Trainingen | B-Mind

B-Mind
Trainingen

Een breed aanbod van live en online lesmodules

"Geluk, groei, energie en balans begint met een goede mentale en fysieke gezondheid. Met B-mind kies je voor blijvende verandering."

Trainingen

Grip op je gezondheid is grip op je leven

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. Onze trainingen en opleidingen gericht op vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning zorgen ervoor, dat jij hierin belangrijke stappen zet. Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met B-Mind kies je voor blijvende verandering. Make that change!

Iedereen kan zijn gezondheid verbeteren. Onze lesmodules en methodes hebben een wetenschappelijke basis, maar zijn tegelijkertijd laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en eenvoudig toepasbaar. Dat zie je terug in onze werkwijze: concrete kennisoverdracht, aangevuld met persoonlijke inzichten en verdiepende elementen. Hands-on en met humor. Deze combinatie van ‘weten’ en ‘ervaren’ zorgt voor een steile leercurve. Kies een van onze trainingen en verleg de grenzen van jouw lichaam en brein.

Make that change!

Maximaal leren, in de vorm die het beste bij jou past

We zijn er voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil verbeteren en voor (startende) professionals die anderen willen begeleiden naar een leven in balans. B-Mind biedt daarom een breed scala aan lesvormen: van korte trainingen tot complete opleidingen. Van lessen op locatie tot online modules. Zo kun je maximaal leren, in de vorm die het beste bij jou past.

Ons gespecialiseerde onderwijsaanbod kenmerkt zich door kwaliteit. Ons instituut draagt meerdere professionele keurmerken. Al onze trainers zijn deskundig, opgeleid en gecertificeerd binnen de visie en methodiek van B-Mind. Omdat gezondheid niet op te delen is in vakjes, kijken wij met een holistische blik. Vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning hangen nauw met elkaar samen. Daarom besteden wij in al onze trainingen en opleidingen aandacht aan de relatie tussen deze gebieden. We volgen de laatste inzichten en vullen onze modules constant aan met waardevolle nieuwe kennis.

Iedereen kan zijn gezondheid verbeteren. Onze lesmodules en methodes hebben een wetenschappelijke basis, maar zijn tegelijkertijd laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en eenvoudig toepasbaar.

Make
that
change

"Ook jij kunt je fysieke en mentale gezondheid verbeteren. Hoe? Jerome Wehrens vertelt je er meer over tijdens zijn vrij toegankelijke live webinars".

jerome wehrens signature
Scroll naar boven

download*

Dé magische tips om je middenrif los te maken

Loes Knaapen: ongekend dat je dit GRATIS weggeeft!

*Als dank ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

energie en balans door een gezonde ademhaling
Mis mijn nieuwsbrief niet