Biografie B-Mind

Biografie

Vrijheid is niet doen waar je van houdt, maar houden van wat je doet…

De trainingen worden verzorgd door Jerome Wehrens die meer dan 10.000 uur ervaring heeft in het trainen, managen en coachen van mensen. Jerome beheerst meer dan 33 technieken die iets voor de gezondheid en de body & mind balans kunnen betekenen. Tevens is hij Wim Hof Method Trainer. De eerste druk van zijn onlangs verschenen boek ‘HEELWEEK’ is uitverkocht.

Op mijn 20e brak ik mijn rug door een ongeluk. Honderd dagen lag ik in één houding, het grootste deel van mijn bovenlijf verpakt in een gipskorset. Het waren honderd eenzame dagen. Honderd dagen waarin ik angst en verdriet ervoer, gekluisterd aan bed. Elke dag schoof mijn moeder letterlijk een bord eten naar binnen, waarna ze weer vertrok. Ik bleef alleen achter met mijn angst, verdriet en wanhoop. Ik deed mezelf een belofte: als ik hier goed uitkom zal ik alles doen om mijn lichaam en geest in balans te houden. DEZE BELOFTE HEB IK GEHOUDEN!

Na mijn ongeluk verdiep ik me onder andere in ademhalingsoefeningen. In mijn zoektocht krijg ik persoonlijke training van onder andere Dan Brule, Wim Hof en Stans van der Poel. Vanuit passie en interesse bestudeer ik naast ademhaling alles dat voor mij het verschil maakt in mijn energieniveau, ervaring van geluk en verbetering van gezondheid. Ik gebruik mijn lichaam als laboratorium en onderzoek, ervaar en leer. Wat voor mij werkt stop ik in mijn ‘gereedschapskist’ en wat niet werkt laat ik los. Zo eet ik 20 dagen niet, heb ik 2 jaar lang in alleen een T-Shirt en broek gelopen (ongeacht de temperatuur), heb ik ongetraind een dubbele marathon gerend en bij een sporttest een ongekende hoge verzuring laten zien (terwijl ik bleef presteren). Inmiddels beheers ik meer dan 33 technieken die iets voor je gezondheid kunnen betekenen. Kennis die ik graag inzet voor jou!


Door een onveilige jeugd en mijn ongeluk heb ik een lange weg afgelegd om terug te komen bij mijn eigen gevoel en intuïtie. Een hobbelig pad dat even intens was als leerzaam. Door de gedachtenverandering dat ik dankbaar mocht zijn voor alles dat mij vormde, ging ik anders naar mijn verleden en toekomst kijken. Deze verandering voltrok zich langzaam door een lange weg van ontdekkingen, lezen, trainingen volgen, (werk)ervaringen opdoen en gecoacht worden. Het veranderde mijn levensbestemmingen. Het leerde me wie ik ben en wat ik wil. Ik zag dat ik de architect van mijn eigen leven kon worden, de regie pakken en mezelf niet meer als slachtoffer hoefde te zien. En, niet in de laatste plaats, ontdekte ik dat mijn gezondheid een belangrijke koppeling heeft met een leven in balans.

Mijn benadering is uniek en wordt door de cursisten hoog gewaardeerd. Wat mijn trainingen uniek maken? Ik zoek naar wetenschappelijke verklaringen, naar de juiste en praktische vertalingen van oefeningen en naar het plezier in leren en ervaren. Ik predik laagdrempeligheid en eenvoud. Oefeningen moeten ten alle tijde te combineren zijn tijdens werk en privé leven. Verder beperk ik me niet tot losse oefeningen maar bied trainingen aan die volledig zijn en passend bij mijn cursisten. Goede begeleiding is belangrijk in het vinden van de juiste weg! De weg die voor iedereen anders is.

Relevante gevolgde opleidingen en cursussen:
– Bedenker B-Mind Methode
– Gecertificeerd Wim Hof Method Trainer L3Logo CertifiedWHM_Instructor v1

– Opleiding Mindfulness voor trainers (MBSR)
– Gecertificeerd Coach (Europees erkend diploma)
– Gecertificeerd MINDBALANCE Coach
– Gecertificeerd Natural Movement – level 1 instructeurCertified_MoveNat_level1
– Gecertificeerd Functional Patterns – level 1 instructeur
– Gecertificeerd Rots en Water trainer
– Gecertificeerd Buteyko trainer
– Docentenopleiding (Cum Laude)
– EC-methode – Stans van der Poel (Ademcoaching)
– HUE Basic level (Human and Universal Energy after Mr. Luong Minh Dang)
– Personal breathing training with Dan Brule and Wim Hof
– Training Falun Dafa (Qi Gong)
– Training Breathing as one (personal training with Dan Brule)
– Training NLP
– Training Psoas
– Training Kinetische Energie
– Training WHM – Wim Hof methode (Ice man)
– Training Buteyko (ademhaling)
– Training Shi Neng Shi Gong level 1
– Training Silva mind control
– Training Kernmeditatie
– Training Mind Mapping
– Training Pranayama (ademhaling)
– Training Systema
– Training Hypnotherapy

Praktische ervaring met meditatie via:
o Zen groepen
o Qi Gong
o Yoga
o 6e Kub Hapkido
o 1e Tuan Kung Fu
o Wing Chun

Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!