Manifest | B-Mind

MANIFEST

SAMEN GEZOND 120

Je lichaam is gemaakt om 120 te worden. Maar dat wordt het nooit. We zijn op drift geraakt. (Over)levend in een tijd waar we de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur hebben ingeruild voor snelheid, efficiency en het ‘perfecte plaatje’. Onderaan de streep levert ons dit stress, angst, depressie en zelfs ziekte op. Onverklaarbare klachten, fear of missing out en een knagend gevoel van leegte houden ons in hun greep. We conformeren ons naar bestaande zorgsystemen en laten anderen over ons kostbaarste bezit – onze gezondheid – beslissen. En dat terwijl de kracht voor een lang, gezond en gelukkig leven in onszelf zit. Dat we nog steeds met een slakkengang evolueren, terwijl technologie zich exponentieel ontwikkelt, maakt de paradox compleet.

Je hebt geen idee
Je denkt misschien dat je geen keuze hebt. Dat er geen ontsnappen is aan de 24-uurs ratrace. Wie ben jij om de wereld te veranderen? Waarom zou jij anders zijn dan die 99% die geleefd wordt door hun devices, hun omgeving en hun onbewuste gedrag? En zo verstrijkt kostbare tijd. Weet wel, je krijgt geen herkansing. Ik zou er tenminste niet op inzetten. Maar wat nu als JIJ die eerste stap naar verandering bent? Je hebt geen idee waar je toe in staat bent. Ook als het moeilijk wordt. Juist als het moeilijk wordt. Ik, Jerome Wehrens, gelukkig wel.

Heelmeesterschap
Stel je een wereld voor waar ouderdom niet als een straf of restproduct voelt, maar als een beloning. Een beloning voor jouw keuzes en levensstijl. Dankzij de onlangs ontdekte kracht om je genen te beïnvloeden – de epigenetica – hebben we NU de keuze. Gezondheid hoeft niet alleen een lot uit de loterij te zijn. Met de juiste motivatie en kennis over jouw zelfhelend vermogen kun jij ‘heelmeesterschap’ krijgen over jouw lichaam en brein. Vanuit wetenschap, een grensverleggende discipline en ontembare ontdekkingsdrang is het mijn missie om mezelf en duizenden anderen uit te laten kijken naar hun oude dag. Naar een toekomst waar versnelde slijtage plaatsmaakt voor vitaliteit. Waar we kunnen ‘zijn’ met pijn en tegenslag, zonder ons geluk daarvoor op te hoeven offeren. Waar Eeuwelingen niet per definitie het zorgsysteem (over)belasten, maar een onmisbare plek in de samenleving innemen en hun duurzame levenswijze doorgeven.

Agents of Age
Met steeds meer ‘Agents of Age’ wil ik onze generatie klaarmaken voor een tijd waar onze kinderen straks niet meer voor ons hoeven te zorgen. Gesterkt door de gedachte dat alles mogelijk is, werk ik naar een haalbare, maar optimale en veerkrachtige manier van leven. Als dit onze tweede natuur wordt, maken onze kinderen er hun natuurtalent van. Met hulp van bewezen methodieken, baanbrekende experimenten en de levensstijl van de 5 Blauwe Zones, wil ik een 6e Blauwe Zone creëren met energieke (super)centennials. Daarbij wil ik je dit vragen. Geef je de regie uit handen in de hoop dat het ouderdom je zal matsen? Of besluit je samen met mij om NU te investeren in jouw Latere IK? Het is aan jou.

SAMEN GEZOND 120                                                     
Jerome ‘Centennial Man’ Wehrens                                              

Mijn belofte aan de wereld
Ik leer jou MEESTERSCHAP OVER JE ZELFHELEND VERMOGEN, zodat we samen – met alles en iedereen die ons dierbaar is – gezond, veerkrachtig en gelukkig oud mogen worden.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet