Hét Ademhaling Platform | B-Mind Community

B-Community

De B-community – hét platform voor vitaliteit, ademhaling, herstel & ontspanning

“Geluk, groei, energie en balans begint met
een goede mentale en fysieke gezondheid.”

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. En daar heb je zelf meer invloed op dan je denkt.

Onze B-community is een communicatieplatform en online leeromgeving waar vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning centraal staan. Op het platform vind je een grote hoeveelheid kennis en tools in de vorm van instructievideo’s, methodes, oefeningen en wekelijkse live lessen over ademhaling en meditatie, om je eigen ontwikkeling te ondersteunen. Je kunt in de B-community onbeperkt inhoudelijke vragen stellen aan de trainers van B-Mind, gelijkgestemden ontmoeten, inspiratie delen en je leerproces versnellen.

Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: de B-community helpt je een blijvende verandering te realiseren. Make that change!

Verlaag stress en krijg energie

Leven in balans

Ontdek hoe je op een laagdrempelige manier je fysieke en mentale gezondheid kunt verbeteren. Maak kennis met bewezen effectieve methodes en technieken met een wetenschappelijke basis.
We gaan samen aan de slag met instructie video’s, live-sessies, leuke challenges en meer. Het resultaat? Minder stress, meer energie en meer grip op je gezondheid.

Jouw
behoefte

De redenen om lid te worden zijn uiteenlopend; van stress en fysieke klachten tot nieuwsgierigheid naar vitaliteit en de kracht van ademhaling. Op basis van onze jarenlange ervaring en internationale onderzoeken, hebben we een breed scala aan trainingen ontwikkeld. Daarnaast bieden onze live-sessies, chat- en coachingprogramma’s mogelijkheden om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften.

Elkaar versterken

Leden van de B-community ontmoeten elkaar op het platform om ervaringen uit te wisselen. 24/7, waar en wanneer het jou uitkomt. Een community waar je naar behoefte de verbinding aan kunt gaan. Bijvoorbeeld door een oproep te plaatsen om te gaan ijsbaden, een nachtrun te doen of een buddy te zoeken om mee te vasten. Omdat samen werken aan je vitaliteit niet alleen heel effectief, maar vooral ook heel leuk.

Ademtools, wekelijks live lessen en intervisie groepen

Nu 14 dagen op proef voor 1 euro!

GRATIS

0 € 0
  • Ademtools voor meer vitaliteit
  • Zes krachtige audio files voor meer balans
  • Gratis hoofdstuk één van het HEELWEEK boek

*Voor iedereen die kennis wil maken met vitaliteit

*Voor iedereen die sneller resultaat wilt boeken

PRO

15,-/ p.m.
  • Inhoud BASIS pakket
  • Professionele ondersteuning van je beroepspraktijk
  • Bied je coaching en trainingen aan op Adem.nl (webshop)
  • Doorverwijzing van klanten
  • Ieder kwartaal ONLINE intervisie
  • Blijf in contact met vakgenoten

*Voor iedereen met een B-Mind diploma die zakelijk ondersteuning wil

“Het abonnement op de B-community, is je ticket naar vitaliteit of zelfs een volledige transformatie. Je kunt 24/7 vragen stellen en krijgt persoonlijke ondersteuning. Het is dé kans om met anderen te groeien en te leren. Neem die stap. Want samen zijn we de som der delen!”

Recensies leden

“Het lukt me om 2x p.w. (op mijn eigen tijd :)) een van je sessies te volgen, en daar geniet ik van. Ontdekken, voelen, deelnemen, ervaren Wat een mooi platform heb je gemaakt. Gegroet.”

"Ik ben blij dat het me lukt om met enige regelmaat met een les mee te doen, zij het (nog) op een moment dat het me (beter) uitkomt … Dat betekent dus dat ik een ‘oude’ les van jou pak. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk om te doen, dus voorlopig ben ik niet van plan om af te haken ! 😊 Een beetje rondkijkend kom ik mooie dingen tegen, en er is genoeg! Er komt zeker een moment dat ik bij een live-sessie aansluit. Tot zover in ieder geval al: bedankt! Wordt vervolgd 🌻 💜 Groet"

"Dank zij Jerome, ben ik tenslotte ook lid geworden van de b-tribe Het helpt me meer dan alle Facebook groepen. Ik heb nu ook begrepen dat ik niet mag overdrijven, hoe ik kan afwisselen en naar mijn lichaam kan luisteren!”

"In 2015 heb ik bij jou een dag-workshop mediteren gevolgd en wat ik toen jouw krachtige punten vond, vind ik nu ook terug in de dingen die je online aanbiedt: Ik vind het fijn om onderbouwde uitleg te krijgen zodat ik snap waar ik mee bezig ben en waarom ik iets doe. Dat doe je goed. Je straalt rust uit en hebt een prettige stem om naar te luisteren Je geeft me het gevoel heel veel kennis te hebben. Fijn hoe je uitgebreid ingaat op vragen Je biedt een mooie combi van producten. Ik wilde eigenlijk wachten tot er weer live sessies mogelijk zijn, maar je hebt me overtuigd dat dit een goede vorm is B-mind Tribe is overzichtelijk en met je mail vooraf leg je goed uit wat je waar kunt vinden."

*Je kunt per maand opzeggen en je zit nergens aan vast!

De B-community is hét platform voor vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning.

Samen werken aan een betere gezondheid

"De leden van de B-community willen graag samen met anderen werken aan geluk, groei, energie en balans. Ook jij bent welkom. Verrijk jezelf met kennis over ademhaling, body en mind. Leer tools om je geest tot rust te brengen. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en voel de kracht van vertraging, verzachting en verbinding. Samen zijn we sterk!”

Dit is pas het begin…

Jerome Wehrens – Trainer,  Ademcoach, Black Belt Coach, Buteyko Specialist  – deelt zijn Trainingen, challenges en zijn netwerk van coaches en trainers met jou.

jerome wehrens signature

Met de leden kijken we naar een balans tussen een online programma - met inspiratiesessies op het gebied van ademhaling, voeding, beweging, mindset, meditaties – en activiteiten om jouw B-Community ook buiten het programma om te kunnen ontmoeten.

Scroll naar boven

B-Mind® Adem App

Gratis kennismaken met het Adem Platform
incl. B-Mind Breathing Exercise Tools

*Je ontvangt een e-mailtje met je toegangslink voor het aanmaken van je account en downloaden van de App.

Let op: als GRATIS lid kies je ervoor om de maandelijkse nieuwsbrief van B-Mind te ontvangen.

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet