Slim Slank - Master Your Metabolism | B-Mind

Slim Slank - Master Your Metabolism

Natuurlijk afvallen

Draai aan 7 knoppen voor een metabolisme in blans

Deze training is met gemiddeld een 9,4 beoordeeld!

GUN JIJ JEZELF EEN GEZOND GEWICHT?

Het vele (samen) thuiswerken of extra tijd met de kinderen maakt je ‘snackhand’ getrainder dan ooit. En je mag toch ook best genieten van al dat lekkers? Je gunt jezelf een gezond gewicht, maar hebt weinig trek in dat jojo-effect.

Onderstaande ervaringen zijn dan ook niet bepaald een ‘feest’ der herkenning:
Na ieder dieet gaat mijn gewicht weer omhoog
Iedereen zegt iets anders over voeding, het is bijna niet geloofwaardig meer
Het maakt niet uit welk dieet ik volg, het werkt nooit
Mijn lichaam is niet gemaakt om te sporten
Hoe meer ik met afvallen bezig ben, hoe meer ik aan eten denk
Het lukt alleen als ik het roer drastisch omgooi
Ik hou het gewoon niet vol, overal zijn verleidingen
Ik wil wel, maar mijn partner snaait gewoon door
Al die fitte types op social media… #yeahright

Al die frustratie zet alleen maar aan tot meer of verkeerd eten. En zo blijf je rondjes slenteren in dat hamsterwiel. Of nog erger, je zakt onderuit en de kilo’s halen je weer in. Het kan ook anders, zonder de rest van je leven op een stuk selderij te hoeven kauwen. Vergeet die ‘Insta-wannabes’. Vergeet de cover van Sports Illustrated. Jij doet dit voor jezelf! Op een manier die je nog niet eerder tegenkwam.

SPOILER ALERT…

En ik snap je. Natuurlijk ben je ontmoedigd na zoveel verschillende diëten en methodes. Waarom zou je nog een poging wagen? Ik ontmoet veel cliënten die ervan overtuigd zijn geraakt dat een gezond gewicht niet meer voor ze is weggelegd. En met zoveel dieetgoeroes, boeken en afvaldoctrines kan ik daar goed inkomen. Blijf erbij, het goede nieuws komt eraan. Spoiler alert: met snappen hoe jouw mind & metabolisme werken, heb je de helft al gewonnen.

BLINDE VLEK BIJ AFVALLEN

Na veel research, vergelijken en uitproberen van methodes ontdekte ik de blinde vlekken van veel diëten:

 1. Ze zijn veelal gericht op voeding, waardoor de focus hierop te groot wordt (ineens denk je de hele dag aan eten en ben je punten en calorieën aan het tellen).
 2. Ze geven wel aan wat je anders moet doen, maar leggen niet of onvoldoende uit WAAROM.
 3. Ze zijn vooral gericht op fysieke en uiterlijke resultaten, maar een groot deel van een gezond gewicht bereiken, begint in de hersenen.
 4. Ze zien belangrijke biohacks zoals ademhaling en koude (in relatie tot insuline) over het hoofd en de impact op je immuunsysteem blijft hierbij onderbelicht.
 5. Ze willen de regie wel bij jou neerleggen, maar vinden het lastig je hier daadwerkelijk toe te motiveren, waardoor je terugvalt in oude patronen (‘zie je nou wel, dit werkt ook al niet’).

Daarom missen veel mensen een belangrijke drijfveer: praktische, maar zeer goed onderbouwde en TOEPASBARE kennis van lichaam en geest. Als je snapt hoe het van binnen werkt, dan volgt de buitenkant bijna vanzelf.

DUURZAAM AFVALLEN IS:

De som der delen
Snappen hoe je lichaam (je metabolisme) werkt
 Slimme en bewuste keuzes maken, die vol te houden zijn

BEN JE ER KLAAR MEE?

Dan ben je klaar voor de SLIM SLANK MASTERCLASS!

Eindelijk een afvalmethode die NIET gaat over WAT je moet eten, maar HOE. Voorproefje? We gaan aan 7 ‘knoppen’ draaien om je metabolisme in jouw voordeel te laten werken:

 1. Voeding: hoe kunnen we de mind aanpakken om minder te eten? Wat is de rol van zware metalen in mijn lichaam en hoe kan ik deze met supplementen uit mijn lichaam krijgen? Ook leer je labels van producten lezen
 2. Adem: de rol van ademhaling onderzoeken voor een betere verbranding
 3. Koude: wat zijn de effecten van koude op je insulinegevoeligheid en hoe kun je koude inzetten als afval-knaller. Bibber mee..
 4. Stress: wat is de rol van stress op eten? Als stress afneemt neemt de wens naar eten af. Het terugbrengen van je caloriegebruik, in welke vorm dan ook, zorgt dat je systeem kan herstellen, onderhoud kan doen en efficiënter wordt. Ik leer je wat duurzaam gaat werken.
 5. Hormonen: als je al vaak hebt geprobeerd om af te vallen zal het steeds lastiger worden om daadwerkelijk af te vallen. Niet alleen je overtuiging hapert, maar ook je lichaam, je systeem gaat direct in de spaarstand. De workshop geeft inzicht in hoe je jouw hormoonspiegel in balans kunt krijgen. Een verstoorde hormoonbalans geeft trek en je wilt meer eten.
 6. Bewegen: welke spieren kan ik in 10 min. per dag trainen om mijn metabolisme te stimuleren?
 7. Mind: Wat zijn de spiegels en blinde vlekken met betrekking tot voeding? We eten niet alleen te snel, maar vaak zijn we ‘ondervoed’ terwijl de weegschaal doorslaat. Vaak eten we niet vanuit overleving, maar vanuit andere behoeften. Het onderzoeken waard dus hoe dit anders te doen.

Laagdrempeligheid door vriendelijke biohacks en zeer hoge toepasbaarheid maken voor deelnemers absoluut het verschil.

DE WINST
Misschien zal je even ‘balen’ dat je deze kennis niet eerder had. Niet nodig, want je kunt er nu bewust voor kiezen om je energie op iets anders te richten. Dat wat wel werkt! Het gaat om wat jij VANDAAG anders kunt doen dan gister. En vooral wat het jou DUURZAAM oplevert:

 • Met een gezond gewicht ben je minder vatbaar voor ziektes
 • Eten wat je wilt volgens de MIND MAP die je dan hebt geleerd
 • Je zit gewoon echt lekkerder in je vel en straalt meer
 • Je vergroot je energie, veerkracht en vitaliteit
 • Zelfs als het even tegenzit, pak je de draad snel weer op
 • Het verandert je relatie met voeding, je lichaam en je zelfbeeld
 • Doordat je jouw gewoontes duurzaam verandert, hoef je nooit meer te diëten
 • Het vergroot het zelfvertrouwen in je eigen kunnen (eigen regie rulez!)

OVER DE TRAINER

Mijn naam is Jerome Wehrens en met meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen en coachen van mensen, ga ik de uitdaging aan om ook jou de regie over je gewicht terug te geven. Ik beheers 33 technieken die iets voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Zo ben ik o.a. Wim Hof-trainer, Ademhalingsspecialist en Black Belt Coach.

Vanuit wetenschap en een ontembare ontdekkingsdrang heb ik – na veel schrappen en schaven – van SLIM SLANK (eindelijk) een waar meesterwerk kunnen maken. Dat werd tijd, ik weet het… Ter illustratie hoe hoog mijn lat ligt: in mijn boek HEELWEEK heb ik hoofdstuk 4 over voeding wel 8x herschreven.

Mijn DRIVE is om jou al die moeite te besparen, zodat je snel weer in balans komt en die kwaliteit van leven terugkrijgt. Weet dat de kracht voor ongekende vitaliteit in jezelf zit. Je hebt geen idee waar je toe in staat bent. Ik gelukkig wel. Vanuit kennis om je genen te beïnvloeden, verleg je binnenkort ZELF de grenzen van jouw lichaam en brein. Laat een gezond gewicht niet langer een lot uit de loterij te zijn. Tot snel!

Reviews

De motivatie zit er heel goed in, je hebt het perfect overgebracht!! Ben goed begonnen vandaag: ontbijt overgeslagen maar toen stond een vriendin aan de deur met warme appelflappen. Tja, was lekker natuurlijk. De vrijheden van je methode zorgt dat ik ruimte voel om toch door te pakken. Net een maiswafel gegeten met humus. Heerlijk. Gisteravond bij Henk lowcarb gekookt en zitten smullen.
Wat een effectieve en leuke methode! Ik merk dat ik mij veel energieker voel en dat mijn smaakpapillen al veel scherper waarnemen. Mijn hormoonbalans wordt steeds stabieler (hier was ik bang voor). Ook het nemen van de koude douche gaat nu goed. De momenten dat er trek komt opzetten kan ik nu veel beter beheersen.
De formule is krachtig. Alhoewel niet alles lukt. De kou en de vastendag zijn nog te lastig. De bewegingsoefeningen zijn leuk, vaak sta ik op de huistrampoline. Mijn hormoonbalans is stabiel en ik merk dat ik het goed volhoud. De tips om steeds weer een nieuw niveau te nemen werkt. Inmiddels ben ik al 10 kg kwijtgeraakt.
Wat heb ik veel geleerd in deze masterclass! De diversiteit van de dag maakt dat ik me geen minuut verveeld heb. De supermarkt safari was geweldig. Inzicht over hoe het hormonale systeem werkt was top. Graag een vervolg!
De hoeveelheid praktische tips vond ik erg sterk van deze training. Je geeft concrete hulpmiddelen om slim gewicht te verliezen. Mij heeft het aangezet om ook echt aan de slag te gaan.

O ja...

Je mag na deze workshop alles eten wat je wilt als je het maar doet volgens 'MIND MAP' dat je geleerd krijgt.

Zolang het je geen stress geeft, mag je dit bij iedere hap doen. Als je ervaart dat je stressniveau omhoog gaat, klap dan eens in je handen! Daarmee heb je een mooie oefening om te gaan werken aan balans. Als je mind namelijk in de overdrive staat, zul je ook in overdrive willen eten.
Als ik een pizza eet (wat ik zelden doe), gaan al mijn hormonale bellen rinkelen. Ik hoor dan bijna letterlijk: “Haaah leeeloeeiaaa” in mijn hoofd. Mijn hersenen interpreteren de pizza als fantastisch voor mijn systeem. Ze bevatten suikers, vetten en zout die in de oertijd schaars waren en die belangrijk zijn voor mijn systeem. Ik word dus gestimuleerd om veel te eten! Veel meer dan ik nodig heb. Want wie weet hoe lang het duurt voor ik dit weer tegenkom… (zegt mijn oerbrein)..

Praktische informatie

Locatie: Strausslaan 1, Eindhoven
Tijd:
10:30 – 16:00
Kosten: € 125 euro
Benodigd: kleding waar jij je prettig in voelt


Het aantal deelnemers is beperkt. Mocht de masterclass al vol zijn, dan is er een wachtlijst voor de volgende masterclass.
We hanteren de op dat moment geldende Corona-richtlijnen. Bij de inmiddels bekende klachten kun je je kosteloos afmelden en de masterclass op een later moment alsnog volgen.

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet