Afvallen met de B-Mind methode

Master Your Metabolims

Masterclass natuurlijk afvallen

Val af door 7 biohacks te gebruiken

Deze training is met gemiddeld een 9,4 beoordeeld!

Ik herken dit:

 • Na ieder dieet gaat mijn gewicht weer omhoog
 • Ik wil niet slank worden maar een gewicht behalen dat bij mij past
 • Iedereen zegt iets anders over voeding, wat kan ik nu geloven
 • Het maakt niet uit welk dieet ik volg, het werkt nooit
 • Ik heb geen lichaam om te sporten

Hoe verhoog ik mijn vetverbranding?

Hoe pak ik de 7 belangrijkste factoren aan om af te vallen?

Wat ga je leren?

In deze workshop:

 • Krijg je inzicht in de baanbrekende Slim Slank methode (onderdeel van de B-Mind methode)
 • Leer je hoe je jouw mind kunt veranderen om blijvend gewicht te verliezen
 • Leer je wat de belangrijke beinvloeders van je gewicht zijn
 • Leer je hoe je jouw hormoonspiegel stabiel krijgt
 • Leg ik in een supermarkt safari uit (ja we gaan echt naar de supermarkt) wat – nog – goede voeding is
 • Krijg je een format om duurzaam met je gewicht aan de slag te gaan
 • Ga je de eerste stap zetten om gewicht te verliezen

Eindelijk een afvalmethode die niet gaat over wat je moet eten.

 Afvallen is de som der delen.

Wat een effectieve en leuke methode! Ik merk dat ik mij veel energieker voel en dat mijn smaakpapillen al veel scherper waarnemen. Mijn hormoonbalans wordt steeds stabieler (hier was ik bang voor). Ook het nemen van de koude douche gaat nu goed. De momenten dat er trek komt opzetten kan ik nu veel beter beheersen.
De formule is krachtig. Alhoewel niet alles lukt. De kou en de vastendag zijn nog te lastig. De bewegingsoefeningen zijn leuk, vaak sta ik op de huistrampoline. Mijn hormoonbalans is stabiel en ik merk dat ik het goed volhoud. De tips om steeds weer een nieuw niveau te nemen werkt. Inmiddels ben ik al 10 kg kwijtgeraakt.

Slim Slank

Als je al vaak hebt geprobeerd om af te vallen zal het steeds lastiger worden om daadwerkelijk af te vallen. Niet alleen je overtuiging hapert maar ook je lichaam, je systeem gaat direct in de spaarstand. Je leert hoe je dit kunt doorbreken.

Als we slecht slapen verstoord dat de hormoonbalans waardoor je meer trek krijgt en je meer wilt eten. Goed slapen is een voorwaarde om gezond af te kunnen vallen. Hormonen als Leptine (ik heb genoeg gegeten) en Ghreline (mijn maag is leeg ik moet eten) spelen hier een belangrijke rol. We geven veel tips voor een goede nachtrust en leren je hoe je deze hormoonspiegel in balans krijgt.

We eten niet alleen te snel maar vaak zijn we ondervoed terwijl de weegschaal doorslaat. Je krijgt heel wat spiegels voor jouw blinde vlekken!

Vaak eten we niet vanuit overleving maar vanuit andere behoeften. Voordat je een hap neemt, vraag jezelf dan eens af vanuit welke noodzaak je eet en hoeveel trek je eigenlijk hebt. Bewust eten is iets dat we vaak niet meer doen of waarvoor we de tijd niet meer nemen.

Minder eten bevordert onze gezondheid, zorgt dat we ouder worden en dat we energieker zijn. Minder eten is lastig! Krachten die eten stimuleren, zijn je overtuigingen over voeding, leefgewoonte en stress. Met name stress is een boosdoener. Als je die vermindert, neemt de wens naar eten af. Hier gaan we mee aan de slag. Het terugbrengen van je caloriegebruik, in welke vorm dan ook, zorgt dat je systeem kan herstellen, onderhoud kan doen en efficiënter wordt. Ik leer je wat duurzaam gaat werken.

Het is een dag met heel veel tips en een kans om eindelijk duurzaam af te vallen.
Zorg dat je deze workshop niet mist!

Wat heb ik veel geleerd in deze masterclass! De diversiteit van de dag maakt dat ik me geen minuut verveeld heb. De supermarkt safari was geweldig. Inzicht over hoe het hormonale systeem werkt was top. Graag een vervolg!
De hoeveelheid praktische tips vond ik erg sterk van deze training. Je geeft concrete hulpmiddelen om slim gewicht te verliezen. Mij heeft het aangezet om ook echt aan de slag te gaan.

O ja...

Je mag na deze workshop alles eten wat je wilt als je het maar doet volgens 'MIND MAP' dat je geleerd krijgt.

Zolang het je geen stress geeft, mag je dit bij iedere hap doen. Als je ervaart dat je stressniveau omhoog gaat, klap dan eens in je handen! Daarmee heb je een mooie oefening om te gaan werken aan balans. Als je mind namelijk in de overdrive staat, zul je ook in overdrive willen eten.
Als ik een pizza eet (wat ik zelden doe), gaan al mijn hormonale bellen rinkelen. Ik hoor dan bijna letterlijk: “Haaah leeeloeeiaaa” in mijn hoofd. Mijn hersenen interpreteren de pizza als fantastisch voor mijn systeem. Ze bevatten suikers, vetten en zout die in de oertijd schaars waren en die belangrijk zijn voor mijn systeem. Ik word dus gestimuleerd om veel te eten! Veel meer dan ik nodig heb. Want wie weet hoe lang het duurt voor ik dit weer tegenkom… (zegt mijn oerbrein)..

Praktische informatie

Locatie: Eindhoven / Nuenen (De Verbindende Factor)
Tijd:
10:30 – 16:00
Kosten: € 99 euro
Benodigd: kleding waar jij je prettig in voelt

Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit. Ook kun jij je als 1e inschrijven voor nieuwe webinars en masterclasses.

Je bent succesvol toegevoegd!

/** * 22-09-2020 Tidio Livechat code */