Mediteren kun je leren – succesvolle moderne meditatie workshop!

Masterclass mediteren

Many have gone before you and told me how to meditate. Never, however, has anyone expressed it so clearly. Thank you. Oli Que

Leer effectief mediteren

Deze training is gemiddeld met een 9.3 beoordeeld!

Wat ga je leren?

Als je iedere week mediteert ga je ook echt veranderingen bij jezelf opmerken. Je ervaart meer rust, je voelt je gelukkiger, je slaapt beter, klachten kunnen verdwijnen en zelfs intelligentie kan toenemen. ~ Neuroreport 2005

In deze masterclass mediteren:

    • Beoefening je verschillende technieken zoals ZEN, Vipassana, Mindfulness en TM
    • Leer je wat voor jou werkt en wat het positieve effect is op lichaam en geest
    • Krijg je voldoende kennis om zelf effectief aan de slag te gaan met mediteren en of je oefening verder te verdiepen
    • Help ik je om mediteren een plek te geven in je leven!Inclusief GRATIS meditatie app:

Mijn kijk op meditatie

Als zeven jarige jongen bedenk ik mijn eerste meditatie om in een nogal onveilige jeugd mijn balans te kunnen behouden. Wanneer ik op 20- jarige leeftijd mijn rug breek en 100 dagen eenzaam op een zolder lig, leer ik mijn geest nog verder te temmen. Daarna ga ik op zoek naar effectieve meditatiemethodes die mij verder helpen.

Mediteren is voor mij een manier van leven geworden, maar ook een fantastisch instrument om balans te houden. Ik vind er rust door, het geeft me focus en versterkt mijn gevoel van gelukkig zijn. Mijn kracht zit erin dat ik zowel geloof in wetenschap als in spiritualiteit. In deze masterclass breng ik beide werelden bij elkaar en kan ik putten uit een rijke bron van kennis en ervaring.

Wat vorige deelnemers zeggen

Wat een inspirerende workshop. Ik heb me geen moment verveeld. Fijn hoe je een palet van technieken aanbiedt waaruit je kunt kiezen. Ik mediteer al langer maar ik heb weer veel bijgeleerd. Dank je wel voor deze fijne dag.
Ik was kritisch bij aanvang van deze masterclass omdat je mijn inziens niet in een dag kan leren mediteren. Echter, knap hoe je mij in deze dag hebt laten ervaren wat meditatie nu precies is. Die 9.3 gemiddeld is precies wat het waard is!

Praktische informatie

Locatie: Roostenlaan 39a (PULSE), Eindhoven / Begoniastraat 15 (Heremiet), Eindhoven / Wettenseind 4, Nuenen
Tijd: 10:30 – 16:00
Kosten: € 89 euro
Benodigd: kleding waar jij je prettig in voelt
Inclusief gezonde vegetarische lunch

Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!