STAP-opleidingen | B-Mind Academy

STAP-opleiding tot Ademcoach

B-Mind Academy

Ga voor persoonlijke groei en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Team B-Mind

Reserveer jouw plek

Maak gebruik van het STAP-budget en krijg 1000 euro vergoeding!

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget (Stimulering ArbeidsmarktPositie) is een subsidie van de overheid met als doel jezelf te ontwikkelen en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Iedere twee maanden wordt hiervoor 30 miljoen euro subsidie uitgereikt. Je kan per kalenderjaar maximaal €1000,- opleidingsbudget krijgen die je in mag verzilveren bij de aangesloten opleiders. B-Mind is geselecteerd door de overheid om mee te doen aan deze regeling.

Om in aanmerking te komen voor jouw persoonlijke STAP-budget kan je een aanmeld bewijs aanvragen via onderstaand formulier. 

B-Mind is geregistreerd in het scholingsregister van het STAP-budget. De volgende opleidingen van de B-Mind Academy komen in aanmerking voor jou persoonlijke STAP-budget:

B-Mind logo wit

Vraag je STAP-budget aanmeldbewijs aan

Customer support Tel. 040 – 785 63 34  | Stuur een e-mail: info@b-mind.nl

Hoe werkt het precies?

Het proces is als volgt:

1. Reserveer jouw plek: Vul bovenstaand formulier in voor het aanmeld bewijs.
Je kunt het STAP-budget inzetten bij de Opleiding tot Ademcoach op Locatie en de Opleiding tot Ademcoach Online.

2. Van ons ontvang je zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval vóór de dag van aanvraag, het STAP-aanmeldingsbewijs.
Deze heb je nodig voor jouw STAP-aanvraag bij het UWV. Heb je het aanmeldingsbewijs nog niet ontvangen op de ochtend van de aanvraag, neem dan contact met ons op via info@b-mind.nl.

3. Ga op de datum dat het STAP-portaal opent (zie datum) naar de website van het UWV.
Log in met je DigiD en vul jouw gegevens en die van de opleiding in, en upload het STAP-aanmeldingsbewijs. Het portaal opent op maandag 2 januari 2023 om 10:00 uur. (ben er tijdig bij; op is op)!

4. Je aanvraag is ingediend en krijgt bericht van het UWV

Je ontvangt een bericht van het UWV of je STAP budget is toegewezen. Wordt het STAP budget aan jou toegewezen? Dan ontvang je in eerste instantie bericht van een voorlopige toewijzing. Binnen vier weken ontvang je de definitieve bevestiging van het UWV of het STAP-budget aan jou wordt toegewezen. Krijg jij het STAP-budget toegewezen? Dan wordt de factuur door het UWV betaald. Krijg jij geen STAP-budget toegewezen? Dan kun je alsnog deelnemen aan de opleiding, je kiest er dan echter voor om de opleiding zelf te betalen.

Ademcoach Opleiding

YELLOW BELT

geaccrediteerde opleiding

De populaire Yellow Belt Ademcoach opleiding is vanaf heden toegevoegd aan het STAP- scholingsregister.

Het thema ademhaling wordt steeds populairder. Of het nou gaat om de wetenschap, de media of bekende sporters: ademhaling wint terrein. Volkomen terecht natuurlijk!

Misschien wil jij er wel meer over weten, voor jezelf of omdat je anderen wilt inspireren. Echter, kom je er door een druk gezin, uitdagend werk en veel sociale contacten niet aan toe. Ambitie genoeg maar tijd tekort. Herken je dit? Dan hebben we een heel leuk nieuwtje!

Nieuw in ons aanbod is de Yellow Belt Ademcoach Opleiding Online.

In zes krachtige modules word je meegenomen in de wetenschap achter ademhaling en ontdek je de meest krachtigste ademoefeningen. Daarnaast leer je coachingsvaardigheden, zodat je het geleerde niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen kunt inzetten. Dit alles in jouw eigen tempo, hoe fijn is dat?

Voor deze opleiding kun je € 1.000,- subsidie aanvragen (zie datum). Na toekenning van de subsidie voor de online opleiding kun je geheel kosteloos deelnemen. 

Daarnaast bieden we de vertrouwde Yellow Belt Ademcoach Opleiding nog altijd aan op locatie in Eindhoven. Ook hiervoor is dus STAP subsidie beschikbaar.

Schrijf je snel in via onderstaand formulier voor het benodigde aanmeldbewijs:

B-Mind logo wit

Vraag je STAP-budget aanmeldbewijs aan

Customer support Tel. 040 – 785 63 34  | Stuur een e-mail: info@b-mind.nl

STAP-opleiding

Vraag jouw STAP-budget aanmeldbewijs op tijd aan!

Op 2 januari 2023 is de volgende subsidieronde. Om 10.00 uur gaat het STAP-portaal open. Zorg dat je op tijd klaar zit, want op=op. De ervaring leert, dat het om 10.00 uur erg druk is. Sta je in de wachtrij, ververs dan regelmatig de pagina. De wachtrij kan erg lang duren, dus heb geduld. 

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Veelgestelde vragen

Iedereen in Nederland kan één keer per kalenderjaar een persoonlijke STAP-budget aanvragen. Je ontvangt dus één keer per jaar dit bedrag. Er zijn een paar voorwaarden die aan de regeling zijn verbonden:

  • Je bent ouder dan 18 jaar en ontvangt nog geen AOW (of je wel of niet werkt, een uitkering ontvangt of ondernemer bent, dat is voor je aanvraag niet relevant).
  • Je hebt dit kalenderjaar nog geen STAP-budget ontvangen.

 

 Je opleiding dient te starten binnen vier weken en drie maanden na de dag van aanvraag. Valt de opleiding van jouw keuze buiten deze periode, neem dan contact met ons op via info@b-mind.nl voor de mogelijkheden. 

  • Tot de leeftijd van 30 jaar kun je geen STAP-budget aanvragen voor een door het ministerie van OCW erkende voltijdsopleiding (zoals een voltijd bacheloropleiding of een voltijd bol-opleiding in het mbo). Dit om samengaan met studiefinanciering te voorkomen.
  • Is een opleiding duurder dan €1.000,-? Dan betaal je de rest zelf. Je zou nog kunnen vragen of bijvoorbeeld je werkgever (gedeeltelijk) wil bijdragen.
  • Wat gebeurt er als ik geen STAP-budget krijg? Wanneer jij geen STAP-budget toegewezen hebt gekregen, dan kun je de opleiding zelf betalen en alsnog deelnemen. Wil je dit niet, dan annuleren wij kosteloos jouw inschrijving. Neem hiervoor contact op met info@b-mind.nl. Vervolgens is het mogelijk om in het volgende aanvraagtijdvak opnieuw het STAP-budget aan te vragen, aangezien onze opleidingen meerdere malen per jaar worden gegeven. Schrijf je weer op tijd in voor een van onze opleidingen en je ontvangt een nieuw STAP-aanmeldingsbewijs.

Het eerstvolgende aanvraagtijdvak start op 2 januari 2023 om 10.00 uur.

Vraag je op 2 januari STAP-budget aan? Dan mag je opleiding niet eerder starten dan op 29 januari 2023.

Ben jij klaar voor de volgende STAP?

Vraag voor 2 januari 2023 jouw Aanmeldbewijs voor het STAP-budget aan

Let op: Je kunt jaarlijks eenmaal STAP-budget toegekend krijgen.

Heb je in 2022 al STAP-budget toegekend gekregen? Je kunt dan weer op 2 januari 2023 opnieuw STAP-budget aanvragen voor een opleiding die op zijn vroegst op 29 januari 2023 start.

Customer support Tel. 040 – 785 63 34  | Stuur een e-mail: info@b-mind.nl
Scroll naar top

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet