Opleiding tot Ademcoach, Vitaliteitscoach en Ademtrainer | B-Mind Academy

B-Mind
Academy

opleiding en trainingscentrum

"Als je jouw ademhaling kunt sturen, navigeer je door elke situatie in je leven.”

Academy

Ademhaling is een van de meest vitale functies in het menselijk lichaam. Ontwikkel jezelf en leg je de basis voor jouw perfecte balans en een bloeiende carrière.

Groeien van coach naar trainer

Ademcoach Opleiding

Je gaat disfunctionele ademhaling herkennen bij anderen en leert met krachtige technieken hun ademhaling en daarmee hun systeem te verbeteren.

Yellow Belt

Ademcoach opleiding
Bekijk opleiding

Ademcoach
Specialisatie

Je leert trauma’s te helen met ademhaling, je leert om verbonden ademhaling één op één toe te passen en je leert hoe je effectief triggerpoints kunt inzetten voor traumabegeleiding.

Orange Belt

Ademcoach Specialisatie
Bekijk opleiding

Vitaliteitscoach
Opleiding

Leer beperkende patronen en gedachten te herkennen en te doorbreken. Krijg de regie over je lichaam en geest. Je leert tools om deze kennis over te brengen op je cliënt. Bekijk deze opleiding

Green Belt

Vitaliteitscoach opleiding
Bekijk opleiding

Ademtrainer Opleiding

Breng de meest toonaangevende ademtechnieken over op groepen.
Na afronding kun je onze trainingen geven aan groepen op locatie of online.

Blue Belt

Breathwork opleiding
Bekijk opleiding

Waarom B-Mind Academy?

Als je JA zegt tegen de B-Mind Academy, kan het hard gaan met je ontwikkeling. Je maakt kennis met baanbrekende technieken die de mentale en fysieke gezondheid van jou en jouw cliënten versterken. Stroom eenvoudig door naar het niveau dat past bij jou ambitie.

Vertrouw op je gut feeling

Er zijn zoveel opleidingen. Hoe weet je of je de juiste kiest? Meer dan 90% van je beslissingen maak je onbewust. Dus hierbij de uitnodiging om op je gut feeling te vertrouwen. Als je dat lastig vindt – wat niet gek is in deze tijd – neem dan even contact op of gooi je vraag of twijfels in de chat. En dan geven we hier nog even de informatie voor de sanity check (die andere 10%) zodat je er onbekommerd voor kunt gaan:

 • Epigenetica

  Wat nog weinig mensen weten - maar wat iedereen zou moeten weten - is dat we niet veroordeeld zijn tot ons DNA. Met de juiste technieken en kennis over je brein, ademhaling, voeding, beweging en energie in relatie tot je omgeving (overtuigingen, stress, toxische stoffen etc.) een groot deel van onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Dat ga jij dus leren.

 • Body & Mind

  Duurzame groei is pas echt mogelijk vanuit een holistische benadering. Je moet aan alle knoppen draaien wil je een soepel en sterk systeem krijgen. Daarom werken we bij de B-Mind Academy vanuit onze eigen HEELmethode. Daarmee kijken we naar de wisselwerking tussen lichaam en geest en hoe we van die twee een topteam kunnen maken.

 • Kennis & Skills

  Alle niveaus sluiten naadloos op elkaar aan. We leren je methodes en oefeningen die direct toepasbaar zijn voor je eigen ontwikkeling. Vanaf de Green Belt krijg je ook les in het geven geven van trainingen. Als je verder gaat in de B-Mind Academy mag je dit onder de vlag van B-Mind aanbieden. Je kunt als Green Belt coach ook Jerome Wehrens als co-piloot ondersteunen bij bepaalde trainingen en masterclasses.

 • Practice what you preach

  Je hoeft als coach je leven niet tiptop in orde te hebben. Het gaat erom dat je in jouw proces verder bent dan je coachees. Door jezelf te leren coachen, uit te dagen en weer liefdevol op te staan na een flinke valpartij, word je als vanzelf een inspiratie voor anderen. B-Mind coaches hebben zo een aantrekkingskracht. Ze leven een bepaalde levensstijl ‘voor’ en willen vanuit een open houding blijven leren.

 • Vogezen Experience

  Ga je voor de opleiding tot Vitaliteitscoach? Dan ga je op een onvergetelijke coachreis naar de Vogezen waar je al het geleerde in de praktijk brengt, samen met anderen. Een absolute climax in je groei.

STAP-opleidingen
B-Mind Academy

Ga voor persoonlijke groei en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.
Meld je nu aan en krijg € 1000,- vergoeding op jouw favoriete opleiding.

B-Mind Master Your Breath - van coach naar trainer

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet