B-Tribe

B-Tribe

De 24/7 HEEL community

“De Chi Gong meditatie teruggeluisterd en meegedaan. Wat een fijne manier van op een eigen moment zelf de ervaring mee te krijgen en daarnaast deelgenoot te zijn van de ervaring van anderen!” Eric Roosen

B-Tribe

JOUW VANGNET

B-Tribe is een groeiende groep gelijkgestemden die van gezondheid hun prioriteit leert maken. Die jouw vangnet wordt op de momenten dat je tegen je eigen grenzen aanloopt. Heb jij je weleens door een community laten coachen? Door elkaar te blijven inspireren en te motiveren zijn de dingen die je doet voor jouw vitaliteit geen sluitpost meer. Samen groei en leer je zoveel sneller.

ELKAAR VERSTERKEN

De communityleden ontmoeten elkaar via het platform in een virtuele Dojo. Meer expertise en wederzijdse support dan je ooit had durven dromen. En dat 24/7. Waar en wanneer het jou uitkomt. Eindelijk, het is er! Kom thuis en ervaar de onvoorwaardelijke steun van jouw B-Tribe. Omdat je voelt dat je samen op een organische manier bezig wilt zijn met lichaam en geest.

CONTINU LEREN

Een virtuele ontmoetingsplek waar alles draait om balans. Je bent meteen verbonden met je community en krijgt onbeperkt toegang tot hoogwaardige informatie, live ademreizen en meditaties, trainingen, challenges en meer. Ook kun je een oproep doen als je bijvoorbeeld samen wilt gaan ijsbaden, een nachtrun wilt doen of een buddy zoekt om mee te vasten.

Probeer het B-Tribe abonnement, de eerste maand voor 1 Euro (onbeperkt toegang)!
Als je lid wordt betaal je 8,99 per maand en blijf je gebruik maken van alle wekelijkse ademsessies, meditaties, hoogwaardige kennis, trainingen, coaching en events.

Live te volgen of later te bekijken.

Nu één maand voor 1 Euro!

2x per week live sessie (oa Buteyko, Pranayama, Wim Hof, mindfulness, meditatie)
 onbeperkt toegang tot alle B-Tribe groepen en kennis
onbeperkt toegang tot ONLINE trainingen
10% korting op alle dagworkshops & masterclasses (na de eerste maand)
steun en ondersteuning door Green Belt Coaches
 meedoen met bijzondere challenges
meedoen met Q&A ZOOM-sessies
in contact zijn met mijn tribeleden
de activiteiten (en avonturen!) van de B-Tribe
een krachtige community waar alles in het teken staat van gezondheid en geluk

B-Tribe leden zijn er voor elkaar

Elke B-Triber wil graag leren en gezond oud worden. Samen met anderen werken aan Geluk, Groei en Gezondheid. Verrijk jezelf met kennis over ademhaling, body en mind. Leer tools om je geest tot rust te brengen. Voel de kracht van Verbinding, Vertraging en Verzachting. Samen zijn we sterk! Ideaal om in balans te blijven of meters te maken voor je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is pas het begin…
Jerome Wehrens -Black Belt Coach, Buteyko Specialist en Wim Hof Trainer- deelt zijn masterclasses, challenges en zijn netwerk van coaches en trainers met jou.
Dit vertegenwoordigt een waarde van ruim 10.000 euro en het aanbod zal alleen maar toenemen. Met de tribeleden kijken we naar een balans tussen een online programma – met inspiratiesessies op het gebied van ademhaling, voeding, beweging, mindset en meditaties – en activiteiten om jouw tribe ook buiten het programma om te kunnen ontmoeten.

Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit. Ook kun jij je als 1e inschrijven voor nieuwe webinars en masterclasses.

Je bent succesvol toegevoegd!

/** * 22-09-2020 Tidio Livechat code */