Gedicht deelnemer - ruimte | B-Mind

Gedicht deelnemer – ruimte

Ruimte

Ik voel ruimte, ruimte om te ademen, ruimte om te zijn. Ruimte om te kiezen, ruimte om te accepteren, ruimte om lief te hebben, ruimte om te geven, ruimte om te bewegen, ruimte om waar te maken wat anderen als onmogelijk achten. Ik voel ruimte, ik voel zoveel ruimte dat ik me afvraag, waarom besef ik nu pas dat ik al die ruimte heb! Zelfs al zit ik opgepakt als een sardientje in een te volle NS trein, dan voel ik een zee van ruimte om te denken, ruimte om te voelen, ruimte om waar te nemen, ruimte in mijn eigen belevingswereld.

Ik wens ruimte voor mijn schatje. Dat ze voelt dat ze er mag zijn. Ik wens dat ze de ruimte voelt om die unieke mama te zijn die ze is. Ruimte om te proberen, ruimte om te beminnen, ruimte om te vertrouwen, ruimte om fouten te maken, ruimte om te leren, ruimte om te genieten van al het moois dat ze dagelijks meemaakt. Ruimte om te zien, ruimte om te begrijpen en ruimte om bewust niet te begrijpen, ruimte om te accepteren. Dat ze op elk moment van de dag ruimte heeft om zacht te kunnen zijn naar zichzelf en naar onze kindjes.

Ik wens ruimte voor Lola, dat ze voelt dat ze ruimte heeft. Ruimte om te spelen, ruimte om te beleven. Dat ze ruimte voelt om te beïnvloeden, ruimte om te accepteren. Ruimte om te ontdekken. Dat ze, wanneer ze zich ongemakkelijk voelt, bijvoorbeeld in het bijzijn van veel nieuwe mensen in een kleine ruimte, net zoveel ruimte voelt om zichzelf te zijn, als wanneer ze in haar eentje een grote speeltuin ontdekt, ongestoord genietend van alle mogelijkheden die ze ziet! Ik wens dat ze ruimte voelt om fouten te maken, ruimte om te leren, ruimte voelt om in het NU te leven en te blijven leven. Ruimte om te delen en ruimte om alleen te spelen.

Ik wens ruimte voor Titus, dat hij voelt dat het veilig is met mama en Lola, dat hij voelt dat hij er mag zijn. Ik wens dat hij voelt dat er ruimte is om te kruipen, te vallen en weer op te staan. Ruimte om te verkennen, ruimte om zichzelf te zijn. Ruimte om te drinken en ruimte om te slapen. Ruimte om zich af te sluiten van prikkels, ruimte om alle prikkels te ontvangen. Ruimte om te vertrouwen op het leven.

Ik creëer ruimte voor mijn gezinsleden, dat ze ruimte bij me voelen, ongeacht of ik er ben of niet. Ik maak ruimte door te sporten, door te ademen, door koud te douchen, door er onconditioneel voor hen en mezelf te zijn. Ruimte om te denken, ruimte om te mediteren, te ontdekken en toe te passen.

Ik creëer ruimte om de liefde te laten stromen in mezelf en door mijn gezin.

Ruimte, ik omarm je, ik bemin je, ik ga je voor altijd voelen! Dank je wel lieve ruimte!

Rob Janssen

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet