Coachfinder | B-Mind Coaching

B-Mind Coaches

Vind een B-Mind coach

1 op 1 coaching

Plan een telefonische intake met een van onze gecertificeerde B-Mind coaches

ademcoach opleiding certificering

Yellow Belt Coach

Op zoek naar een Ademcoach?

B-Mind Ademcoaches werken met de HEEL Methode en hebben het officiële Yellow Belt certificaat. 

ademcoach specialisatie trauma release breathwork

Orange Belt Coach

Op zoek naar een Trauma Release Coach?

B-Mind Gespecialiseerd Ademcoaches werken met de HEEL transformatie en hebben het officiële Orange Belt certificaat. 

vitaliteitscoach opleiding certificering

Green Belt Coach

Op zoek naar een Vitaliteitscoach?

B-Mind Vitaliteitscoaches werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Green Belt Certificaat. 

Gecertificeerd ademtrainer

Blue Belt Coach

Op zoek naar een Vitaliteits- & Ademcoach?

B-Mind Vitaliteits- en Ademtrainers werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Blue Belt Certificaat. 

B-Mind Train de Trainer

Black Belt Coach

Op zoek naar een specialist in Ademhaling, Vitaliteit & Transformatie?

B-Mind Train de Trainers werken vanuit de B-Mind visie (laagdrempelig, praktisch, op wetenschappelijke basis, met bewezen resultaat) en hebben het officiële Black Belt Certificaat. 

"Wij beginnen waar anderen stoppen."

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. De coaches van B-Mind begeleiden jou in het zetten van belangrijke stappen op het gebied van vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning. Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met de 1 op 1 begeleiding van een B-Mind coach, kies je voor blijvende verandering. Make that change!

Kwaliteit staat voorop bij B-Mind. Onze coaches en trainers zijn opgeleid en gecertificeerd binnen de visie en methodiek van B-Mind. Afhankelijk van hun specialisatie, dragen zij de Yellow, Blue, Orange, Green, Blue Belt of Black Belt.

Onze coaches zijn in te schakelen bij ver uiteenlopende klachten. Omdat gezondheid niet op te delen is in vakjes, kijken zij met een holistische blik. Vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning, hangen nauw met elkaar samen. En een goede balans heeft vaak te maken met leefstijl-keuzes. Dat zie je terug in onze coaching. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Jerome Wehrens

Ervaring:
Jerome Wehrens heeft meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen, managen en coachen van mensen. Sinds 2018 leidt hij ook mensen op die samen met hem trainingen verzorgen. B-MIND werkt via de HEEL™ methodiek (door Jerome opgezet en ontworpen). De HEEL™ methode heeft zijn oorsprong in vele andere disciplines en technieken die hij vanaf zijn 20e heeft bestudeerd. Jerome is oa Wim Hof expert, Buteyko specialist en Black Belt Coach. Tevens is hij auteur van het boek ‘HEELWEEK’ en oprichter van het Ademplatform.
Locatie:
Eindhoven

Roel Peters

Ervaring:
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met individuele- en groepscoaching op het gebied van leefstijl en ademhaling. Mijn stijl is speels, enthousiast, analytisch en eerlijk.
Te benaderen bij:
Mentale en fysieke klachten in brede zin. Zeker voor mensen met een open geest die verder willen kijken dan de reguliere medische wetenschap.
Locatie:
Den Bosch

Martijn van Wijk

Ervaring:
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met 1:1 coaching op het gebied van leefstijl en ademhaling. Twintig jaar ervaring als financial in het bedrijfsleven.
Te benaderen bij:
Als je behoefte aan controle hebt over je eigen leven of als je mentaal of fysiek vast zit
Locatie:
Den Bosch

Marc van der Meulen

Ervaring
Na jaren van veel lezen, verdieping en diverse opleidingen wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om zoveel mogelijk mensen de tools te geven voor meer ontspanning, energie en levensgeluk.
Te benaderen bij
Workshops of trainingen aan je bedrijf. “ Gun je werknemers een adempauze” – Individuele klachten zoals Long Covid, astma, Fibromyalgie, stress – nieuwsgierigheid voor wat adem voor jou kan betekenen.
Locatie:
Den Bosch

Als tiener zei mijn toenmalige schaatstrainer:  “Adem door je neus. Iets langer uit dan dat je inademt”.

Vele jaren later werd mij pas duidelijk waarom hij dit zei. Dit was in een periode waarin ik in een stressvolle periode zat in mijn bedrijf. In mijn nieuwsgierigheid ben ik op zoek gegaan naar methodes om de stress in mijn lichaam aan te pakken. Niets bleek zo krachtig en effectief als het werken met mijn eigen adem.

Na jaren van veel lezen, verdieping en diverse opleidingen wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om zoveel mogelijk mensen de tools te geven voor meer ontspanning, energie en levensgeluk.

Miranda van der Nat

Ervaring
Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering!
Te benaderen bij
Begeleiding bij verschillende ademhalingstechnieken om tot diepe ontspanning te komen, gezondheidswinst te behalen of emoties te reguleren en patronen te doorbreken zowel 1 op 1 als workshops voor groepen. Wandel coaching, Bedrijfsevents / netwerkevents eventueel in combinatie met een ijsbad. Bedrijfstrainingen zodat werknemers weer in hun kracht komen te staan en met meer energie en focus kunnen werken.
Locatie
Barendrecht

Het werken aan mijn ademhaling heeft mij meer gebracht dan dat ik van tevoren had kunnen bedenken. Het beoefenen van ademtechnieken heeft mij de kracht gegeven om patronen te kunnen doorbreken en keuzes te maken die mijn leven positief hebben beïnvloed. Ik leef weer vanuit mijn gevoel en doe weer wat ik het liefste doe. Met name de ademreis en breathwork, twee vormen van verbonden ademhaling, zijn voor mij de sleutel tot verandering geweest.

Daarnaast hebben ademtechnieken mij geholpen om tijdens stressvolle werkdagen rust, energie en focus terug te vinden. Vaak ploeter je eindeloos door, waardoor je jezelf uitput en je aan het einde van de werkdag geen energie en concentratie meer over hebt. Door gedurende de werkdag een aantal simpele ademoefeningen te doen, voorkom je dat je energie opraakt en zorg je ervoor dat je uiteindelijk veel effectiever bent in je werk.

Dit wil ik ook voor jou. Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering.

Waar sommige ademtechnieken je helpen om aan te staan op je werk en focus te houden, helpen andere technieken juist weer om aan het einde van de dag de uitknop te vinden voor een betere nachtrust.

Chris Rauwendaal

Ervaring
Tien jaar geleden leerde ik de kracht van de adem kennen. Sindsdien gebruik ik de adem om meer controle te hebben over alles in mijn leven. Bij het doorbreken van hardnekkige patronen ben ik op mijn best!
Te benaderen bij
Hulp bij problemen met de ademhaling, fysieke en mentale klachten. Begeleiding tijdens koude training
Locatie
Amersfoort

“Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose”

De afgelopen jaren stonden voor mij in het teken van transformatie. Na het afmaken van de Hoge Hotelschool heb ik 10 jaar in de horeca gewerkt. Vervolgens ben ik de ICT ingegaan. Na 2,5 jaar ICT kwam ik erachter dat ik niet gemaakt ben voor een kantoorbaan.

Helaas moest ik eerst overspannen worden voordat ik stappen durfde te zetten. Uiteindelijk heb ik ontslag genomen en ben ik mijn ambitie gaan waarmaken. Begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding vitaliteitscoach om vervolgens ademcoach te kunnen worden! Tegelijkertijd ben ik in de leer gegaan om timmerman te worden.

Ik wilde altijd al in staat zijn met mijn eigen handen mijn huis te kunnen bouwen. Tegelijkertijd kan ik mijn opleidingen betalen met werk dat me veel voldoening geeft! Ik werk nu met mijn lichaam en geest, ik creëer en daarmee kan ik mijn energie en creativiteit kwijt!

Rob Janssen

Ervaring
Ik werk vanuit mijn eigen ervaring: van een jongen met een laag zelfbeeld tot een gelukkige, energieke en zelfverzekerde man.
Te benaderen bij
Lezingen en workshops over ademhaling bij bedrijven.
1 op 1 coaching ademcoaching met een vleugje hypnose, die je een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van jezelf laat worden.
Locatie
Breda


Wat weinig mensen van mij weten, is dat ik van heel ver kom. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs had ik een slecht zelfbeeld. Ik was een bang en onzeker vogeltje met een interne stem die me enkel de grond in praatte. Nu, meer dan 30 jaar later, beschouw ik mezelf als een zelfverzekerde feniks die zichzelf heeft getransformeerd in een bovengemiddeld gelukkige, energieke en sterke man.

Ik heb mijn NLP vaardigheden te danken aan Joost van der Leij. Hij heeft me geleerd om mijn interne stem radicaal te veranderen in een krachtige  zelfverzekerde stem. Tevens leerde hij me om me in een split second werelds goed te voelen. De hypnotische taalpatronen komen me erg goed van pas als spreker over ademhaling en in mijn rol als Scrum
Master, waar ik groepen en individuen coach om steeds weer een betere versie van zichzelf te zijn (lees hier wat mensen over me schrijven).

Jerome Wehrens is mijn meester op het gebied van ademhaling. Ik sta er tot op de dag van vandaag van versteld hoe effectief ademhalen ingrijpt op je energieniveau. Lange tijd heb ik al mijn kennis en vaardigheden voor mezelf ingezet. De tijd is aangebroken dat ik met alles wat ik heb geleerd mensen coach om elke dag weer een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van zichzelf te zijn. Middels ademhaling, middels koude, middels hypnose. 

Lydie Coolen

Ervaring
Breathfulness®, Liquid Breath®, Kracht- & Zijnsgericht coachen, en Lichaamsgericht coachen. Daarnaast de ervaring die ik als mens heb opgedaan toen ik met burn-out en depressie te maken kreeg, en een leven dat door mijn hoofd gedreven werd achter me liet om meer naar mijn lichaam en gevoel te gaan luisteren. Ik word vaak omschreven als: warm, betrokken, open-minded, gevoelig, snel van geest en met een gezonde dosis luchtigheid. Te benaderen bij Ontwikkelen van lichaams- en emotioneel bewustzijn. Ook bij weerstand, oude pijn of emoties, die je belemmeren om je eigen waarheid te leven. Soms heb je al heel vroeg in je leven, en vaak op onbewust niveau, patronen ontwikkelt, die je nu nog belemmeren om je eigen pad te bewandelen. Ik help je deze stukken helder maken. Denk aan geboortetrauma’s of het verlies van een tweelinghelft bijvoorbeeld. In ademsessies maak ik – samen met jou – vastgezette energie los en maak je stukje bij beetje ruimte voor je echte kracht. Ik werk met volwassenen, maar ook met kinderen. Waarom wachten met het benutten van je adem tot patronen ingesleten zijn? Locatie Eindhoven

Marc de Bruijn

Ervaring
35 jaar ervaring als voetbaltrainer (jeugd). Koude expert en sportcoach.
Te benaderen bij
Ademhalingsproblemen, sportcoaching en koude training.
Locatie
Hilversum

The best is yet to come

Mijn hartinfarct op 50-jarige leeftijd heeft mij laten inzien dat er meer is. De dood in de ogen gezien te hebben, op een wonderbaarlijke manier dit te hebben overleefd en te beseffen dat er vast een boodschap inzit dat ik dit nog mag vertellen brengt mij veel.

Dat er een boodschap is zal moeten blijken in de toekomst, het sterkt mij om dit te gaan ondervinden. Vanuit een beschermende jeugd opgegroeid, waarbij plezier, sport en humor de drijfveren waren. Er achter komen dat met deze drijfveren ook weer niet alles was te overwinnen en er ook daadwerkelijk gepresteerd moest worden uiteindelijk toch gekomen waar ik nu ben en  waarvoor ik sta.

Vriendschappen vertrouwen, gevoel en  muziek zijn mijn pijlers. Vrijheid nemen voor  mijzelf en daarin de balans te vinden om dit te  combineren met een waardevol gezinsleven en met dierbaren is mijn grootste overwinning.

Hans van der Linde

Ervaring
Power Vinyasa Yoga docent, Gecertificeerd BMind coach; Green Belt, Yellow Belt. Een heftige situatie/crisis in mijn leven heeft mij geïnspireerd om mezelf weer te vinden. Terug naar mijn gevoel is mijn sleutel geweest. Diverse trajecten in zelfontwikkeling met mijn nieuwe bewustzijn hebben me hierin geholpen om dit te bereiken en te verankeren. Te benaderen bij Verbetering van je leefstijl en gezondheid. Inzicht verkrijgen en het verbeteren van je ademen patroon. Om weer te verbinden met het gevoel in je eigen lichaam. Deze reis is een persoonlijke transformatie.

Ik geef je inzicht in je adem patroon, wat is jouw eigen adem ritme in het moment.
Je adem is het gaspedaal van je lichaam en spiegelt hoe je in je vel zit.
Hoe is het met je innerlijke rust gesteld? Waar voel je je adem in je lichaam? Is dat hoog in de borst?
Hoe snel is deze? En nog belangrijker hoe diep is je ademhaling? Vanuit daar werken we samen naar verbetering van je adem patroon en kijken we ook bewust naar je levensstijl. Er is meer dan alleen je adem. Het is één van de vele ingangen naar verbetering van je
levenskwaliteit.

Manon van Bakel

Ervaring

Holistisch therapeut, ademcoach, Epiphora coach, Body Mind Release therapeut, interventie specialist, familie opstellingen, Reiki Master en trainer. Daarnaast jarenlange ervaring in de corporate wereld en financiële dienstverlening. Mijn cliënten en cursisten omschrijven mij als: warm, open, positief, liefdevol, rustig en duidelijk met een luisterend oor.
Te benaderen bij
Burn-out, long covid, fybromyalgie, astma, hyperventilatie, stress, hoog sensitiviteit, trauma release, coaching, Epiphora 1 op 1 trajecten, interventie trajecten of als je weer terug in balans wilt komen. Ik ga jou helpen om de regie over jouw leven weer op te pakken. Vanuit liefde voor jezelf. Zodat je weer kunt zijn wie jij bent, meer rust en ontspanning ervaart en weer kunt genieten van het leven! Vol zelfvertrouwen, vrijheid en energie.

Locatie
Mill, omgeving Boxmeer, Nijmegen

In mijn praktijk sta ik voor openheid, jezelf zijn, je pure ik zijn, zijn wie je echt bent. Waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan dat je daadwerkelijk bent. Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. En ben je er aan gewend geraakt om allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt.

Het is mijn missie om jou te helpen jouw eigen “ik” en eigen kracht terug te vinden. Om je weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten! 

Tijdens een therapiesessie staan we juist bij jou stil. Wat zijn jouw dromen? En welke blokkades zorgen er voor dat jij niet jouw droomleven leidt? Hoe kunnen we dat oplossen zodat de energie weer gaat stromen? Welke ballast moet jij nog loslaten? En als je een burn out hebt, hoe je weer terug in je kracht en energie komt. Of heb je juist last van lichamelijke klachten als long covid, fybromyalgie, astma of hyperventilatie? Ook dan wil ik je heel graag helpen.

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Peter-Paul Wedemeijer

Ervaring
Vitaliteit met specialisatie ademhaling en koude training. Door mijn doorzettingsvermogen en discipline heb ik zelf ervaren wat je met de kracht van ademhaling en koude kan bereiken. Hulp bij een disfunctionele ademhaling. Door de  mindset en discipline leren om met behulp van de juiste ademhalingstechniek en koude training jezelf weer vitaal te voelen.
Locatie
Eindhoven/Oirschot/Tilburg  

Humor is een belangrijke drijfveer

Begonnen als verkoper in een computerwinkel, doorgegroeid naar ondernemer. Ik heb 2 bedrijven mogen opzetten en mogen ervaren wat het is om de verantwoordelijkheid te dragen van niet alleen mijn eigen gezin maar van werknemers, familieleden en vooral mezelf.

Ik heb mogen ervaren wat stress eigenlijk met je doet en hoe ziekmakend we soms bezig zijn zonder het zelf te beseffen. Midden in mijn eigen zelfhelende proces heb ik besloten om adem en mindsetcoach te worden.

Geboren op 12 april 1962 in Eindhoven. Na 55 jaar leven, beleven, ondernemen ben ik ziek geworden. Na mijn chemotherapie in 2017 ben ik echt dieper en meer betrokken gaan leven. Mijn rijkdom is dichtbij mezelf blijven, mijn positivisme en doorzettingsvermogen zijn mijn ankerpunten.

Reflectie, coaching, meditatie en yoga, leggen bij mij een veel dieper bewustzijn neer. Leven, beleven, leren, positivisme uitstralen en gezonder leven. Humor is een belangrijke drijfveer voor het zien en behalen van een stip op de horizon.

Freek Diets

Ervaring
Eigenaar van een “Training Tempel”, Movement expert en Yoga docent
Te benaderen bij
Wanneer je bezig bent met je gewicht. Bij het hebben van een gebrek aan discipline. Als je vindt dat je daadkrachtiger en gezonder kunt leven. Op zoek bent naar een sterke leef routine. Jezelf fysiek naar een volgend level wilt brengen op een duurzame manier.
Locatie
Amersfoort


De weg van de krijger

Toen ik 11 jaar oud was verloor ik mijn vader aan longkanker. Ondanks deze gebeurtenis ben ik altijd een positieve jongen geweest wie vol geluk in het leven staat.
Als jonge avonturier kwam ik in een wereld terecht van drank en drugs en heb ik 10 jaar met een onderliggende alcohol en (hard) drugsverslaving geleefd.

De weg van verlies, destructiviteit, avontuur en risico’s nemen hebben mij gemaakt tot een sterk en krachtig mens. Tijdens mijn weg heb ik ervaren dat er een kracht zit in mensen welke van waarde kan zijn voor een positieve transformatie. Wanneer wij zelf deze positieve gezonde transformatie maken kunnen we van waarde zijn voor onszelf en onze omgeving.

Dagelijks gaat mijn wekker om 04:45. En beweeg ik naar mijn onderneming om de dag te starten met een fysieke training.

Ik ben een goed voorbeeld van iemand die leeft vanuit passie, discipline en toewijding.
Door fysiek en mentaal krachtig te leven ben ik van waarde voor mijzelf en mijn omgeving.
En kan ik dagelijks mensen ondersteunen.

Marianne In den Kleef

Ervaring
Als moeder van 3 volwassen kinderen en gesprekken met alle mensen die ik tijdens mijn leven heb mogen ontmoeten, luister ik graag naar wat mensen bezighoudt. Ik wens iedereen toe om op een liefdevolle, mooie en speelse manier oud te worden.
Te benaderen bij
Een vraag hebben en het antwoord niet weten. Samen vinden we het pad naar de antwoorden, die in je binnenste besloten liggen.
Locatie
Eindhoven

Geld kun je niet eten

Een rode draad in mijn leven is de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vrouwen hadden minder vrijheden en minder rechten dan mannen. Dat was op onderwijs-gebied, maar ook op het gebied van werken, dingen doen in het huishouden, jezelf blijven ontwikkelen in je leven.

Een leven lang op een Open Eerlijke Nieuwsgierige (OEN)- manier blijven leren.
Een andere rode draad is liefde voor het leven en voor de natuur. Ik hou van bomen, planten, dieren, de lucht, water, aarde, en heb er respect voor. Moeder aarde heeft zoveel en geeft zoveel; laten we daar zorgvuldig mee omgaan.
Dat wil ik graag uitdragen.

De filosofie van de Amerikaanse indianen zegt dat al het leven gelijk is aan elkaar en dat het leven niet van jou is. Het sleutelwoord is “respect”. “Als je de aarde en het leven daarin niet respecteert, zul je het vernietigen”, zeggen ze. “Het is niet je taak om iets te exploiteren maar het als een stuurman te overzien. Je hebt een verantwoordelijkheid, geen macht”.

Corine-Witteveen

Corine Witteveen

Ervaring
Ik werk vanuit Vertraging, Bewustwording, Aandacht en Groei met als rode-draad De Adem. De dirigent van jouw leven. Mijn naasten en mijn klanten omschrijven mij als een open-persoonlijkheid met een warm, betrokken, doortastend en gevoelig karakter.

Ik reik graag mijn hand naar je uit om je te laten ervaren hoe de adem voor je kan werken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Te benaderen bij
1-op-1 sessies, groepssessies (Ademcirkels), bedrijfstraining voor adem coaching algemeen, Verbonden ademhaling en Long-Covid
Locatie: Eindhoven

Als Learning & Development Consultant ben ik altijd geboeid hoe mensen, inclusief mijzelf, het beste uit zichzelf kunnen halen, in uiteenlopende situaties. In 2020 ontdekte ik tijdens een Deep Dive-weekend dat je met je eigen adem ook jouw persoonlijke groei, jouw GROWTH, in gang kunt zetten. Want onze adem is een tool in het vinden van vitaliteit, een gezonder en bewuster leven, voor het stimuleren van een goede gezondheid, voor heling en transformatie en (spirituele) groei.

Dit motiveerde mij om bij B-mind de opleiding tot Vitaliteitscoach en Ademcoach te volgen én mijn certificaat voor Verlies en rouwbegeleiding aan de Sociale Academie te halen.

Nathalie Franken

Ervaring
Vitaliteitscoach met expertise in trauma verwerking
Te benaderen bij
Bij vitaliteitsproblemen en trauma verwerking.

Locatie
UtrechtGijs Hermans

Ervaring
Ondernemer en businesscoach
Te benaderen bij
Ik help ondernemers om een betere versie van zichzelf te worden zodat ze hun bedrijf succesvol kunnen uitbouwen, zich vitaler voelen en hun leven beter in balans is.
Locatie
Venlo

Business en prive in balans

Ik moest al vroeg in mijn leven mijn eigen boontjes doppen en heb daardoor een grote drive ontwikkeld. Deze heeft me op veel vlakken in mijn leven geholpen. Ik was succesvol op school en op het sportveld.

Daarna heb ik carrière gemaakt in de bankwereld en in 2010 heb ik een vermogensbeheerder opgericht die ik twee jaar geleden succesvol verkocht heb. In de loop van mijn leven merkte ik echter dat de onrust die er vroeger bij ons thuis was en die ik weg had gestopt, steeds meer op de deur begon te kloppen.

Hierdoor kreeg ik lichamelijke klachten en omdat ik deze met “actie” wilde bestrijden ben ik me sterk gaan verdiepen in persoonlijke groei en de oorsprong van fysieke klachten. De laatste jaren heb ik echter steeds meer het inzicht gekregen dat het bestrijden van deze klachten, juist geen zin heeft. Hierdoor heb ik ook zachtere vaardigheden ontwikkeld en zit er een boel kennis over persoonlijke- en fysieke groei in mijn rugzak.

Juist de combinatie van mijn drive met een betere dosering en meer rust, heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit. Mijn missie is dan ook om zowel zakelijke- als persoonlijke vaardigheden over te brengen op ondernemers waardoor ze met meer energie en balans een succesvoller bedrijf kunnen, runnen.

Daniël van Oppen

Ervaring
Sport/beweging en voeding. De laatste 3 jaar is de mentale component daar bij gekomen. Ik heb 9 jaar als financieel hulpverlener gewerkt met mensen die vastzaten in schaarstedenken
Te benaderen bij
Vraagstukken met betrekking tot introversie en inspiratie op het gebied van sport en beweging.
Locatie
Roermond

Plan vrijblijvend een telefonische intake

 

Customer support Tel. 040 – 785 63 34  | Stuur een e-mail: info@b-mind.nl

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet