Word gezond oud. Welkom bij de B-Mind methode.

word gezond oud

MAKE THAT CHANGE

Wat houdt je tegen?

Mindset

Wat gebeurt er als je geen beperkingen meer ziet? Als je weet dat alles wat je doet sowieso een succes wordt, wat zou je dan doen? Vaak hebben we niet behulpzame gedachten en maken we onszelf klein waar we eigenlijk groot mogen zijn. Door mijn methode leer ik je wat je kan veranderen om hardnekkige patronen te doorbreken en persoonlijke groei door te maken. Je leert te focussen en te vertrouwen op de stroom. Je ontdekt waar jouw kracht en passie liggen. Je leert door te pakken en te werken naar een doel. Wat houd je tegen?
Ervaar hoe het is om je beste zelf te zijn!

 

Gezondheid

Wat is er anders als jouw gezondheid goed is? Hoe voelt het als je weerstand op zijn best is en je niet bang hoeft te zijn om ziek te worden? Je slaapt goed. Je kunt de wereld aan. Je hebt voldoende energie. Helaas, de praktijk is vaak anders. Je hebt alles al geprobeerd, maar niks werkt. Je gezondheid laat te wensen over,. Door pijn en andere fysieke beperkingen kun je niet voluit leven. Door mijn methode leer je wat je kan veranderen om een goede gezondheid te bereiken en weer vol te genieten.
Mijn methode is ontstaan uit mijn kennis van meer dan 30 andere methodes.

Stress

Wat gebeurt er als je geen stress meer ervaart? Je ervaart rust, aangename rust. Je bent ontspannen. Je overziet jouw mogelijkheden en bent creatief. Je bent weerbaar en kunt tegenslagen opvangen. Je bent gelukkig. Je gezondheid is goed en je bent zelden ziek. Helaas, de praktijk is vaak anders. Je ervaart veel onrust. Je bent snel afgeleid. Je bent snel boos. Je kunt niet genieten van het leven. Stil zitten is niet jouw oplossing. Maar wat dan wel? Ik help je graag. Mijn methode leert je hoe je eindelijk die rust kunt pakken en jouw stress kunt verlagen.

Word je eigen HEEL meester

B-Mind Methode

B-Mind is jouw short-cut tot de meest geïnspireerde versie van jezelf. Bij mij geen eindeloze reeks cursussen in spiritualiteit of oefeningen in zweverigheid. De weg die ik in 25 jaar heb afgelegd, heb ik voor je teruggebracht tot de essentie. Via de B-Mind Methode leer ik je vooral de oefeningen met een wetenschappelijke basis. Ik heb ze zodanig verpakt dat je ze met plezier zult doen en makkelijk kunt
integreren in je dagelijkse leven. Mijn cursussen zijn daarom een effectieve snelkookpan: inspirerend, ontroerend en opvallend effectief. Ik verbaas me nog elke dag over het effect dat mijn technieken op mijn cursisten hebben. Mensen ervaren vaak een paradigma-switch.

Aan de slag

Online Academy

Jerome Wehrens gelooft erin dat mensen altijd te motiveren en te inspireren zijn. Soms heb je alleen het juiste inzicht of de juiste vorm nodig om te kunnen beseffen hoe je het anders mag doen. Via mijn online platform krijg je direct tools in handen. Je kunt meteen aan de slag. Je kunt er ook GRATIS het eerste hoofdstuk van het boek ‘HEELWEEK’ downloaden. Start vandaag nog met je eerste training. Ontdek wat mijn trainingen voor jouw kunnen betekenen en maak laagdrempelig kennis met de B-Mind Methode.

Ga voor een gelukkiger leven, vitaliteit en inzicht!

Masterclasses

Geregeld organiseert Jerome Wehrens Masterclasses ademhaling, mediteren en Wim Hof Methode en meer. De masterclasses zijn veelal één daagse trainingen, bedoeld en geschikt voor iedereen. In de masterclasses word je door middel van effectieve en inspirerende oefeningen snel tot inzicht gebracht. De masterclasses zijn ervaringsgericht. De oefeningen die gebruikt worden zijn uitdagend en gebaseerd op wat echt werkt. Deelnemers roemen de masterclasses door de goede balans tussen theorie en praktijk. In zijn masterclasses krijg je de kans om het effect zelf te ervaren. Leer door te doen!

Jaarprogramma

Eén keer per jaar start ik met de opleiding tot B-Mind Coach. In dit jaar programma leer je jezelf en andere coachen. De vernieuwende lesvormen borgen dat de opleiding dynamisch en interactief is. Iedere lesdag heeft een ander thema en koppelt praktijk op een mooie manier aan theorie. De opleiding is wetenschappelijk gedragen, maar wordt door deelnemers ook beschreven als een beleving. We zullen een mooie brug slaan tussen wetenschap en intuïtie, tussen wat jij al weet en wat we je nog
nodig hebt om te groeien.
“It’s not how you start. It’s how you finish”
~Amy Dixon

Online Academy

Zet de eerste stap
0-49
 • Boek
 • App
 • Ademhaling
 • Webinars

Masterclasses

Aan de slag
99
 • Wim Hof Method
 • Ademhaling
 • Coaching
 • Meditatie
 • Slim Slank

Jaarprogramma

Maximaal resultaat
2850
 • 14 dagen opleiding
 • Xperience in Vogezen
 • Boek en cursusmap
 • Intensieve begeleiding
 • Certificaat B-Mind Coach

Recensies

Ik heb veel coaches meegemaakt vanuit mijn professie, maar jij bent één van de beste die ik ooit ben tegengekomen!
Ik heb met veel bewondering ervaren en gezien hoe jij
mensen in korte tijd in hun kracht zet.
You are a true master!
What you do, is dance with the students and teach them the steps during the dance.
A teacher can only teach you the steps. But this is so much more than teaching.

ING. Jerome wehrens

In mijn kracht en vanuit passie motiveer ik mensen en help iedereen die een leven in balans wenst.

Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar mijn leven gekeken.
Hoe heeft mij dit kunnen overkomen!
Op mijn 20e brak in mijn rug en maakte mezelf een belofte:

Als ik hier goed uit kom, dan zal ik er de rest van mijn leven alles aan doen om lichaam en geest in balans te houden.

Die belofte heb ik gehouden! Inmiddels heb ik meer dan 10.000 mensen begeleid en gecoacht en beheers ik 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen.
Lees meer..

Eigenaar, Black Belt Coach & Hoofdtrainer

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!