Word gezond oud. Welkom bij de B-Mind methode.

OOK GEZOND 120 WORDEN?

“Je hebt geen idee waar je toe in staat bent. Ik wel.” – Jerome Wehrens, Breathing Specialist & Black Belt Coach -

Wij staan voor

Groei

Wat gebeurt er als je geen beperkingen meer ziet? Als je weet dat alles wat je doet sowieso een succes wordt, wat zou je dan doen? Vaak hebben we niet behulpzame gedachten en maken we onszelf klein waar we eigenlijk groot mogen zijn. Door mijn methode leer ik je wat je kan veranderen om hardnekkige patronen te doorbreken en persoonlijke groei door te maken. Je leert te focussen en te vertrouwen op de stroom. Je ontdekt waar jouw kracht en passie liggen. Je leert door te pakken en te werken naar een doel. Wat houd je tegen?
Ervaar hoe het is om je beste zelf te zijn!

 

Gezondheid

Wat is er anders als jouw gezondheid goed is? Hoe voelt het als je weerstand op zijn best is en je niet bang hoeft te zijn om ziek te worden? Je slaapt goed. Je kunt de wereld aan. Je hebt voldoende energie. Helaas, de praktijk is vaak anders. Je hebt alles al geprobeerd, maar niks werkt. Je gezondheid laat te wensen over,. Door pijn en andere fysieke beperkingen kun je niet voluit leven. Door mijn methode leer je wat je kan veranderen om een goede gezondheid te bereiken en weer vol te genieten.
Mijn methode is ontstaan uit mijn kennis van meer dan 30 andere methodes.

geluk

Wat gebeurt er als je geen stress meer ervaart? Je ervaart rust, aangename rust. Je bent ontspannen. Je overziet jouw mogelijkheden en bent creatief. Je bent weerbaar en kunt tegenslagen opvangen. Je gezondheid is goed en je bent zelden ziek. Je bent gelukkig! Helaas, de praktijk is vaak anders. Je ervaart veel onrust. Je staat niet in je kracht. Je voelt je depressief en ongelukkig. Je kunt niet genieten van het leven. Je bent al wat zelfhulpboeken verder maar dat was niet de oplossing. Maar wat dan wel? Ik help je graag. Mijn aanpak leert je hoe je balans vindt, je gelukkig kunt zijn en weer van het leven kunt genieten.

B-Mind Methode

B-Mind is jouw short-cut tot de meest geïnspireerde versie van jezelf. Bij mij geen eindeloze reeks cursussen in spiritualiteit of oefeningen in zweverigheid. De weg die ik in 25 jaar heb afgelegd, heb ik voor je teruggebracht tot de essentie. Via de B-Mind Methode leer ik je vooral de oefeningen met een wetenschappelijke basis. Ik heb ze zodanig verpakt dat je ze met plezier zult doen en makkelijk kunt
integreren in je dagelijkse leven. Mijn cursussen zijn daarom een effectieve snelkookpan: inspirerend, ontroerend en opvallend effectief. Ik verbaas me nog elke dag over het effect dat mijn technieken op mijn cursisten hebben. Mensen ervaren vaak een paradigma-switch.

ING. Jerome wehrens

In mijn kracht en vanuit passie motiveer ik mensen en help iedereen die een leven in balans wenst.

Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar mijn leven gekeken.
Hoe heeft mij dit kunnen overkomen!
Op mijn 20e brak in mijn rug en maakte mezelf een belofte:

Als ik hier goed uit kom, dan zal ik er de rest van mijn leven alles aan doen om lichaam en geest in balans te houden.

Die belofte heb ik gehouden! Inmiddels heb ik meer dan 10.000 mensen begeleid en gecoacht en beheers ik 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen.
Lees meer..

Black Belt Coach, Buteyko Specialist en Wim Hof Trainer

Aan de slag

Online Academy

Zet de eerste stap
0-49
 • Boek
 • App
 • Ademhaling
 • Webinars

Masterclasses

Aan de slag
99
 • Wim Hof Method
 • Ademhaling
 • Coaching
 • Meditatie
 • Slim Slank

Jaarprogramma

Maximaal resultaat
2850
 • 14 dagen opleiding
 • Xperience in Vogezen
 • Boek en cursusmap
 • Intensieve begeleiding
 • Certificaat B-Mind Coach

Recensies

Ik heb veel coaches meegemaakt vanuit mijn professie, maar jij bent één van de beste die ik ooit ben tegengekomen!
Ik heb met veel bewondering ervaren en gezien hoe jij
mensen in korte tijd in hun kracht zet.
You are a true master!
What you do, is dance with the students and teach them the steps during the dance.
A teacher can only teach you the steps. But this is so much more than teaching.
De eerste keer dat ik in contact kwam met Jerome kreeg ik een meerdaagse training via het bedrijf waar ik werkte. Het trackrecord van Jerome maakte de verwachtingen groot, maar die wist hij in de eerste dag al te overtreffen. Vanuit ons bedrijf kregen we meerdere trainingen per jaar, maar nog niet eerder was de impact zo groot. Jerome zorgde met een, op het oog simpele ademhalingstechniek, voor het loskomen van emoties, inzichten en gesprekken in de groep. Iets wat ik nog niet eerder had ervaren bij een groep van collega's.
Inmiddels ken ik Jerome langere tijd door hetzelfde gebied waarin wij actief zijn. Tot op heden ben ik geen betere trainer tegengekomen. Hij heeft aantoonbaar meer kennis dan wie dan ook én weet het op de meest menselijke manier over te brengen.
Als Jerome net zo'n marketing zou hebben als Wim Hof, dan zou hij Wim Hof overschaduwen. Iemand om in de gaten te houden, want zijn potentie is nog vele malen groter dan wat hij al heeft neergezet.

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!

OOK GEZOND 120 WORDEN?

B-INSPIRED met gratis webinars over ademhaling, mindset, voeding en meer.