Masterclass Ademhaling

Ademhaling als versnelling!

Hoe belangrijk is ademhaling? Welke ademhaling past bij mij? Wat zijn de verschillen?
Kan ik er mijn immuunsysteem, energieniveau en gezondheid mee beïnvloeden? Kan ademhaling mij helpen bij een burn-out en slapeloosheid? Als deze vragen je prikkelen dan mag je deze ademworkshop niet missen!
Aanmelden 23 juni – Amsterdam
Aanmelden 30 juni – Eindhoven
Aanmelden 21 juli – Driebergen

 • Tijd: 10:30 – 16:00
 • Locatie: Roostenlaan 39a (PULSE), Eindhoven / ‘t haagje 1, Driebergen / De roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, Amsterdam
 • Kosten: € 89 euro

Deze workshop wordt met een 9,1 gemiddeld beoordeeld!

Evelien: Wat heb ik gisteren genoten van de masterclass ademhalen. Ik heb het ervaren als een cadeautje aan mezelf. Naast al bestaande kennis nog genoeg nieuwe stof mee gekregen…de ademreis en bewustwording hebben weer iets verschoven in mijn systeem. Ik kan het niet echt benoemen…het is een dieper weten.

Frank: Je gaf al aan dat ik mijn sportprestaties zou gaan verbeteren! Deze week een persoonlijk record neergezet!! Dank je voor deze waardevolle workshop!

Tjeerd: Deze Masterclass is veel meer dan alleen goede oefeningen en theorie maar heeft mij ook geleerd hoe ik mijn ademspieren goed kan gebruiken!

Maria: Wat een heerlijk inspirerend dagje heb ik gisteren gehad. Dankjewel. De komende 40 dagen ga ik drie maal daags de B-Mind oefening doen!

Anita: ik heb meerdere ademworkshops meegemaakt maar deze steekt er met kop en schouders boven uit!

Hellen: wat een heerlijk ontspannende dag. Echt een cadeautje.

Marius: deze workshop geeft waar voor zijn geld!

Mieke: bij zangles had ik laatst gevraagd waar het middenrif nou toch zat, want ik voelde het nooit. Met dank aan je workshop en spierpijn de dag erna.. weet ik het nu precies!

Hilde: je legt de oefeningen erg goed uit. Heldere instructies en goede informatie!

Leer de essentie!

In deze workshop worden een aantal toonaangevende methodes geoefend en toegelicht, zoals de ademhaling van Koen de Jong, Konstantin Buteyko en de DMT ademhaling van de Wim Hof Methode. Tevens maak je kennis met de unieke B-Mind Breathing.

In de ADEMREIS ga je jouw grenzen verleggen!

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 1 minuut borstademhaling net zo veel energie kost als een gewicht van zestig kilo boven je hoofd liften.

Ongeveer 85% van de wereldbevolking ademt op een verkeerde manier. ~ Ingrid Del Ferro

Northwestern Medicine scientists have discovered for the first time that the rhythm of breathing creates electrical activity in the human brain that enhances emotional judgments and memory recall.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Masterclass Mediteren

Wim Hof Methode Workshop

Bekijk hier de volledige agenda van B-Mind


WIST JE DAT ?
In rust gaat het middenrif ongeveer één centimeter omhoog en omlaag bij elke ademhaling. Tijdens maximale inspanningen is dat tien centimeter!Workshop(s):

 • Tijd: 10:30 – 16:00
 • Locatie: Roostenlaan 39a (PULSE), Eindhoven / ‘t haagje 1, Driebergen / De roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, Amsterdam
 • Kosten: € 89 euro

Benodigd:

  Zorg voor loszittende kleding en een handdoek voor tijdens de workshop.


Programma:

 • 10:15 – 10:30 Ontvangt
 • 10:30 – 11:00 Mindfulness en ademhaling;
 • 11:00 – 12:00 Inzicht in hoe adem je weerstand en gezondheid structureel kan verbeteren;
 • 12:00 – 13:00 ADEMREIS van de Nederlandse adem goeroe Wim Hof (unieke DMT ademhaling)!
 • 13:00 – 13:30 Lunch;
 • 14:00 – 16:00 De beste ademhalingsoefeningen: B-Mind methode, Buteyko, Koen de Jong (sportrusten) en Systema


“Je hebt een erg prettige manier van lesgeven! Je staat open voor alle input en meningen, voelt de groep goed aan en je creëert een fijne sfeer. Je opbouw van de training was goed. Ik heb veel geleerd over ademhaling, heb nieuwe inzichten en voldoende handvaten om mijn cliënten beter te gaan helpen. Dank voor de mooie en leerzame dag! ~ Zangdocent”
“De workshop was logisch opgebouwd. Het was voor mij een prettige ervaringen waarbij ik nieuwe inspiratie heb opgedaan!”
“De uitleg was erg fijn. Je hebt een manier van vertellen die niet gaat vervelen. De sfeer was prettige. Voor mij was het een verademing. :)”
“Sterk hoe je alle methoden naast elkaar laat ervaren. Goede onderbouwing! ”

Aanmelden 23 juni – Amsterdam
Aanmelden 30 juni – Eindhoven
Aanmelden 21 juli – Driebergen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang krachtige oefeningen en tips! Blijf op de hoogte van nieuwe workshops, reizen, events en profiteer van speciale leden kortingen.

Je bent succesvol toegevoegd!

Pin It on Pinterest

Share This

Delen is vermenigvuldigen!

Deel dit met je vrienden!