B-Mind for Business

B-Mind for Business

Create that change

Voor bedrijven

Lezingen

In een interactieve lezing worden krachtige elementen van de HEEL-methode vertelt en geleerd. Het zijn elementen die direct toepasbaar zijn.

Masterclass

In de (maatwerk) workshops wordt rekening gehouden met zowel management doelstellingen als beleving van deelnemers.

Opleiding

Breng bestaande programma's naar een hoger niveau door HEEL coaching en de HEEL methode.

Inspiratie

Ik geloof erin dat mensen altijd te motiveren en te inspireren zijn. Mijn werkwijze is een belevenis en geeft nog weken lang gespreksstof in een organisatie.

Vitaliteit

Vitaliteit van je werknemers verhogen, ziekteverzuim verlagen en de omgang met stress verbeteren binnen je bedrijf? De HEEL methode is een kompas!

Xperiences

In een life-changing programma van meerdere dagen zet ik leiders in hun kracht.

Recensies

Jerome heeft een zeer indrukwekkende workshop gehouden tijdens de Alka® klantendag. Gedurende de dag heeft hij een publiek van 200 personen (retailers uit de drogistenbranche) interactief meegenomen in zijn "Heelweek". We hebben lovende woorden ontvangen van een groot aantal deelnemers aan de dag, Op speelse en originele wijze haalde hij de deelnemers uit hun comfortzone en verleidde hij hen tot allerlei "helende" oefeningen met elkaar. Jerome is in staat om een workshop te geven waar de mensen iets aan hebben en van kunnen profiteren gedurende hun "gestreste" leven. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen als inspirator voor grote en kleine groepen!
Jerome heeft voor ons team van jonge ambtenaren een workshop samengesteld met als thema ‘Mentale fitheid’. Door goed overleg vooraf sloot deze workshop perfect aan op ons ochtendprogramma, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Door een mooie combinatie van informatie, inspiratie en ervaringen zijn wij individueel en als team een stukje fitter! Genoeg stof tot nadenken ook, waardoor we met veel plezier op deze bijzondere ervaring terugkijken.

Jij danst om groepen en je woorden zijn raak.

Arnold Vanderlyde Bokser ~ Boxer

Vitale medewerkers

B-Mind_Eindhoven_Gezondheid_Lezing
IMG_20180127_193348_4

B-MIND For BUSINESS

Houden jullie je medewerkers in balans door ze de juiste tools en inzichten aan te bieden? 

In Nederland ervaren 89% van de mensen het werk als iets dat gedaan moet worden omdat het gevraagd wordt. Slechts 11% voelt zich actief betrokken. ~Studie van onderzoeksbureau Gallup

Met een daling van 1% ziekteverzuim bespaar je al meer dan 400 euro per medewerker per jaar. Het loont dus om een gezonde leefstijl te stimuleren. Zeker als je daarmee langdurige ziekte of burn-out kan voorkomen. ~Berekening CapGemini

 Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 1 minuut borstademhaling net zo veel energie kost als een gewicht van zestig kilo boven je hoofd tillen ~ Ingrid Del Ferro

It’s not how you fall down, it’s how you stand up ~ Muhammad Ali

 

Klanten

Wat zou ik voor jullie kunnen betekenen?

Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit. Ook kun jij je als 1e inschrijven voor nieuwe webinars en masterclasses.

Je bent succesvol toegevoegd!

OOK GEZOND 120 WORDEN?

B-INSPIRED met gratis webinars over ademhaling, mindset, voeding en meer.

/** * 22-09-2020 Tidio Livechat code */