SlimSlank® Methode Online Training | B-Mind Module

SlimSlank® Methode

Master Your Metabolism

“Wetenschappelijk is bewezen dat alleen het aanpassen van je levensstijl werkt!”

Draai aan 7 knoppen voor een lichaam in balans

Laagdrempelige methode gebaseerd op het toepassen van 7 basisprincipes die je slank en vitaal houden. 

De laagdrempelige methode is gebaseerd op 7 pijlers voor een vitaal lichaam in evenwicht. Deze pijlers omvatten de kracht van de geest, het kalmeren van de nervus vagus, slim bewegen, gezonde voeding, bewuste ademhaling, blootstelling aan koude en het gebruik van supplementen.

De pijlers zijn gericht op het verhogen van je metabolisme.
Hierdoor krijg je een gezonder lichaam, meer energie en zal je gewicht verliezen. De methode richt zich op het versterken van mentale en fysieke veerkracht.

Door de laagdrempeligheid van de methode ga je duurzame resultaten behalen.
Het is een flexibele benadering die gemakkelijk vol te houden is en eenvoudig in te passen in het dagelijks leven.

Het is een leefstijlprogramma voor een gezonder en slanker leven.

En ik snap je. Natuurlijk ben je ontmoedigd na zoveel verschillende diëten en methodes. Waarom zou je nog een poging wagen? Ik ontmoet veel cliënten die ervan overtuigd zijn geraakt dat een gezond gewicht niet meer voor ze is weggelegd. En met zoveel dieetgoeroes, boeken en afvaldoctrines kan ik daar goed inkomen. Blijf erbij, het goede nieuws komt eraan. Spoiler alert: met snappen hoe jouw mind & metabolisme werken, heb je de helft al gewonnen.

De Slim Slank Methode heeft als focus het optimaliseren van de stofwisseling door middel van 7 belangrijke pijlers. Het begint met het trainen van de geest waarbij je zelfhypnose gebruikt en je de juiste mindset creëert. Je kalmeert de nervus vagus en vermindert stress. Door middel van slimme oefeningen, supplementen en bio-hacks ga je anders bewegen, ademhalen en denken. Met als doel om je metabolisme te verhogen en vet te verbranden. 

Voeding speelt ook een cruciale rol maar is niet het uitgangspunt. Het is één van de zeven pijlers.

In deze methode kun je kiezen welke pijler voor jou het eenvoudigst is om te veranderen.

Alle pijlers hebben invloed op je hormoonhuishouding en jouw metabolisme. Jij bepaalt waar je op inzet. Door alle pijlers een beetje toe te passen maak je het verschil. Dit zorgt er ook voor dat de methode vol te houden is.

Door alle 7 pijlers samen toe te passen, kun je jouw metabolisme optimaliseren en werken aan een slanker en gezonder lichaam.

Wat is de SlimSlank Methode?

1. Master your Mind

De 7 elementen
van de Methode

2. Nervus Vagus
De 7 elementen van de Methode
3. Beweging
De 7 elementen
van de Methode
4. Voeding
De 7 elementen
van de Methode
5. Ademhaling
De 7 elementen
van de Methode
6. Koude training
De 7 elementen
van de Methode
7. Supplementen
De 7 elementen
van de Methode

Direct starten?

SlimSlank®
Methode Online

 • Krijg antwoord op al jouw vragen via het e-learning platform

 • Krijg direct toegang tot je eigen leeromgeving

 • Volg de training overal met de handige App

 • Lessen herhalen en terugspoelen naar wens

Aanmelden

SlimSlank Methode Online Training

Docent / Trainer: Jerome Wehrens

Draai aan 7 knoppen voor een lichaam in balans

 • Master your Mind

  Jouw geest is een belangrijke factor om deel te nemen aan dit programma. Om vol te houden en daadwerkelijk verandering aan te brengen in je leven. Door middel van autosuggesties en hypnose train je en voed je de geest.

 • De Nervus Vagus

  De nervus vagus en het ermee verbonden hormonale systeem zijn essentieel voor een goed werkend metabolisme. De nervus vagus speelt een sleutelrol bij het reguleren van de eetlust, het metabolisme en de spijsvertering. Het stimuleren van deze zenuw helpt deze functies te reguleren, wat leidt tot een beter gewichtsbeheer.

 • Bewegen

  Door slim te bewegen kun je jouw energie en vet verbranding verhogen. In de methode maak je gebruik van slimme bio-hacks waarbij je behendig kunt omgaan met de ‘spaarstand’ en jojo effecten. Met de oefeningen uit de methode zorg je dat jouw metabolimse hoog blijft. Je traint met eenvoudige oefeningen die je veelal thuis kunt uitvoeren.

 • Voeding

  Je leert hoe jouw hormonen werken en hoe je hier slim in kunt sturen. Je leert hoe je jouw eetlust kunt sturen en je metabolisme kunt beïnvloeden door intermittent te vasten. Welke voeding is goed voor jou en hoe kun je etiketten lezen.

 • De kracht van Ademhaling

  Ademen speelt een cruciale rol in het vermogen van het lichaam om je metabolisme te verhogen. Je leert een techniek die je niet alleen meer energie geeft, maar ook helpt om vet te verbranden.

 • De effecten van koude training

  Koude training klinkt voor velen intens en ongemakkelijk. In deze methode leer je hoe je op een laagdrempelig manier je voordeel hiermee kunt doen. Je krijgt zicht op het proces, de effecten en hoe je bruin vet aanmaakt dat wit vet als brandstof heeft. De impact van koude training op gewichtsverlies is enorm.

 • Supplementen en recepten

  Supplementen zijn een krachtige toevoeging in ons leefstijlprogramma. Je leert onder andere hoe je met supplementen zware metalen uit je lichaam krijgt en je energie en vet verbranding kunt verhogen.

Blinde vlek bij afvallen

Na veel research, vergelijken en uitproberen van methodes, ontdekte ik de blinde vlekken van veel diëten:

 1. Ze zijn veelal gericht op voeding, waardoor de focus hierop te groot wordt (ineens denk je de hele dag aan eten en ben je punten en calorieën aan het tellen).
 2. Ze geven wel aan wat je anders moet doen, maar leggen niet of onvoldoende uit WAAROM.
 3. Ze zijn vooral gericht op fysieke en uiterlijke resultaten, maar een groot deel van een gezond gewicht bereiken, begint in de hersenen.
 4. Ze zien belangrijke bio-hacks zoals ademhaling en koude (in relatie tot insuline) over het hoofd en de impact op je immuunsysteem blijft hierbij onderbelicht.
 5. Ze willen de regie wel bij jou neerleggen, maar vinden het lastig je hier daadwerkelijk toe te motiveren, waardoor je terugvalt in oude patronen (‘zie je nou wel, dit werkt ook al niet’).

Daarom missen veel mensen een belangrijke drijfveer: praktische, maar zeer goed onderbouwde en TOEPASBARE kennis van lichaam en geest. Als je snapt hoe het van binnen werkt, dan volgt de buitenkant bijna vanzelf.

Duurzaam afvallen is de som der delen, snappen hoe je lichaam (je metabolisme) werkt en bewuste slimme keuzes maken, die vol te houden zijn!

Wat leer ik in de SlimSlank methode ?

In deze online module:

Misschien zal je even ‘balen’ dat je deze kennis niet eerder had. Niet nodig, want je kunt er nu bewust voor kiezen om je energie op iets anders te richten. Dat wat wel werkt! Het gaat om wat jij VANDAAG anders kunt doen dan gister. En vooral wat het jou DUURZAAM oplevert:

 • Je vergroot je energie, veerkracht en vitaliteit

 • Je zit letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel

 • Je bent minder vatbaar voor ziektes

 • Je eet volgens de B-Mind MAP

 • Je krijgt meer inzicht en grip op je hormonen

 • Je mentale weerbaarheid vergroot

 • Je ervaart meer rust en geluk

 • Je volgt een programma dat goed is vol te houden

"Het gaat goed met de oefeningen! Ik vind ze heel fijn om te doen en voel me er erg goed bij, ik heb meer energie en tegelijkertijd meer rust en ik slaap ook beter 🙏🏻. Ik heb al diverse mensen om me heen getipt op de methode 😊."

Reviews en beoordelingen

En ik snap je. Natuurlijk ben je ontmoedigd na zoveel verschillende diëten en methodes. Waarom zou je nog een poging wagen? Ik ontmoet veel cliënten die ervan overtuigd zijn geraakt dat een gezond gewicht niet meer voor ze is weggelegd. En met zoveel dieetgoeroes, boeken en afvaldoctrines kan ik daar goed inkomen. Blijf erbij, het goede nieuws komt eraan. Spoiler alert: met snappen hoe jouw mind & metabolisme werken, heb je de helft al gewonnen.

Ik gebruik de SlimSlank Methode en de oefeningen nu een paar weken en ben erg onder de indruk van de resultaten. De focus op het stimuleren van de stofwisseling heeft ervoor gezorgd dat ik me de hele dag energieker voel, en ik heb een verschil opgemerkt in de manier waarop mijn lichaam voedsel verwerkt. De trainingen zijn uitdagend maar goed te doen, en ik waardeer dat ze kunnen worden afgestemd op verschillende niveaus. Over het geheel genomen is dit programma voor mij een gamechanger geweest als het gaat om een gezonder en zelfverzekerder gevoel.

"Als iemand die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om mezelf fysiek en mentaal uit te dagen, besloot ik de slim-slank-methode eens te proberen. Ik heb ontdekt dat het opnemen van koudetraining in mijn routine niet alleen mijn metabolisme heeft gestimuleerd, maar ook mijn hersteltijd na intensieve trainingen heeft verbeterd. De verstrekte voedingsrichtlijnen zijn eenvoudig te volgen en hebben mij geholpen gezondere keuzes te maken zonder het gevoel te hebben dat ik tekortschiet. Met een focus op mindset-oefeningen, heb ik dankzij dit uitgebreide programma meer vertrouwen in het bereiken van mijn fitnessdoelen dan ooit tevoren."

Ben je er klaar mee?

Dan is de SlimSlank Training wat voor jou!

Dit programma gaat niet over AFVALLEN maar over leefstijl. Niet alleen werkt deze aanpak volgens de wetenschap maar is ook nog eens laagdrempelig.

 • Jij bepaalt aan welke knoppen je draait.

 • Jij kiest waar je op inzet

 • Je moet niks

 • Je neemt je gezondheid, geluk en vitaliteit mee door dit programma te volgen

Als je van alle knoppen/pijlers iets oppakt zul je al effect ervaren. Ook deze training is B-Mind proof en valt onder de formule: Laagdrempelig + Leuk = Verduurzamen

SlimSlank Methode trainer

Jerome Wehrens

Met meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen en coachen van mensen, ga ik de uitdaging aan om ook jou de regie over je gewicht terug te geven. Vanuit wetenschap en een ontembare ontdekkingsdrang heb ik – na veel schrappen en schaven - van SLIM SLANK (eindelijk) een waar meesterwerk kunnen maken. 

jerome wehrens signature

Direct starten?

SlimSlank®
Methode Online

 • Krijg antwoord op al jouw vragen via het e-learning platform

 • Krijg direct toegang tot je eigen leeromgeving

 • Volg de training overal met de handige App

 • Lessen herhalen en terugspoelen naar wens

Aanmelden

SlimSlank Methode Online Training

Docent / Trainer: Jerome Wehrens

Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet