Businessclub | B-Mind
businessclub b-mind logo

B-Mind Businessclub

Krachtig ondernemen vanuit balans

Improve your balance, accelerate your business.

Dé Businessclub voor ondernemerschap in balans

Als ondernemer of senior manager sta je elke dag voor uitdagingen. Je moet voortdurend scherp zijn, voorbij de waan van de dag kijken, flexibel inspelen op een dynamische omgeving met de juiste beslissingen op het juiste moment. Dit vraagt veel van je, zowel op mentaal als op fysiek vlak. B-Mind Businessclub zorgt ervoor dat jij krachtig kunt ondernemen vanuit balans.

We richten ons in het programma op persoonlijke groei én op zakelijke groei via zeven thema’s. Een team van ervaren specialisten op het gebied van succesvol ondernemerschap, vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning, zorgt ervoor dat jij hierin belangrijke stappen gaat zetten.

Je ervaart meer veerkracht, kunt beter omgaan met werkdruk en manifesteert je als een vitaal leider. Je hebt een betere focus, herkent zakelijke kansen en werkt gericht aan het vergroten van je omzet. Het contact met andere ambitieuze ondernemers en senior managers binnen de Businessclub, zorgt voor een steile leercurve en een sterk zakelijk netwerk. Make that change!

Succesvol ondernemen vanuit optimale vitaliteit

Succesvol ondernemen vraagt om een gerichte aandacht voor drie gebieden:

 • Mentale kracht

  Pak de juiste focus, verbeter persoonlijk leiderschap en ervaar mentale groei

 • Fysieke kracht

  Krijg meer energie, leer je lichaam te ontspannen en verhoog je vitaliteit.

 • Zakelijke kracht

  Herken zakelijke kansen en werk gericht aan de groei van je onderneming of organisatie.

vrouwelijke ondernemer

Het resultaat:
Persoonlijke en zakelijke groei, meer veerkracht en focus, vitaal leiderschap, beter
omgaan met werkdruk, minder ziekteverzuim, vergroten van het zakelijk netwerk.

“Het is nu tijd om te ontdekken waar je echt toe in staat bent…”

Groei vraagt lef

Wanneer is dit iets voor jou?

 • Je bent een ondernemer, leider of senior manager.

 • Je houdt elke dag een flinke hoeveelheid ballen in de lucht.

 • Je hebt regelmatig het gevoel dat je wordt geleefd door de waan van de dag.

 • Je hebt te weinig tijd voor de dingen die voor jou persoonlijk of voor de zaak belangrijk zijn.

 • Je wil meer regie, over je bedrijf én over je privéleven.

 • Je mist energie en bent fysiek niet zo fit als je wilt zijn.

 • Je wil beter omgaan met stress en je meer ontspannen voelen.

 • Je vindt het fijn om zakelijke en persoonlijke groei te combineren.

Wat gaat het jou opleveren?

 • Gerichte kennis, inspiratie en eenvoudig toepasbare tools

 • Je krijgt de regie weer in eigen handen

 • Meer aandacht voor de zaken die je echt belangrijk vindt

 • Persoonlijke groei, focus en balans

 • Minder stress, meer rust in je hoofd

 • Meer energie en een betere conditie

 • Een boost voor je zakelijk zelfvertrouwen

 • Groei van je onderneming

 • Groei van je zakelijke netwerk

Make that change

ijsbad met businessclub

Wat kun je verwachten?

Wie blijft leren, blijft groeien

In de businessclub werk je gericht aan het vergroten van je persoonlijke en bedrijfsmatige vitaliteit, samen met gelijkgestemde ondernemers en senior managers.

We komen wekelijks bijeen. Elke tweede vrijdag van de maand neem je deel aan een krachtige expertise-sessie rond een specifiek thema. Onder begeleiding van een expert gaan we aan de slag met zeven thema’s die aan de basis liggen van persoonlijke en zakelijke slagkracht; vitaal en in balans blijven, terwijl je je bedrijf laat groeien. We delen en verdiepen kennis, delen waardevolle tools en zorgen voor inspiratie om persoonlijk en zakelijk verder te groeien. Alle andere vrijdagen komen we bijeen voor een sport-sessie: we werken in groepsverband aan fysieke kracht met een personal trainer. Tijdens elke sessie leggen we verbanden tussen mentale, fysieke en zakelijke kracht.

Expertise-sessies:

 • Thema 1 - Persoonlijk en bedrijfsmatig kompas

  IJken van jouw kompas: doelen voor onderneming en ondernemer.

 • Thema 2 – Focus en overzicht

  Welke ballast kom je bij jezelf en je organisatie tegen?

 • Thema 3 – Communicatie en creatie

  Jouw persoonlijke en bedrijfsmatige etalage

 • Thema 4 – Lifestyle

  Hoe voed jij jezelf en jouw organisatie?

 • Thema 5 – Personal FIT

  Emotioneel / mentaal / fysiek / spiritueel

 • Thema 6 – Business FIT

  Omzet / winst / markt / groei

 • Thema 7 – Excelleren

  Wat is persoonlijk en bedrijfsmatig jouw next step?

De zeven expertise-thema’s komen roulerend aan de orde in het programma. Elke keer verdiepen en leren we samen verder. Zo blijft de businessclub voortdurend inspirerend en waardevol, ook als je al langer lid bent van het netwerk. De bijeenkomsten van de B-Mind Businessclub vinden plaats in Sporthotel HUP in Mierlo, bij Eindhoven. HUP is een inspirerende plek die vitaliteit en out-of-the-box-denken ademt. Een perfecte locatie dus voor onze meetings en sportsessies.

B-Mind
Businessclub

 • Leer van experts
 • Werk aan je vitaliteit
 • Werk aan (persoonlijk) leiderschap
 • Vergroot je business
 • Krijg inspiratie
 • Versterk je netwerk
businessclub b-mind logo

Membership

B-Mind Businessclub 

Locatie:

Eindhoven / Den Bosch

Onze experts in persoonlijke en zakelijke groei staan voor je klaar

€ 250 per maand

Een greep uit onze opdrachtgevers

Eneco logo
KPN Logo.svg
ABN AMRO Logo new colors.svg
1280px Philips logo.svg
UWV log icon
politie logo
logo afas

De expertise van B-Mind

B-Mind heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van mensen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Meer dan 10.000 mensen volgden bij ons een training of opleiding het gebied van vitaliteit, ademhaling, herstel & ontspanning. Als particulier, maar ook in zakelijk verband. Eneco, KPN, ABN-AMRO, Philips UWV, Politie en Afas software behoren tot onze zakelijke opdrachtgevers. B-Mind bekijkt fysieke, mentale en zakelijke kracht als een eenheid; door krachtige verbanden te leggen, boeken we de beste resultaten. En dat werkt: onze deelnemers beoordelen onze modules gemiddeld met een 9. De leden van de B-Mind Businessclub maand komen elke tweede vrijdag van de maand bijeen, voor een expertise-sessie op het gebied van ondernemerschap en mentale vitaliteit. De andere vrijdagen gaan we aan de slag met onze fysieke vitaliteit, onder leiding van een personal trainer. De sessies worden begeleid door een team van ervaren specialisten.

Marc van der Meulen is een succesvolle entrepreneur die startups helpt om te excelleren. In de Businessclub geeft hij ondernemers gerichte adviezen voor businessplannen en groei. Hij slaat daarbij een brug tussen zakelijke en persoonlijke doelen zoals meer ontspanning, energie en levensgeluk.

Rob Baijens zorgt ervoor dat je social media effectiever in kunt zetten voor jouw onderneming. Rob is een vernieuwende online marketing-expert die zijn sporen in het commerciële veld ruimschoots heeft verdiend. Rob kreeg door trainingen van B-Mind, meer grip gekregen op stress. Deze waardevolle skill neemt hij mee in zijn expertise-sessie voor de B-Mind Businessclub.

Pim Marel is een vernieuwende personal trainer en entrepreneur die er met zijn enthousiasme, scherpe geest en brede ervaring voor zorgt, dat jij grote stappen zet in fysieke vitaliteit. Pim heeft via B-Mind ervaren dat bewustzijn en mentale kracht de basis kunnen vormen voor fysieke transformatie.

Jerome Wehrens is programmaleider van de Businessclub en founder van B-Mind. Het is Jerome’s overtuiging dat een goede mentale en fysieke gezondheid, de sleutel is voor meer geluk, groei, energie en balans. Niet alleen in je privéleven, maar zeker ook in je zakelijke leven. Hij brengt dit principe zelf al ruim tien jaar met veel succes in praktijk.

Het vaste team van de B-Mind Businessclub wordt regelmatig aangevuld met inspirerende gastsprekers.

Jerome Wehrens Ademcoach

B-Mind Founder

Jerome Wehrens

Jerome is programmaleider van de Businessclub en founder van B-Mind. Het is Jerome’s overtuiging dat een goede mentale en fysieke gezondheid, de sleutel is voor meer geluk, groei, energie en balans. Niet alleen in je privéleven, maar zeker ook in je zakelijke leven. Hij brengt dit principe zelf al ruim tien jaar met veel succes in praktijk.

Marc van der Meulen Ademcoach

Entrepreneur - Coach

Marc van der Meulen

Marc is een succesvolle entrepreneur die startups helpt om te excelleren. In de Businessclub geeft hij ondernemers gerichte adviezen voor businessplannen en groei. Hij slaat daarbij een brug tussen zakelijke en persoonlijke doelen zoals meer ontspanning, energie en levensgeluk.

miranda van der nat

Jurist

Miranda van der Nat

Miranda brengt een ongeëvenaarde expertise op juridisch gebied met zich mee. Miranda’s vaardigheid in het navigeren door complexe juridische kaders is van groot belang gebleken bij het aanpakken van potentiële risico’s en het garanderen van naleving binnen  binnen organisaties

rob baijens

Social media expert

Rob Baijens

Rob Baijens zorgt ervoor dat je social media effectiever in kunt zetten voor jouw onderneming. Rob is een vernieuwende online marketing-expert die zijn sporen in het commerciële veld ruimschoots heeft verdiend. Rob kreeg door trainingen van B-Mind, meer grip gekregen op stress. Deze waardevolle skill neemt hij mee in zijn expertise-sessie voor de B-Mind Businessclub.

pim marel

Personal trainer - Ondernemer

Pim Marel

Pim is een vernieuwende personal trainer en entrepreneur die er met zijn enthousiasme, scherpe geest en brede ervaring voor zorgt, dat jij grote stappen zet in fysieke vitaliteit. Pim heeft via B-Mind ervaren dat bewustzijn en mentale kracht de basis kunnen vormen voor fysieke transformatie.

"In een life changing programma laten we ondernemers en leiders hun eigen kracht ontdekken."

business & balance businessclub

Praktische informatie

De B-Mind Bussinessclub komt wekelijks bijeen om samen te werken aan mentale, fysieke en zakelijke vitaliteit. Elke tweede vrijdag van de maand organiseren we een krachtige expertise-sessie. Alle andere vrijdagen werken we in groepsverband aan fysieke kracht met een personal trainer. 

De expertisesessies zijn opgebouwd rond zeven thema’s. Deze komen roulerend aan bod. Deze opzet zorgt ervoor, dat je op elke moment kunt instromen, zonder iets te missen. Elke keer verdiepen en leren we samen verder. Zo blijft de materie voortdurend waardevol, ook voor leiders en ondernemers die al langer zijn aangesloten bij de businessclub.

Wil je je aansluiten? Dat kan op elk gewenst moment. Om kennis te maken met alle verschillende thema’s die langskomen in het programma en om samen een netwerk op te bouwen, blijf je minimaal een half jaar lid. Zo heb je maximaal profijt van de bussinessclub. Eerst meer weten? Wil je eerst nog meer weten over de vraag hoe de B-Mind Businessclub je verder kan helpen in persoonlijke en zakelijke groei? Wil je meer weten over de experts of een beeld krijgen van de andere deelnemers? Dat kan. We plannen graag een vrijblijvend oriënterend gesprek in met programmaleider Jerome Wehrens.

B-Mind Businessclub

 • Locatie: Sporthotel HUP in Mierlo.
 • Groep: 20 ondernemers, leiders, senior managers
 • Bijeenkomsten:
  Expertise-sessies
  iedere 2e vrijdag van de maand van 7:00 tot 10:00
  12 januari, 9 feb, 8 maart, 5 april, 10 mei, 7 juni, 5 juli, 30 augustus, 27 september, 25 oktober
  Sport-sessies met een personal trainer
  iedere overige vrijdag van 7:30 tot 8:30
 • Locatie: Sporthotel HUP, Mierlo
 • Kosten: per maand € 250,-
  jaarabonnement € 2500,- (je bespaart 500 euro)

"Het beperken van risico's begint bij het hebben van de juiste inzichten. Voorkomen is beter dan genezen."

B-Mind
Businessclub

 • Leer van experts
 • Werk aan je vitaliteit
 • Werk aan (persoonlijk) leiderschap
 • Vergroot je business
 • Krijg inspiratie
 • Versterk je netwerk
businessclub b-mind logo

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet