B-Tribe - Ademhaling Platform | B-Mind Community | B-Mind

B-Tribe

De 24/7 Ademhaling &
Mindfulness Community

“Ontdek hoe een juiste ademhaling jouw
gezondheid en welzijn positief kan beïnvloeden.”

Wekelijks live lessen en meer dan 33 technieken

Nu tijdelijk 14 dagen op proef voor 1 euro!

Standaard

8,99 / p.m.
Eerste 14 dagen op proef € 1,-
  • Live adem en meditatielessen
  • Toegang tot alle opgenomen sessies
  • Masterclass Ademhaling
  • Bekijk indrukwekkende seminars
  • Ontmoet de community

Lifetime

275,- / Lifetime
Eerste 14 dagen op proef € 1,-
  • Alles van Standaard
  • Adem publicaties
  • Inspiratie groepen
  • Stel vragen aan experts
  • 10% korting op 1 daagse workshops

“Het B-Tribe abonnement, is je ticket naar vitaliteit of zelfs een volledige transformatie. Je kunt 24/7 alle vragen stellen en krijgt persoonlijke ondersteuning. Het abonnement geeft je een kans om met anderen te groeien en te leren. Leer door de vele live sessies, eLearnings, Q&A, blogs en challenges hoe je gezondheid en geluk kunt verbeteren. Ga ontdekken en ervaren wat de juiste coaching en inspiratie met jou doet. Samen zijn we de som der delen. Ontdek gelijkgestemden en neem de stap!”

Recensies leden

“Het lukt me om 2x p.w. (op mijn eigen tijd :)) een van je sessies te volgen, en daar geniet ik van. Ontdekken, voelen, deelnemen, ervaren Wat een mooi platform heb je gemaakt. Gegroet.”

"Ik ben blij dat het me lukt om met enige regelmaat met een les mee te doen, zij het (nog) op een moment dat het me (beter) uitkomt … Dat betekent dus dat ik een ‘oude’ les van jou pak. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk om te doen, dus voorlopig ben ik niet van plan om af te haken ! 😊 Een beetje rondkijkend kom ik mooie dingen tegen, en er is genoeg! Er komt zeker een moment dat ik bij een live-sessie aansluit. Tot zover in ieder geval al: bedankt! Wordt vervolgd 🌻 💜 Groet"

"Dank zij Jerome, ben ik tenslotte ook lid geworden van de b-tribe Het helpt me meer dan alle Facebook groepen. Ik heb nu ook begrepen dat ik niet mag overdrijven, hoe ik kan afwisselen en naar mijn lichaam kan luisteren!”

"In 2015 heb ik bij jou een dag-workshop mediteren gevolgd en wat ik toen jouw krachtige punten vond, vind ik nu ook terug in de dingen die je online aanbiedt: Ik vind het fijn om onderbouwde uitleg te krijgen zodat ik snap waar ik mee bezig ben en waarom ik iets doe. Dat doe je goed. Je straalt rust uit en hebt een prettige stem om naar te luisteren Je geeft me het gevoel heel veel kennis te hebben. Fijn hoe je uitgebreid ingaat op vragen Je biedt een mooie combi van producten. Ik wilde eigenlijk wachten tot er weer live sessies mogelijk zijn, maar je hebt me overtuigd dat dit een goede vorm is B-mind Tribe is overzichtelijk en met je mail vooraf leg je goed uit wat je waar kunt vinden."

*Je kunt per maand opzeggen en je zit nergens aan vast!

Hét Ademplatform

B-Tribe leden zijn er voor elkaar

“Elke B-Triber wil graag leren en gezond oud worden. Samen met anderen werken aan Geluk, Groei en Gezondheid. Verrijk jezelf met kennis over ademhaling, body en mind. Leer tools om je geest tot rust te brengen. Voel de kracht van Verbinding, Vertraging en Verzachting. Samen zijn we sterk! Ideaal om in balans te blijven of meters te maken voor je persoonlijke ontwikkeling.”

Dit is pas het begin…

Jerome Wehrens – Trainer,  Ademcoach, Black Belt Coach, Buteyko Specialist en Wim Hof Trainer – deelt zijn masterclasses, challenges en zijn netwerk van coaches en trainers met jou.

Met de tribe-leden kijken we naar een balans tussen een online programma - met inspiratiesessies op het gebied van ademhaling, voeding, beweging, mindset, meditaties – en activiteiten om jouw tribe ook buiten het programma om te kunnen ontmoeten.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet