Word gezond oud. Welkom bij de B-Mind methode.

WORD GEZOND OUD

“Je hebt geen idee waar je toe in staat bent. Ik gelukkig wel.”
– Jerome Wehrens, Breathing Specialist & Black Belt Coach -

B-INSPIRED

B-WEBINARS

In gratis online sessies van 60 minuten ontdek je direct toepasbare powertools om de (juiste) regie over jouw body & mind te nemen. Zo kun je met B-BREATH meer dan 300 ziektes positief beïnvloeden (en zelfs voorkomen!). De meditatietechnieken in B-MINDFUL zijn de ultieme intervaltraining voor een rustiger en effectiever brein. Met B-COACH leer je hoe jij je eigen coach kunt worden en ontdek je jouw coachpotentie. Meld je nu aan, voel je welkom en laat je verbazen.

B-LAB

Vanuit zijn ambitie om gezond 120 worden, is Jerome Wehrens zijn eigen proefkonijn. Hij daagt zichzelf en anderen uit tot grensverleggende en aanstekelijke challenges rondom kou, ijsbaden, ademhaling, voeding, (intermittent) vasten, meditatie, mindfulness, barefoot walking, bosbaden, epigenetica en meer. Zijn experimenten en bevindingen – aangevuld met bewijsvoering uit de wetenschap en literatuur – deelt hij op social media en in inspirerende blogs die je hier vind.

B-MIND BOEK

Resultaten die voor jou het verschil maken, komen voort uit gerichte acties die jij ZELF onderneemt. Geef jezelf (of een ander) een vliegende start met het boek HEELWEEK. De B-MIND methode – vertaald naar een 7-dagen plan – is het ideale instapmodel om direct meer balans in je leven te brengen. Licht verteerbare tips & tricks rondom o.a. voeding, adem, verbinding, mindset en digitaal detoxen, breng je met goed doordachte opdrachten snel en eenvoudig in de praktijk

KUN JE GEZOND OUD WORDEN?

Wel als het aan Jerome Wehrens – Breathing Specialist & Black Belt Coach – ligt.

“Je lichaam is gemaakt om 120 te worden. Maar dat wordt het nooit. We zijn op drift geraakt. (Over)levend in een tijd waar we de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur hebben ingeruild voor snelheid, efficiency en het ‘perfecte plaatje’. Onderaan de streep levert ons dit stress, angst, depressie en zelfs ziekte op. We zoeken manieren om de leegte te vullen, maar het lijkt nooit genoeg. Weet dat de kracht voor ongekende vitaliteit in jezelf zit. Je hebt geen idee waar je toe in staat bent. Ik gelukkig wel. Vanuit onlangs ontdekte kennis om je genen te beïnvloeden, verleg je binnenkort ZELF de grenzen van jouw lichaam en brein. Laat je gezondheid niet langer alleen een lot uit de loterij te zijn.

Mijn belofte aan jou?
Vanuit mijn beheersing van 33 technieken leer ik je MEESTERSCHAP OVER JE ZELFHELEND VERMOGEN, zodat we samen – met alles en iedereen dat ons dierbaar is – gezond, veerkrachtig en gelukkig oud mogen worden.”

Jerome – ‘Centennial Man’ – Wehrens

WORD JE EIGEN HEELMEESTER

B-TRAINING

Met hoogwaardige workshops, masterclasses, meerdaagse trainingen en coaching op maat ontdek jij de kracht van jouw zelfhelend vermogen. Doe dingen die je nooit voor mogelijk hield bij de Wim Hof-workshops, pak gezondheidsklachten aan met de B-BREATH of Buteyko Methode. Leer jezelf en anderen intuïtief coachen bij MASTER YOUR INNER COACH. Of haal jezelf uit de 24-uurs ratrace en breng lichaam en geest tot rust met MASTER YOUR MIND.

B-academy

In het grensverleggende jaarprogramma van B-ACADEMY ontwikkel jij je tot Green Belt B-COACH. Je ontdekt hoe jij jezelf en anderen in balans kunt krijgen en oefent met diverse coachmethoden en interventies. Ook leer je stevig te staan voor een groep en hoe je deze kunt inspireren vanuit jouw kracht en souplesse. Je smeedt een oersterke band met je mede-coaches, waardoor je nog sneller groeit. Absolute climax vormt de onvergetelijke trip naar…

B-XPERIENCE

In de B-XPERIENCE reizen komt alles samen. Diepe ontspanning, de beste ademhalingstechnieken, verrijkende confrontaties met jezelf, koudetraining met de Wim Hof Methode, ruige natuur, lange hikes en elkaar uitdagen. Je werkt aan je veerkracht en vitaliteit en klimt letterlijk en figuurlijk naar de top. Veel deelnemers komen thuis met het gevoel een mooiere, sterkere versie van zichzelf te zijn. Een ‘lifehacking and lifechanging Xperience!’

ING. Jerome wehrens

Black Belt Coach, Buteyko Specialist en Wim Hof Trainer

In mijn kracht en vanuit passie motiveer ik mensen en help iedereen die een leven in balans wenst.

Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar mijn leven gekeken.
Hoe heeft mij dit kunnen overkomen!
Op mijn 20e brak in mijn rug en maakte mezelf een belofte:

Als ik hier goed uit kom, dan zal ik er de rest van mijn leven alles aan doen om lichaam en geest in balans te houden.

Die belofte heb ik gehouden! Inmiddels heb ik meer dan 10.000 mensen begeleid en gecoacht en beheers ik 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen.
Lees meer..

B-TRIBE leden delen graag hun ervaringen met jou:

B-Tribe is een groeiende community van deelnemers, coaches, cursisten en therapeuten. Het is een digitaal platform  waar we elkaar onvoorwaardelijk steunen, uitdagen en inspireren. Ben je erbij om samen onze kennis te vergroten en jouw leerproces in een stroomversnelling te brengen? Als B-Tribe lid ben je connected met like minded people en kun je onbeperkt deelnemen aan ONLINE events, Q&A’s, seminars, challenges etc. en blijf je leren. Samen worden we gezond oud.

Ik heb veel coaches meegemaakt vanuit mijn professie, maar jij bent één van de beste die ik ooit ben tegengekomen!
Ik heb met veel bewondering ervaren en gezien hoe jij
mensen in korte tijd in hun kracht zet.
You are a true master!
What you do, is dance with the students and teach them the steps during the dance.
A teacher can only teach you the steps. But this is so much more than teaching.
De eerste keer dat ik in contact kwam met Jerome kreeg ik een meerdaagse training via het bedrijf waar ik werkte. Het trackrecord van Jerome maakte de verwachtingen groot, maar die wist hij in de eerste dag al te overtreffen. Vanuit ons bedrijf kregen we meerdere trainingen per jaar, maar nog niet eerder was de impact zo groot. Jerome zorgde met een, op het oog simpele ademhalingstechniek, voor het loskomen van emoties, inzichten en gesprekken in de groep. Iets wat ik nog niet eerder had ervaren bij een groep van collega's.
Inmiddels ken ik Jerome langere tijd door hetzelfde gebied waarin wij actief zijn. Tot op heden ben ik geen betere trainer tegengekomen. Hij heeft aantoonbaar meer kennis dan wie dan ook én weet het op de meest menselijke manier over te brengen.
Als Jerome net zo'n marketing zou hebben als Wim Hof, dan zou hij Wim Hof overschaduwen. Iemand om in de gaten te houden, want zijn potentie is nog vele malen groter dan wat hij al heeft neergezet.

B-INSPIRED UPDATES

Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme en toepasbare biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit. Ook kun jij je als 1e inschrijven voor nieuwe webinars en masterclasses.

Je bent succesvol toegevoegd!

OOK GEZOND 120 WORDEN?

B-INSPIRED met gratis webinars over ademhaling, mindset, voeding en meer.

/** * 22-09-2020 Tidio Livechat code */