud water sowieso elke dag.
 • En: veel voeloefeningen doen, wat gebeurt er in mijn lichaam
 • Gestrekt op een arm lukt ook bijna.

Het was een fantastisch weekend en ik hoop dat ik volgend jaar bij de instructeursopleiding in Polen aanwezig kan zijn.
Namasté”

“Ik vond het een perfect weekend!
Waarom?

 • De omstandigheden waarin het plaatsvond waren uitstekend.
 • Het programma was goed gevuld.
 • De sfeer in groep was perfect.
 • Je bent een goede trainer.
 • Je bent vooral een goed mens.

Je kunt goed coachen/begeleiden (wat is het verschil). Je bent ook een goede trainer, wat iets anders is dan een coach.
Daarnaast ben je een goed mens, je bent betrokken bij de groep op een ander niveau dan de gemiddelde coach. Weinig coachen laten een traan als ze een roos uitreiken aan een groepslid, jij deed het en dat siert je. Betrokken zijn bij iemand is iets anders, dan emotioneel betrokken zijn bij de ander zoals jij dat deed. Je weet dan wat de ander heeft doorgemaakt en bent in staat dat in heel je lichaam te ervaren en vooral te voelen in je hart.”

“Wim Hof weekend: ik ben erg onder de indruk van de manier waarop je zo’n diverse groep mensen zo enthousiast kunt begeleiden. Er zijn mensen die hun leven willen verlengen, mensen die gezonder willen leven of het gaaf vinden om dit te doen. Jong en oud, getraind of niet, jij hebt er een groep van gemaakt!
Mijn doelstellingen waren warm kunnen houden/worden in koude omgevingen, het superieure gevoel krijgen tijdens/na retentieademhaling en geloof in eigen kunnen vergroten. De eerste en de laatste zijn volledig geslaagd, Qi Gong voor 30′, op mijn hoofd staan, 15′ in koud water en warm blijven terwijl vrijdag 5′ in koud water afzien was, chapeau! Het superieure gevoel heb ik nog niet ervaren maar dat moet wel een keer komen. Een half jaar geleden kon ik wel 2-2,5′ adem inhouden, nu maximaal 1,5′. Waarom weet ik nog niet maar daar is een dergelijk weekend te intens voor om alles aan te stippen.
De meeste onderdelen vond ik geweldig, de running high tijdens tai chi was fenomenaal! Enkele oefeningen vond ik minder prettig, het prettige is/was dat het niet moest en er volledig geen groepsdruk was om het wel te doen.
Nogmaals dank, ik heb genoten en ik ben zeker geïnteresseerd om op sommige onderdelen verder door te bouwen.”

“Wat een intensief weekend in positieve zin! Nieuwe dingen geleerd en mijn grens verlegd! Fantastisch gewoon hoe je het hebt opgebouwd, de begeleiding en mede cursisten. Ik zal het zo weer overdoen. Super dat iedereen de 30 minuten in het koude bad gehaald hebben!”
“De opbouw van het programma vond ik erg prettig. We hebben ergens geleidelijk naartoe gewerkt! De dynamiek in de groep vond ik heel bijzonder, de band die er in zo’n korte tijd ontstaat onderling. Ik ga als een ander mens naar huis!”

“Geweldige ervaring. Het weekend voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De verdieping heb ik gevonden, zowel in de theorie als in de ervaring. Prachtige begeleiding, een zeer verzorgd hotel met heerlijke maaltijden. Ik ben dankbaar voor deze mooie dagen. Dankbaar voor de groep. En ik ben je dankbaar voor de warme zorgzaamheid tijdens deze koude training. De perfecte combinatie van inspiratie en uitdaging!”
“Jerome, bedankt voor je intense aanwezigheid en je voortdurende zorgvuldigheid!”
“Bedankt voor je energie en beweeglijkheid. Dat wil ik ook meer in mijn leven brengen”

“Beste Jerome, dit weekend was met recht een verdiepingsweekend voor mij: ik ben diep gegaan, heb diep verdriet ervaren/gevoeld en euforische vreugde! De Wim Hof Methode is iets wat goed bij mij past en heeft me op alle fronten heel veel gebracht. Het was een enorm rijke ervaring waar ik je uit het diept van mijn hart voor dank! De opbouw was prima, de oefeningen/activiteiten waren gevarieerd en het eten was ronduit heerlijk. Ook de bedden waren perfect. Kortom: ik heb er intens van genoten! Nogmaals mijn dank en ik geef je het cijfer 9 mee! Ga vooral ook door. :)”

Je zoekt naar balans! Je weet dat er meer is maar hoe verder? Je hebt interesse in de Wim Hof Methode.

 • Je wilt echt een keer rust ervaren
 • Je wilt beter leren ademen
 • Je wilt je immuunsysteem leren beïnvloeden of verder onderzoeken
 • Je zit vast in je patronen, je leven en je wilt verder..
 • Je wilt het beste uit jezelf halen!
 • Je wilt mentaal een volgende stap zetten
 • Je wilt een bijzonder weekend meemaken met top eten en goed gezelschap

Wat gaan we doen?

 • We gaan weer balans ervaren
 • We gaan van actie naar ontspanning
 • We gaan aan de slag met Mindfulness
 • We gaan het immuunsysteem beïnvloeden
 • We gaan de ademhaling van de Wim Hof Methode oefenen en verdiepen
 • We gaan (nieuwe) technieken leren om de kou te trotseren
 • We gaan onderzoeken wat het beste werkt bij jou
 • We gaan trainen in natuurwater
 • We gaan koude training doen in een Wellness center
 • We gaan Yoga, Qi Gong en Meditatie beoefenen
 • We gaan je eigen doelen (bij)stellen……!

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag:

 • 14:00 ontvangst
 • Introductie
 • WHM theorie en oefeningen
 • In de avond breakthrough to succes (balance mindset en body)
 • 22:00 einde

Zaterdag:

 • 07:00 Start
 • WHM verdiepen!
 • Mindfulness en meditatie
 • Energie management (Yoga, Qi Gong, Visualisatie)
 • Natural movement
 • Embrace extreme (balance mindset en body)
 • Having fun!
 • 22:00 einde

Zondag:

 • 07:00 Start
 • WHM verdiepen!
 • Energie management (Yoga, Qi Gong, Visualisatie)
 • Challenge in wellness center
 • Having fun!
 • 17:00 Einde

BMind-BodyenMind-Weekend-buitenfotoBmind_BodyMindWeekend_CadeausBmind_BodyenMind-Weekend-Tuin

BMIND-WimHofMethode-Verdiepingsweekend-smallBMIND-WimHofMethode-Verdiepingsweekend-SaunaBMIND-Verdiepingsweekend-Welness

Bmind_BodyMindWeekend_ReinigingBmind_BodyMindWeekend_GezondBmind_BodyenMind-Weekend-Ontbijt

BMIND-WimHofMethode-koudetraining2BMIND-WimHofMethode-Mindset_trainingBMIND-WimHofMethode-TaiChi_training

Jerome Wehrens:

Ik was sinds 2012 gecertificeerd in de Wim Hof Methode en verantwoordelijk voor de masterclass (train de trainer) in de Wim Hof Methode. Naast de Wim Hof Methode heb ik 26 van de belangrijkste technieken bestudeerd om je gezondheid te beïnvloeden.

BM_De pauw op 1 hand_Jerome Wehrens

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet