Coachfinder | B-Mind Coaching

B-Mind Trainers

Over de trainers

Meer informatie over de B-Mind Trainers

ademcoach opleiding certificering

Yellow Belt Coach

Op zoek naar een Ademcoach?

B-Mind Ademcoaches werken met de HEEL Methode en hebben het officiële Yellow Belt certificaat. 

ademcoach specialisatie trauma release breathwork

Orange Belt Coach

Op zoek naar een Trauma Release Coach?

B-Mind Gespecialiseerd Ademcoaches werken met de HEEL transformatie en hebben het officiële Orange Belt certificaat. 

vitaliteitscoach opleiding certificering

Green Belt Coach

Op zoek naar een Vitaliteitscoach?

B-Mind Vitaliteitscoaches werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Green Belt Certificaat. 

Gecertificeerd ademtrainer

Blue Belt Coach

Op zoek naar een Vitaliteits- & Ademcoach?

B-Mind Vitaliteits- en Ademtrainers werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Blue Belt Certificaat. 

B-Mind Train de Trainer

Black Belt Coach

Op zoek naar een specialist in Ademhaling, Vitaliteit & Transformatie?

B-Mind Train de Trainers werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Black Belt Certificaat. 

"Wij beginnen waar anderen stoppen."

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. De coaches van B-Mind begeleiden jou in het zetten van belangrijke stappen op het gebied van vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning. Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met de 1 op 1 begeleiding van een B-Mind coach, kies je voor blijvende verandering. Make that change!

Kwaliteit staat voorop bij B-Mind. Onze coaches en trainers zijn opgeleid en gecertificeerd binnen de visie en methodiek van B-Mind. Afhankelijk van hun specialisatie, dragen zij de Yellow, Blue, Orange, Green, Blue Belt of Black Belt.

Onze coaches zijn in te schakelen bij ver uiteenlopende klachten. Omdat gezondheid niet op te delen is in vakjes, kijken zij met een holistische blik. Vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning, hangen nauw met elkaar samen. En een goede balans heeft vaak te maken met leefstijl-keuzes. Dat zie je terug in onze coaching. Waarmee kunnen wij jou helpen?

jerome wehrens coach

Jerome Wehrens

Ervaring:
Jerome Wehrens heeft meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen, managen en coachen van mensen. Sinds 2018 leidt hij ook mensen op die samen met hem trainingen verzorgen. B-MIND werkt via de HEEL™ methodiek (door Jerome opgezet en ontworpen). De HEEL™ methode heeft zijn oorsprong in vele andere disciplines en technieken die hij vanaf zijn 20e heeft bestudeerd. Jerome is oa Wim Hof expert, Buteyko specialist en Black Belt Coach. Tevens is hij auteur van het boek ‘HEELWEEK’ en oprichter van het Ademplatform.
Locatie:
Eindhoven
Roel Peters Ademcoach

Roel Peters

Ervaring:
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met individuele- en groepscoaching op het gebied van leefstijl en ademhaling. Mijn stijl is speels, enthousiast, analytisch en eerlijk.
Te benaderen bij:
Mentale en fysieke klachten in brede zin. Zeker voor mensen met een open geest die verder willen kijken dan de reguliere medische wetenschap.
Locatie:
Den Bosch

Marc van der Meulen Ademcoach

Marc van der Meulen

Ervaring
Na jaren van veel lezen, verdieping en diverse opleidingen wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om zoveel mogelijk mensen de tools te geven voor meer ontspanning, energie en levensgeluk.
Te benaderen bij
Workshops of trainingen aan je bedrijf. “ Gun je werknemers een adempauze” – Individuele klachten zoals Long Covid, astma, Fibromyalgie, stress – nieuwsgierigheid voor wat adem voor jou kan betekenen.
Locatie:
Den Bosch

Als tiener zei mijn toenmalige schaatstrainer:  “Adem door je neus. Iets langer uit dan dat je inademt”.

Vele jaren later werd mij pas duidelijk waarom hij dit zei. Dit was in een periode waarin ik in een stressvolle periode zat in mijn bedrijf. In mijn nieuwsgierigheid ben ik op zoek gegaan naar methodes om de stress in mijn lichaam aan te pakken. Niets bleek zo krachtig en effectief als het werken met mijn eigen adem.

Na jaren van veel lezen, verdieping en diverse opleidingen wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om zoveel mogelijk mensen de tools te geven voor meer ontspanning, energie en levensgeluk.

Miranda van der Nat Ademcoach

Miranda van der Nat

Ervaring
Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering!
Te benaderen bij
Begeleiding bij verschillende ademhalingstechnieken om tot diepe ontspanning te komen, gezondheidswinst te behalen of emoties te reguleren en patronen te doorbreken zowel 1 op 1 als workshops voor groepen. Wandel coaching, Bedrijfsevents / netwerkevents eventueel in combinatie met een ijsbad. Bedrijfstrainingen zodat werknemers weer in hun kracht komen te staan en met meer energie en focus kunnen werken.
Locatie
Barendrecht

Het werken aan mijn ademhaling heeft mij meer gebracht dan dat ik van tevoren had kunnen bedenken. Het beoefenen van ademtechnieken heeft mij de kracht gegeven om patronen te kunnen doorbreken en keuzes te maken die mijn leven positief hebben beïnvloed. Ik leef weer vanuit mijn gevoel en doe weer wat ik het liefste doe. Met name de ademreis en breathwork, twee vormen van verbonden ademhaling, zijn voor mij de sleutel tot verandering geweest.

Daarnaast hebben ademtechnieken mij geholpen om tijdens stressvolle werkdagen rust, energie en focus terug te vinden. Vaak ploeter je eindeloos door, waardoor je jezelf uitput en je aan het einde van de werkdag geen energie en concentratie meer over hebt. Door gedurende de werkdag een aantal simpele ademoefeningen te doen, voorkom je dat je energie opraakt en zorg je ervoor dat je uiteindelijk veel effectiever bent in je werk.

Dit wil ik ook voor jou. Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering.

Waar sommige ademtechnieken je helpen om aan te staan op je werk en focus te houden, helpen andere technieken juist weer om aan het einde van de dag de uitknop te vinden voor een betere nachtrust.

Rob Janssen Ademcoach

Rob Janssen

Ervaring
Ik werk vanuit mijn eigen ervaring: van een jongen met een laag zelfbeeld tot een gelukkige, energieke en zelfverzekerde man.
Te benaderen bij
Lezingen en workshops over ademhaling bij bedrijven.
1 op 1 coaching ademcoaching met een vleugje hypnose, die je een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van jezelf laat worden.
Locatie
Breda


Wat weinig mensen van mij weten, is dat ik van heel ver kom. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs had ik een slecht zelfbeeld. Ik was een bang en onzeker vogeltje met een interne stem die me enkel de grond in praatte. Nu, meer dan 30 jaar later, beschouw ik mezelf als een zelfverzekerde feniks die zichzelf heeft getransformeerd in een bovengemiddeld gelukkige, energieke en sterke man.

Ik heb mijn NLP vaardigheden te danken aan Joost van der Leij. Hij heeft me geleerd om mijn interne stem radicaal te veranderen in een krachtige  zelfverzekerde stem. Tevens leerde hij me om me in een split second werelds goed te voelen. De hypnotische taalpatronen komen me erg goed van pas als spreker over ademhaling en in mijn rol als Scrum
Master, waar ik groepen en individuen coach om steeds weer een betere versie van zichzelf te zijn.

Jerome Wehrens is mijn meester op het gebied van ademhaling. Ik sta er tot op de dag van vandaag van versteld hoe effectief ademhalen ingrijpt op je energieniveau. Lange tijd heb ik al mijn kennis en vaardigheden voor mezelf ingezet. De tijd is aangebroken dat ik met alles wat ik heb geleerd mensen coach om elke dag weer een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van zichzelf te zijn. Middels ademhaling, middels koude, middels hypnose. 

Lars Huizinga trainer en coach

Lars Huizinga

Ervaring
Lars Huizinga (1977) komt uit Vlaardingen en is getrouwd met Paulien. Samen hebben ze een dochter Lies en een zoon Siem. Tot zijn 25e heeft Lars zeer intensief aan judo gedaan en heeft meerdere medailles behaald op Nederlandse kampioenschappen, zowel individueel als in teamverband. Ook kwam hij uit voor de Belgische judoclub Koksijde en won met dit team de Vlaamse judocompetitie. Na zijn judocarrière is Lars veel sporten gaan uitproberen zoals: fitness, squash, hardlopen, triatlon, mountainbiken en survivalrun. Deze laatste sport beoefend hij nog steeds met veel plezier en loopt hij regelmatig een recreatieve run. Sinds 2020 doet hij ook aan Tai-Chi.

Locatie
Vlaardingen

jeroen kuipers trainer en coach

Jeroen Kuiper

Ervaring

Mijn naam is Jeroen Kuiper, de missie is om jou te herinneren waartoe je allemaal in staat bent, ik heb het hier over mentale veerkracht en weerbaarheid. Het is herinneren wat je met je ademhaling kan bereiken is één van de eerste dingen die ik deelnemers aan workshops of cliënten 1 op 1 vertel. Ik ben ervan overtuigd dat vanuit ademtechnieken je energie weer omhoogschiet, (sport)prestaties
worden verbeterd en persoonlijke veerkracht wordt vergroot. Door mentale flexibiliteit maak je bewust gezondere keuzes die leiden tot fysieke en psychologische gezondheid. Als coach kan ik jou hierbij begeleiden. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om gewoontes die veilig
voelen los te laten.

De ervaring heb ik mede mogen opdoen binnen Defensie en binnen de Koninklijke Marine. Hier leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis. Met de hardheid van een militair en de kwetsbaarheid van de ervaring ondervind jij de juiste balans. Immers, een sterk team navigeert door elke storm.

Ik ga vanuit mijn opgedane kennis en eigen ervaring met jou op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. We gaan bezig met de herinrichting van het leefpatroon en brengen weer grip op ademhaling. Herinner de kracht van jouw adem, je voelt snel resultaat en dat is ook logisch! Het is sleutelen aan je innerlijk bewust zijn, herinner je natuurlijke ritme.

Alles in de natuur heeft zijn eigen ritme, kijk maar eens naar de golven die het strand langzaam innemen en zich terugtrekken, het is een eeuwig proces dat, lang na ons vertrek gewoon door blijf gaan. Het interesseert die golven niet dat jij daar op het strand jezelf staat druk te maken over van alles en nog wat, we dwalen af van dat wat het belangrijkste ritme is voor ons…Adem in en Adem uit.

Het maakt mij onwijs dankbaar dat ik zovelen mag inspireren met de helende en versterkende (adem) technieken. Mijn aanpak is doeltreffend, eenvoudig en no-nonsense. Doelgericht aan de slag met precisie, de hardheid van de militair en de kwetsbaarheid van de ervaring, jij ervaart de juiste balans.

Werkgebied:
Bedrijfstrainingen op gebied van stress management en performance, duurzame inzetbaarheid, 1 op 1 consulten en groepswerk (ademceremonie en ijsbaden).

Locatie
Witmarsum (Friesland)

lydie coolen trainer

Lydie Coolen

Ervaring
Breathfulness®, Liquid Breath®, Kracht- & Zijnsgericht coachen, en Lichaamsgericht coachen. Daarnaast de ervaring die ik als mens heb opgedaan toen ik met burn-out en depressie te maken kreeg, en een leven dat door mijn hoofd gedreven werd achter me liet om meer naar mijn lichaam en gevoel te gaan luisteren. Ik word vaak omschreven als: warm, betrokken, open-minded, gevoelig, snel van geest en met een gezonde dosis luchtigheid. Te benaderen bij Ontwikkelen van lichaams- en emotioneel bewustzijn. Ook bij weerstand, oude pijn of emoties, die je belemmeren om je eigen waarheid te leven. Soms heb je al heel vroeg in je leven, en vaak op onbewust niveau, patronen ontwikkelt, die je nu nog belemmeren om je eigen pad te bewandelen. Ik help je deze stukken helder maken. Denk aan geboortetrauma’s of het verlies van een tweelinghelft bijvoorbeeld. In ademsessies maak ik – samen met jou – vastgezette energie los en maak je stukje bij beetje ruimte voor je echte kracht. Ik werk met volwassenen, maar ook met kinderen. Waarom wachten met het benutten van je adem tot patronen ingesleten zijn? Locatie Eindhoven
corine witteveen coach

Corine Witteveen

Ervaring
Ik werk vanuit Vertraging, Bewustwording, Aandacht en Groei met als rode-draad De Adem. De dirigent van jouw leven. Mijn naasten en mijn klanten omschrijven mij als een open-persoonlijkheid met een warm, betrokken, doortastend en gevoelig karakter.

Ik reik graag mijn hand naar je uit om je te laten ervaren hoe de adem voor je kan werken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Te benaderen bij
1-op-1 sessies, groepssessies (Ademcirkels), bedrijfstraining voor adem coaching algemeen, Verbonden ademhaling en Long-Covid
Locatie: Eindhoven

Als Learning & Development Consultant ben ik altijd geboeid hoe mensen, inclusief mijzelf, het beste uit zichzelf kunnen halen, in uiteenlopende situaties. In 2020 ontdekte ik tijdens een Deep Dive-weekend dat je met je eigen adem ook jouw persoonlijke groei, jouw GROWTH, in gang kunt zetten. Want onze adem is een tool in het vinden van vitaliteit, een gezonder en bewuster leven, voor het stimuleren van een goede gezondheid, voor heling en transformatie en (spirituele) groei.

Dit motiveerde mij om bij B-mind de opleiding tot Vitaliteitscoach en Ademcoach te volgen én mijn certificaat voor Verlies en rouwbegeleiding aan de Sociale Academie te halen.

Evelyn Smith Ademcoach

Evelyn Smith

Ervaring
Gecertificeerd Yellow belt en Orange belt bij B-mind. Trainer B-mind voor de Release Methode. Holistisch coach en Reiki Master. 
Te benaderen bij

Voor rust en herstel van lichaam en geest. Burn-out klachten, faalangst, angsten, fysieke klachten, long-covid, emotie regulatie en zelfontwikkeling. 

Mijn passie is om anderen te helpen hun innerlijk kompas te ontdekken en deze te versterken, zodat zij bij zichzelf blijven ‘in tunen’ om verder te kunnen op hun reis naar welzijn en persoonlijke groei. Ik leer je hoe je je adem kunt aanpassen aan verschillende situaties en behoeften, of het nu gaat om stress vermindering, emotioneel balans of fysieke ontspanning. Samen zoeken we welke oefeningen het beste bij jou passen en stemmen deze af op jouw doelen en behoeften. 

Locatie
Amsterdam

adem.nl logo

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn
gecertificeerd B-Mind coach en aangesloten bij het coachingsprogramma.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet