Wim Hof Methode – WHM

Wim Hof Methode – WHM

Boost je immuunsysteem.

Wim Hof Methode:
Er bestaan verschillende methodes die afzonderlijk ingaan op ademhalingstechnieken, het trainen van de mindset/concentratie of blootstelling aan de koude. Voor zover bij ons bekend, bestaat er geen methode met een interactieve basis tussen deze drie componenten. Juist door de interactie van deze componenten lijkt uit verschillende wetenschappelijke studies bewijs voor de positieve werking op het lichaam. Hopman et al., 2010; Pickkers et al., 2011; Kamler, 2009;). De methode bestaat uit drie componenten die een versterkende werking op elkaar hebben en kenmerkt zich door eenvoud en effectiviteit.

De drie componenten van de WHM zijn:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Trainen van mindset/concentratie
  • Graduele blootstelling aan koude

Bekijk en lees onderstaande video’s en publicaties om te begrijpen waarom de methode zo effectief is (en gebleken). Contact B-Mind als je een training wilt volgen, meer wilt weten of geïnteresseerd bent in de methode!Bekijk de interessante Vice documentaire hieronder waarin je een aanvankelijke sceptische filmcrew ziet die stilaan enthousiast wordt…


Klik op onderstaande presentatie om in vogelvlucht de tijdlijn mbt wetenschappelijk publicaties te bekijken (by Jerome Wehrens Head Teacher WHM):

Zie ook het filmpje van Wim Hof mbt zijn methode: Scientifical breakthrough


De Wim Hof Methode beschrijft een aantal technieken. Door de technieken te beheersen kun je beter contact maken met het zenuwstelsel en je immuunsysteem beïnvloeden.

De gevolgen van het aanleren van de technieken die aan de basis liggen van de prestaties en wetenschappelijke resultaten van Wim Hof, zijn:

  • Beter contact met het zenuwstelsel
  • Het kunnen beïnvloeden van het immuunsysteem
  • Bloedcirculatie die beter verloopt door gerichte training van het openen en sluiten van het aderengestel
  • Het kunnen beïnvloeden van de geestelijke wil
  • Groter vermogen krijgen door specifieke ademhalingsoefeningen
  • Concentratievermogen en doelgerichtheid verbeteren
  • Vertrouwen in eigen kunnen beseffen en bewust ontwikkelen


Klik hier voor de onderbouwing WHM. In dit document zijn de onderzoeksresultaten tegenover Wim Hof zijn technieken neergezet.
Bron: Innerfire


B-Mind-NPO retourtje hemel-WHM-Wim Hof Methode-Eindhoven-Adem-Mindset-KoudeRetour Hemel
Een indringende documentaire over de zoektocht van kankerpatiënt Mark Bos naar genezing, nadat de artsen hem vertellen dat dit niet meer mogelijk is.


Bmind-Wim Hof Methode-Zijn methode werkt!Wetenschappelijk bewijs voor de methode Hof
EenVandaag; Wetenschappelijk bewijs; het immuunsysteem is bewust te beïnvloeden! (di 6 mei 2014)


B-Mind_Wim Hof_Wubbo Ockels_Hof methode_680x383 Uitzending Pauw en Witteman:
Volgens Hof is het goed om toe te geven aan de kou. Met een zelf ontwikkelde methode zouden mensen een beter leven hebben. Een goede ademhalingstechniek, een koudetraining en een mindsetverandering zijn volgens Hof nodig om een vitaler leven te lijden.

Successen van de methode zijn al te melden. Zo zijn er meerdere keren mensen met ernstige ziektes als kanker, MS en reuma, die unaniem vertellen dat hun klachten minder zijn geworden. Het zou de ziektes draaglijker maken. Volgens Hof is er voldoende bewijs dat zijn methode werkt en daarom wil hij nu ook medici, zorgverzekeraars en andere mensen overtuigen.
Voormalig astronaut Wubbo Ockels ondersteunt de methode Hof.

Wim Hof Methode_#ntracademie
Klik op de afbeelding, om een uitzending van NTR te bekijken waar Wim Hof vertelt wat zijn methode voor je kan doen.


ADnl-logo
De Wim Hof Methode werkt! Klik op het AD logo en lees het artikel.


For more information on Wim Hoff check out the links below:

B-Mind has been certified since 2013 in the Wim Hof Method.

Wil jij ook inspiratie?

Blijf in balans, laat je inspireren en krijg krachtige oefeningen en tips. Geniet ook van ledenkorting! Deze nieuwsbrief lees je in 1 minuut en wil je niet missen.

Je bent succesvol toegevoegd!