Word gezond oud. Welkom bij de B-Mind methode.

word gezond oud

MAKE THAT CHANGE

Wat houdt je tegen?

Gewicht

Wat gebeurt er als je jouw streefgewicht hebt bereikt? Je voelt je vitaal. Je zelfvertrouwen is hoger. Je ervaart meer geluk. Je bent gemotiveerd. Je weet wat je mag doen om je gewicht te behouden zoals jij dat wilt hebben. Helaas, de praktijk is vaak anders.  Je hebt alles al geprobeerd, niks werkte, het knaagt aan je. Het maakt je somber. Je wilt wel maar je houdt het gewoon niet vol. Je schommelt tussen aankomen en diëten. 
Waar moet je dan beginnen? Wat is blijvend? Wat werkt dan echt? Herkenbaar? Kom dan naar onze mini workshop Afvallen en leer je mindset veranderen en verlies voorgoed gewicht.

Slaap

Wat gebeurt er als jij goed slaapt? Je kunt de wereld aan. Je hebt voldoende energie. Je bent gefocust en scherp. Je bent vrolijk. Je hebt zin in het leven. Helaas, de praktijk is vaak anders. Je hebt alles al geprobeerd, niks werkte. Je slaap licht en wordt veel wakker gedurende de nacht. De ochtenden zijn lastig. Gedurende de dag kun je je lastig focussen. Je voelt je futloos. Je hebt weinig energie. Je lichaam komt gewoon niet tot rust. Wat zou jou nu kunnen helpen? Is het voor jou ook mogelijk om weer goed te gaan slapen? Kom naar onze mini workshop Beter slapen en leer wat je mag veranderen om die slaap te pakken!

Stress

Wat gebeurt er als je geen stress meer ervaart? Je ervaart rust, aangename rust. Je bent ontspannen. Je overziet jouw mogelijkheden en bent creatief. Je bent weerbaar en kunt tegenslagen opvangen. Je bent gelukkig. Je gezondheid is goed en je bent zelden ziek. Helaas de praktijk is vaak anders. Je ervaart veel onrust. Je bent snel afgeleid. Je kunt je lastig focussen. Je bent snel boos. Je kunt niet genieten van het leven. Stil zitten is niet jouw oplossing. Maar wat dan wel? Wij helpen je graag. Kom naar onze mini workshop Omgaan met stress. We leren je hoe je eindelijk die rust kunt pakken en jouw stress kunt verlagen.

B-Mind Methode

B-Mind is jouw short-cut tot de meest geïnspireerde versie van jezelf. Bij mij geen eindeloze reeks cursussen in spiritualiteit of oefeningen in zweverigheid. De weg die ik in 25 jaar heb afgelegd, heb ik voor je teruggebracht tot de essentie. Via de B-Mind Methode leer ik je vooral de oefeningen met een wetenschappelijke basis. Ik heb ze zodanig verpakt dat je ze met plezier zult doen en makkelijk kunt
integreren in je dagelijkse leven. Mijn cursussen zijn daarom een effectieve snelkookpan: inspirerend, ontroerend en opvallend effectief. Ik verbaas me nog elke dag over het effect dat mijn technieken op mijn cursisten hebben. Mensen ervaren vaak een paradigma-switch.

Aan de slag

Online Academy

Jerome Wehrens gelooft erin dat mensen altijd te motiveren en te inspireren zijn. Soms heb je alleen het juiste inzicht of de juiste vorm nodig om te kunnen beseffen hoe je het anders mag doen. Via mijn online platform krijg je direct tools in handen. Je kunt meteen aan de slag. Je kunt er ook GRATIS het eerste hoofdstuk van het boek ‘HEELWEEK’ downloaden. Start vandaag nog met je eerste training. Ontdek wat mijn trainingen voor jouw kunnen betekenen en maak laagdrempelig kennis met de B-Mind Methode.

Ga voor een gelukkiger leven, vitaliteit en inzicht!

Masterclasses

Geregeld organiseert Jerome Wehrens Masterclasses ademhaling, mediteren en Wim Hof Methode en meer. De masterclasses zijn veelal één daagse trainingen, bedoeld en geschikt voor iedereen. In de masterclasses word je door middel van effectieve en inspirerende oefeningen snel tot inzicht gebracht. De masterclasses zijn ervaringsgericht. De oefeningen die gebruikt worden zijn uitdagend en gebaseerd op wat echt werkt. Deelnemers roemen de masterclasses door de goede balans tussen theorie en praktijk. In zijn masterclasses krijg je de kans om het effect zelf te ervaren. Leer door te doen!

Xperiences

Ongeveer zes keer per jaar organiseert Jerome Wehrens een reis of Xperience. In een Xperience krijg je de kans om de B-Mind Methode echt te leren kennen en doorleven. Xperiences zijn een snelkookpan met een diepgaand effect. Je leert en oefent de essentie van de masterclasses en de methode. Jerome neemt je mee, coacht en begeleid je. Je verbreedt je horizon, leert je eigen systeem beter kennen en leert nieuwe dingen. Je leert hoe je de methode onderdeel van jouw leven kan maken. Zijn belangrijkste doelstelling is dat je op het einde zegt: “Wat een fantastische en leuke reis was dit”.  De B-Mind Methode doet de rest!

Recensies

Ik heb veel coaches meegemaakt vanuit mijn professie, maar jij bent één van de beste die ik ooit ben tegengekomen!
Ik heb met veel bewondering ervaren en gezien hoe jij
mensen in korte tijd in hun kracht zet.
You are a true master!
What you do, is dance with the students and teach them the steps during the dance.
A teacher can only teach you the steps. But this is so much more than teaching.

ING. Jerome wehrens

In mijn kracht en vanuit passie motiveer ik mensen en help iedereen die een leven in balans wenst.

Mijn jeugd was eenzaam en onveilig. Lang heb ik met ongeloof en twijfel naar mijn leven gekeken.
Hoe heeft mij dit kunnen overkomen!
Op mijn 20e brak in mijn rug en maakte mezelf een belofte:

Als ik hier goed uit kom, dan zal ik er de rest van mijn leven alles aan doen om lichaam en geest in balans te houden.

Die belofte heb ik gehouden! Inmiddels heb ik meer dan 10.000 mensen begeleid en gecoacht en beheers ik 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen.
Lees meer..

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!