Masterclasses en Workshops

Masterclasses B-Mind Methode
en Workshops Wim Hof Methode

Ga serieus aan de slag met onderdelen van de B-Mind Methode.
Masterclasses zijn één of meerdaagse workshops die elkaar aanvullen.
Naast de Masterclasses geef ik ook workshops in de Wim Hof Methode.  
Lief zijn voor jezelf is een vanzelfsprekendheid die niet zo vanzelfsprekend is. ~ Jerome Wehrens
‘Dat fix ik later wel…’ “Ergens voelde ik allang dat ik verkeerd ademde, maar ik had zoiets van ‘dat fix ik later wel’. Jammer genoeg was ik me totaal niet bewust van de schade die ik mezelf hierdoor toebracht. Ik vond het schokkend en best pijnlijk om te horen dat na 8 weken verkeerd ademhalen je adem zijn weg niet meer terug weet. Het ontdekken van het zelfhelend vermogen van je ademhaling was voor mij letterlijk en figuurlijk een hele opluchting. Omdat ik mijn adem altijd ‘bij me heb’, kan ik hier nu steeds weer bewust op terugvallen als dat nodig is.”

MINDBALANCE - ONLINE

5 sessies (19:30 - 21:00):
- maandag 10 mei
- maandag 17 mei
- maandag 24 mei
- maandag 31 mei
- maandag 7 juni

MEER INFO

Recensies

Beste Jerome, heel erg bedankt voor de inspirerende dag. Veel vragen zijn beantwoord en je hebt mooie dingen meegegeven. De manier waarop je het doet, vanuit je hart, geeft inspiratie, vertrouwen en veel meer. Wim is misschien de meester, maar ik voel mij bij jou veiliger…. Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, maar sommige dingen zijn niet met woorden te beschrijven …
Ik was kritisch bij aanvang van deze masterclass omdat je mijn inziens niet in een dag kan leren mediteren. Echter, knap hoe je mij in deze dag hebt laten ervaren wat meditatie nu precies is. Die 9.3 gemiddeld is precies wat het waard is!Ook gezond 120 worden?

Met korte, krachtige updates ontdek je slimme biohacks rondom adem, mindset, voeding en vitaliteit. Ook kun jij je als 1e inschrijven voor nieuwe webinars en masterclasses.

Je bent succesvol toegevoegd!