Heelweek: het boek en de methode | B-Mind Master Your Breath

Heelweek

Hét boek en de methode

“Gezondheid, geluk en groei. Dit boek is jouw gids naar vitaliteit”

Gezondheid, geluk en groei

Dit boek is jouw gids naar vitaliteit

HEELWEEK is een unieke formule om gelukkig en gezond oud te worden. Een handboek en krachtige gids in het oerwoud van gezondheidstips. Het boek is praktisch en toegankelijk geschreven, met veel persoonlijke anekdotes en wetenschappelijke onderbouwing.

De methode laat je voelen, focus geven en je leert de regie te nemen over je eigen leven.

Het boek dat je in Balans brengt

Dit boek is de compacte versie van de methode die Jerome Wehrens heeft ontwikkeld om mensen snel en effectief in balans te krijgen. Wat werkt in de praktijk nu echt?

In balans in een week!

De HEELWEEK kent zeven thema’s met bijbehorende oefeningen. Deze begeleiden je in belangrijke aspecten, zoals: het vinden van rust, mentale kracht, de interactie met anderen, bewuster eten, vitaal en gezond blijven en omgaan met de digitale wereld. Aan het eind van elk hoofdstuk bevindt zich een samenvatting, zodat je de opdrachten en oefeningen overzichtelijk krijgt weergegeven. Door het boek heen is er ruimte om te schrijven. Je kunt direct aan de slag!

De thema’s in het boek:

  • Vrijdag FIT: Vrijdag staat in het teken van natuurlijk en functioneel bewegen. Wat is het belang van bewegen voor je gezondheid en wat zou je hierin voor jezelf kunnen veranderen?

  • Zaterdag UIT: op zaterdag krijg je inzicht in het effect van de digitale wereld op jou en je gezondheid. Je wordt in dit hoofdstuk voorbereid om een dag offline te gaan.

  • Zondag GA: zondag is de dag waarop je gaat doorpakken. Je krijgt handvatten om meer in je kracht te komen. Je sluit af met een plan om het geleerde te implementeren en toe te passen.

Het 285 pagina’s tellende boek (softcover) is ook digitaal  beschikbaar als eBook / PDF.

Alle fysieke exemplaren worden gesigneerd!

de heel methode bmind

Bestel het boek Heelweek - in één week in balans

Boek softcover

Heelweek

Nederlands – Paperback / softcover
285 pagina’s

Prijs:

€ 19,95

Auteur: Jerome Wehrens

Boek digitaal

Heelweek

Nederlands – eBook (E-reader format)
285 pagina’s

Prijs:

€ 9,95

Auteur: Jerome Wehrens

Recensies

'Door de schrijfstijl, de persoonlijke verhalen, wetenschappelijke onderbouwingen, de tekeningen en een vleugje humor is het boek leuk om te lezen. Middels het uitvoeren van de opdrachten uit dit boek (en de vele goede tips) ben ik de ‘verandering’ ingegaan, (nog) dichter bij mezelf gekomen en bewuster gaan leven. Bijzondere ervaring. Ik raad het boek iedereen aan die met zichzelf aan de slag wil gaan!'

'Ik heb genoten van het boek. Ik las het boek uit nieuwsgierigheid. Ik heb een training (Wim Hof methode) bij Jerome gevolgd en was benieuwd naar wat hij te vertellen heeft. Hij heeft indruk op me gemaakt met dit boek. Ik had niet verwacht dat ik zoveel inzichten zou vergaren. De manier van schrijven is erg prettig. Naast dat het informatief is (onderbouwd met spraakmakende opmerkelijke onderzoeken), spoort Jerome ook aan om actie te ondernemen door de beschreven oefeningen. Je ontkomt er niet aan om bewuster te gaan leven na het lezen van dit boek. Besluiten die ik heb genomen na het lezen van het boek: 1. Ik vermijd het woord “sorry” (bedankt voor je geduld i.p.v. sorry dat ik te laat was). 2. Ik zie feedback als een cadeau om er beter van te worden; wanneer de feedback een stroom aan negativiteit blijkt te zijn, dan zal ik bukken voor alle pijlen die mijn richting op komen. 3. Ik ga vaker neplachen met mijn kinderen met als gevolg dat we vaak gierend van het lachen op de grond zullen liggen. 4. Ik ga minder eten, mijn eerste experimenten zijn hoopgevend. Eerder koos ik liever voor een ongezonde maaltijd dan geen maaltijd. Nu zal ik veel vaker kiezen om een maaltijd over te slaan in plaats van een ongezonde maaltijd te nuttigen. Ik heb zelf ondervonden dat we veel eten helemaal niet nodig hebben. 5. Ik heb een aantal fitheidsdoelstellingen gedefinieerd waar ik altijd aan wil voldoen. 6. Ik ga vaker een offline dag beleven met mijn gezin. Waarom klamp ik me toch altijd zo vast aan die telefoon, die me continue uit mijn flow haalt?'

'Ik heb meerdere retreats onder leiding van Jerome meegemaakt en ben iedere keer weer onder de indruk van de wijze waarop hij binnen no-time een sfeer van veiligheid, gezamenlijkheid en positiviteit weet te creëren. Grappig en bijzonder genoeg ervoer ik deze sfeer bij het lezen van het boek ook, ondanks het feit dat Jerome zelf fysiek afwezig is. Wij, lezers van het boek, zijn allemaal op onze eigen manier op zoek naar balans. Dat is een persoonlijk proces en deze transitie kan soms ook eenzaam en onzeker zijn. De positieve en oordeelloze toon van Jerome in combinatie met zijn persoonlijke anekdotes gaf mij het gevoel dit pad samen met hem te bewandelen. Knap hoe hij deze intimiteit middels een boek weet te creëren. Een prachtig (persoonlijk) document! Aanrader 😉'

Over de schrijver

Jerome Wehrens

"Ervaar de kracht van de methode en ga voor een gelukkig leven in balans"

B-Mind is in 2012 opgericht door Jerome Wehrens (1971) vanuit de overtuiging dat zorgen voor een goede mentale en fysieke gezondheid, de sleutel is voor meer geluk, groei, energie en balans in het leven. Jerome heeft meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen, coachen en managen van mensen. Sinds 2018 leidt hij trainers op die samen met hem trainingen verzorgen.

Een belangrijk deel van het onderwijsaanbod van B-Mind werkt via de B-Mind methode, die door Jerome is ontworpen. De B-Mind methode heeft zijn oorsprong in de ruim dertig disciplines en technieken die Jerome Wehrens vanaf zijn 20e heeft bestudeerd. De B-Mind methode bevat de B-Mind Ademhalingstechniek, de Release Methode en HEEL® techniek (Herken, Erken, Ervaar en Laat los). 

Jerome Wehrens is gecertificeerd Buteyko specialist, Black Belt Coach en oprichter van de B-Community, hét online platform voor vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning.

‘Ik heb veel coaches meegemaakt vanuit mijn professie maar jij bent één van de beste die ik ooit ben tegengekomen! Ik heb met veel bewondering ervaren en gezien hoe jij mensen in korte tijd in hun kracht zet.’

‘Fantastisch hoe je in zo’n korte tijdsspanne de essentie kan weergeven en doen ervaren. En dit zonder jezelf op de voorgrond te plaatsen. Dit is wat een echte teacher van je maakt. Echt top!’

‘You are a true master! What you do, is dance with the students and teach them the steps during the dance. A teacher can only teach you the steps. But this is so much more than teaching.’

Eerst een preview lezen van het boek Heelweek?
Download kosteloos het hoofdstuk over voeding

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet