MAKE THAT CHANGE

B-Mind, de oplossing voor jouw probleem!

B-Mind methode

Masterclasses

Geregeld organiseert Jerome Wehrens masterclasses ademhaling, mediteren en Wim Hof Methode. Masterclasses zijn 1 daagse trainingen en bedoeld en geschikt voor iedereen die opzoek is naar balans en een goede gezondheid. In zijn masterclasses word je door middel van effectieve en inspirerende oefeningen tot inzicht gebracht. De oefeningen die Jerome gebruikt zijn uitdagend en gebaseerd op wat echt werkt. Deelnemers roemen de masterclasses door de goede balans tussen theorie en praktijk. In zijn masterclasses krijg je  de kans om het effect zelf te ervaren.
Leer door te doen!

reizen - Xperiences

Ongeveer zes keer per jaar organiseert Jerome Wehrens een reis of experience. In zijn reizen krijg je de kans om de kennis van de masterclasses te integreren in je leven. Jerome neemt je mee, coacht en begeleid je naar balans, in een veilige en inspirerende omgeving. Je leert wat voor jou werkt en waarom! Hij reikt je tools aan om je horizon te verbreden, je systeem beter te leren kennen en nieuwe dingen te leren. In zijn reizen staat spontaniteit en vrijwilligheid voorop. Zijn belangrijkste doelstelling is dat je op het einde zegt: “Wat een fantastische en leuke reis was dit”. 
De HEEL methode doet de rest!

Voor Business

Jerome Wehrens gelooft erin dat mensen altijd te motiveren en te inspireren zijn. Door het kiezen van de juiste vorm kunnen mensen beseffen hoe ze dingen anders, beter of effectiever kunnen doen. Belangrijke facetten in het houden van balans zijn: energie management, stress management en mentale weerbaarheid. Jerome Wehrens wordt  veel geboekt door hogescholen en de bedrijfswereld. De masterclasses en opleidingen kunnen gelang de wensen aanpast worden.  De workshops van Jerome zijn een belevenis en geven nog weken lang gespreksstof in een organisatie.
Ga ook voor vitaliteit en inzicht!

ING. Jerome wehrens

In mijn kracht en vanuit passie motiveer ik mensen en help iedereen die een leven in balans wenst.

Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar mijn leven gekeken.
Hoe heeft mij dit kunnen overkomen!
Op mijn 20e brak in mijn rug en maakte mezelf een belofte:

Als ik hier goed uit kom, dan zal ik er de rest van mijn leven alles aan doen om lichaam en geest in balans te houden.

Die belofte heb ik gehouden! Inmiddels heb ik meer dan 10.000 mensen begeleid en gecoacht en beheers ik 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen.
Lees meer..

Klanten

Wat zou ik voor jullie kunnen betekenen?